Resumé

LG L3 II Dual


LG L3 II Dual Aktuální informace
na Info-Lince

LG Optimus L3 II Dual SIM patří do druhé řady známé rodiny chytrých telefonů LG a momentálně se představuje jako jeden z nejmenších smartphonů od LG. V jeho stylově a propracovaném těle naleznete 3,2palce dotykový display.

Celá řada Optimus byla navrhována tak, aby uživatelům dávala co nejvíce radosti z používání smartphonů, jinak tomu není ani v případě L3, kdy se o chod a plynulost telefonu stará systém Android ve verzi 4.1. Jeho design byl úmyslně zvolen nadčasově a jeho odlišnost vystihuje jednolitost celého designu. Mezi jeho přednosti patří hlavně podpora 2 SIM karet.

Zaoblené tvary a čisté linie jsou nejen příjemné na pohled, ale přístroj díky nim také dobře padne do ruky a držet jej je jako sen.
Zaujměte ostatní designem zadní strany, která se nádherně leskne a přitahuje pozornost třpytivou povrchovou texturou.

Objevte estetickou krásu, o jejíž existenci jste neměli ani tušení, u telefonu s laserově rytými detaily, který vypadá ještě štíhlejší, než ve skutečnosti je.

Pomocí speciální horké klávesy můžete rychle přepínat mezi SIM 1 a SIM 2. K přepnutí mezi dvěma různými životy tak nyní stačí jen stisknout tlačítko.


Překvapte Vaše oči bavami, které jsou tak skutečné, že ani nerozeznáte, kde končí obrazovka a začíná realita. Všechny fotografie, videa a další obsah nyní uvidíte v dokonale věrných barvách a neobyčejně detailním zobrazení.

Žijete rušným mobilním životem, proto potřebujete na celý den větší kapacitu baterie. LG Optimus L3II s 1540mAh baterií typu LI-ION splňuje tento požadavek a zůstává nabitý při vykonávání všech každodenních úkolů.

Zaznamenejte jednoduše cokoli, co potřebujete, a napište k tomu poznámku s funkcí QuickMemo. Můžete také telefonovat nebo si prohlížet webové stránky a současně mít na pozadí otevřené své ručně psané zprávy. Už si nemusíte pamatovat složitá čísla a poznámky.

Dostupné barvy: Titanová, Bílá
Plusy



Mínusy




Info výrobce


LG L3 II Dual


Rozměry: 102.9 x 61.3 x 11.9 mm

Hmotnost: 110 gramů

Displej: 3.2palce, 320 x 240 pixelů, 262 000 barev

Data: 3G, GPRS, EDGE

Paměť: 4 GB, 512 MB RAM, microSD paměťové karty

Procesor: Qualcomm MSM7225A Snapdragon, 1 GHz

Operační systém: Google Android ve verzi 4.1 Jelly Bean

Konektivita: Wi-Fi 802.11b/g/n, Bluetooth ve verzi 3.0, microUSB ve verzi 2.0, A-GPS

Fotoaparát: 3.15 Mpx, možnost natáčet video

Baterie: 1540 mAh

Recenze odborníků

LG L3 II Dual


Obrázek 1
Obrázek 2
Obrázek 3
Obrázek 4
Obrázek 5
Recenze bude doplněna, jakmile bude k dispozici z důvěryhodných odborných zdrojů.

Panská 96, J. Hradec

Klášterská 81, J. Hradec

www.ydd.cz

721-04 00 24

zakaznicky.servis@ydd.cz