Resumé

Nokia 515 Dual Sim

Design, který ohromí


Nokia 515 Dual Sim
400 Kč
+splátky dle přání

Volný neblokovaný

skladem

Poznámka 1

Za starý mobil vyplatíme 200-8000Kč

Poznámka 2

Přetažení kontaktů a kompletní nastavení v ceně

Mobilní telefon Nokia 515 je elegantní model s 5-ti megapixelovým fotoaparátem. Tento model je skvělou kombinací klasického mobilu a chytrého telefonu.

Nokia 515 je vyrobená z prvotřídních materiálů. Hlavní část je z jednoho kusu eloxovaného hliníku. Displej se plně přizpůsobí používání na slunci a technologie Gorilla Glass 2 ho ochrání před poškrábáním. Tlačítka jsou pokryta speciální polykarbonátovou pryskyřicí. Výsledkem je elegantní model s vypracovanými detaily. Telefon je lehký a jeho tělo čítá 11mm.

Telefon podporuje micro SIM karty. Těšit se můžete na displej LCD o rozměru 2,4 " QVGA. Paměť obsahuje až 256 MB Flash. Podpora až 32 GB microSD karty je samozřejmostí. Pro přenos dat a nabíjení využijete vstup pro microUSB port, Bluetooth 3.0 nebo 3,5 mm AV konektor. Fotoaparátem s rozlišením 5 megapixelů, včetně LED blesku, zachytíte jedinečné okamžiky. U fotoaparátu nechybí chytré funkce jako např. hlasové navádění při autoportrétu. Sekvenční záběry Vám naopak umožní zhotovit skupinový snímek. Panorama tvoří 100 stupňů okolo zaměřeného objektu. Obrázky poté můžete jednoduše sdílet pomocí Nokia Slam.
Baterie má výdrž až 10,4 hodin hovoru (3G: až 5,3 hodin).

Uživatele internetu potěší 3.5G HSDPA rychlé připojení. Telefon můžete dokonce používat jako 3G modem, stačí ho jednoduše připojit k přenosnému počítači pomocí USB kabelu. Nokia Xpress prohlížeč navíc načte webové stránky rychleji, než je obvyklé. Sociální sítě typu Facebook, Twitter a Nimbuzz jsou předinstalované.

Aplikace Mail for Exchange Vám umožňují přístup k firemním e-mailům, Vaše kontakty a kalendář můžete synchronizovat.

Nokia 515 je k dostání v černé, bílé a Easy Swap variantě Dual SIM. Easy Swap technologii umožňuje rychle měnit SIM karty, aniž by jste telefon vypnuli.

Dostupné barvy: Černá, Bílá
Plusy



Mínusy




Info výrobce


Nokia 515 Dual Sim

Design, který ohromí


Krása bez kompromisů.

Vytvořeno z prvotřídního pískovaného hliníku pro stylový matný povrch se skvělým vzhledem a pocitem. S odolným zaobleným displejem a skvělou čitelností na přímém slunečním světle uděláte s telefonem Nokia 515 Dual SIM dojem za každé situace.



Jako při hovorech z očí do očí.

S krystalicky čistou HD kvalitou hlasu v podporovaných sítích budete mít k partnerovi na druhém konci linky blíže. A díky spolehlivé výdrži baterie můžete konverzovat dokonce ještě déle.



Chytrý telefon se vším, co potřebujete.

Zůstaňte ve spojení a mějte vše zorganizováno díky integrovaným aplikacím pro sociální sítě a nástroje Mail for Exchange. Sdílejte kontakty mezi zařízeními pomocí aplikace Přenos kontaktů a povolte sdílení internetu, čímž proměníte telefon Nokia 515 Dual SIM v 3.5G modem pro připojení k internetu na cestách.



Vytvořte větší fotografie.

Pomocí 5megapixelového fotoaparátu a plného ostření pořídíte lepší snímky. Díky blesku LED si při fotografování nemusíte dělat starosti se zhoršenými světelnými podmínkami.



Více činností s fotografiemi.

Nokia 515 Dual SIM je k dostání se skvělými integrovanými fotografickými aplikacemi. Vměstnejte celý výhled do jediného obrázku v aplikaci Panorama, pomocí sekvenčních snímků zachyťte veškerou akci na jediném obrázku a využijte hlasové pokyny pro tvorbu skvělých autoportrétů.



S dvěma SIM kartami přecházejte mezi prací a hraním.

Pracovní hovor, nebo si popovídat s přáteli? Přecházejte mezi SIM kartami a budete mít vždy jistotu toho nejlepšího tarifu.





Specifikace:

• Rozměry: 114 x 48 x 11 mm

• Hmotnost: 101.1 gramů

• Displej: 2.4", 320 x 240 pixelů

• Data: 3G

• Paměť: 64 MB RAM, microSD paměťové karty

• Konektivita: microUSB konektor, Bluetooth ve verzi 3.0

• Fotoaparát: 5 MPx, LED blesk

• Baterie: 1200 mAh, BL-4U

Recenze odborníků

Nokia 515 Dual Sim

Design, který ohromí


Obrázek 1
Obrázek 2
Nokia říká, že s modelem 515 vyslyšela volání všech, kdo nehodlají podlehnout módě dotykových telefonů, chtějí zůstat věrní klasické konstrukci s alfanumerickou klávesnicí. Takové telefony se samozřejmě stále vyrábí, ale jejich výrobci v drtivé většině případů myslí především na nízkou cenu, zato výbava a design jdou stranou. Nokia 515 je jiná. Ctí klasické hodnoty, přidává výbavu a bude reprezentovat svého majitele.



Telefon opravdu působí prémiově. Boky a zadní stranu tvoří jednolitá „vanička“, na které na první pohled poznáte, že je hliníková. Čelní strana vypadá na tvrzený plast, ale ve skutečnosti je to laserem řezané tvrzené sklo Gorilla Glass (tedy paradoxně celou čelní stranu kryje stejný materiál, jako dotykové telefony). Řešení je to nejen velice efektní a mělo by být i trvanlivé.



Dojmy jsou tedy skvělé, zároveň je však jasné, že časy špičkových telefonů ovládaných výhradně tlačítky už se nikdy nevrátí. Tahle Nokie sice podporuje rychlá data HSPA, ale nemá Wi-Fi. Její fotoaparát sice umí skládat panoramata, akční fotku s rozfázovaným pohybem sportovce a jiné modernosti, ale chybí mu tak zásadní věc jako je autofokus. Také s platformou Series 40 mnoho parády nenaděláte, na druhou stranu, jestli chcete instalovat aplikace, budete na tom lépe s některým z dotykových OS.



A ještě jedna dobrá zpráva závěrem: prodávat se bude single- a dualSIM verze, obě za stejnou částku, takže výběr je na vás.

Panská 96, J. Hradec

Klášterská 81, J. Hradec

www.ydd.cz

721-04 00 24

zakaznicky.servis@ydd.cz