Resumé

LG G PRO Lite Dual (D686)

Přirozené barvy na velkém displeji


LG G PRO Lite Dual (D686)
850 Kč
+splátky dle přání

Volný neblokovaný

Do druhého dne

Poznámka 1

Za starý mobil vyplatíme 200-8000Kč

Poznámka 2

Přetažení kontaktů a kompletní nastavení v ceně

Ohromující smartphone LG D686 G Pro Lite Dual

LG D686 G Pro Lite Dual je smartphone s neuvěřitelně výkonnou baterií, 5.5dotykovým IPS displejem, 8 MPix pokročilým fotoaparátem a bohatým zvukem. Vyniká svižností a tenkým designem, který se dá považovat za chloubu. Svojí velikostí se pomalu přibližuje tabletu, nicméně přináší výhody smartphone. Jste náročným uživatelem? Pak je tento model tím pravým právě pro Vás. 5,5dotykový displej, který Vás nadchne.

Velký IPS displej telefonu LG D686 G Pro Lite Dual přináší maximální rozhled a poskytuje dostatek prostoru pro veškeré Vaše aktivity. Jeho velikost je pěkných 5.5 palců a rozlišení 960 x 540 bodů. Užijte si přirozenost barev, každý detail a bohaté odstíny. 8 Mpix fotoaparát

Pokročilý 8 Mpix fotoaparát s BSI senzorem nabízí perfektní zachycení každého momentu. Nabízí vysoké rozlišení a brilantně detailní obrázky se zlepšenou ostrostí.

Baterie s dlouhou výdrží

Smartphony s velkou obrazovkou IPS obvykle spotřebují značné množství energie, tudíž je nutné je častěji nabíjet. LG tento problém vyřešil tím, že smartphone vybavil baterií s vysokou kapacitou 3140 mAh, díky které přístroj vydrží mnohem déle než ostatní.
Objevte bohatý zvuk

Rádi posloucháte hudbu s přáteli? Pusťte si ji rovnou ze smartphonu LG D686 G Pro Lite Dual, který je vybaven dvojicí reproduktorů chytře umístěných na spodní straně.

Dual SIM

Máte dvě SIM karty a pro každou jeden telefon? Nebaví Vás nosit dva telefony zároveň? S mobilním telefonem LG už nemusíte. Je totiž vybaven dvěmi sloty pro dvě SIM karty. Můžete tak mít pohromadě své soukromé i firemní telefonní číslo.

Klíčové vlastnosti

LG D686 G Pro Lite Dual je vybaven dvoujádrovým procesorem Snapdragon 600 s frekvencí 1 GHz a 1 GB pamětí RAM, což přístroji dodá rychlost. IPS displej má rozlišení 960 x 540 bodů při velikosti 5.5palce. Pro Vaše data je k dispozici 8 GB interní paměti. Přístroj je poháněn baterií s vysokou kapacitou 3140 mAh. Je schopen komunikovat v sítích WCDMA 850/900/1900/2100 a GSM/EDGE 850/900/1800/1900. Jeho rozměry činí 150.2 x 76.9 x 9.48 mm a hmotnost 161 gramů. Správu dat zajišťuje systém 4.1.2 Android Jelly Bean.

Dostupné barvy: Černá
Plusy



Mínusy




Info výrobce


LG G PRO Lite Dual (D686)

Přirozené barvy na velkém displeji


Parametry a specifikace:

Použití: Chytrý telefon – Smartphone

Konstrukce: Dotykový displej

Platforma: Google Android

Verze operačního systému: Android 4.1 (Jelly Bean)

Frekvence procesoru: 1 000 MHz (1 GHz)

Úhlopříčka displeje: 5,5"

Rozlišení snímače: 8 Mpx

Počet jader procesoru: 2×

Operační paměť: 1 024 MB (1 GB)



Paměť

Velikost úložiště: 8 GB (8 192 MB)

Slot pro paměťovou kartu: Micro SDHC

Maximální velikost paměťové karty: 64 GB



Displej

Úhlopříčka displeje: 5,5 palců

Rozlišení v pixelech: 540×960

Typ displeje: IPS



Funkce

Funkce: Wi-Fi, 3G, BlueTooth, GPS, Dual SIM, Přední kamera, Dotykový displej, Hudební přehrávač, Svítilna



Multimédia

Podporované audio formáty: AAC, AAC+, MP3, WAV, WMA



Podporované služby

Integrované služby: Facebook, Twitter, Skype, Gmail, YouTube, Google Play, Google+



Fotoaparát

Rozlišení snímače: 8 Mpx

Funkce fotoaparátu: Přisvětlovací dioda, Automatické ostření



Konektivita/rozhraní

Podporované internetové protokoly: EDGE

Konektory : Jack (3,5mm), USB micro



Rozměry

Šířka: 77 mm (7,7 cm)

Výška : 150 mm (15 cm)

Hloubka : 9,5 mm (0,95 cm)

Recenze odborníků

LG G PRO Lite Dual (D686)

Přirozené barvy na velkém displeji


Model G Pro Lite Dual se na našem trhu začal prodávat velmi potichu, bez jakékoli mediální masáže okolo.



G Pro Lite Dual je na první pohled větší než naše oblíbená „gé-dvojka“ a když vezmete novinku do ruky, zjistíte, že je také o něco těžší. Není to ale nic, co by zásadně překáželo v kapse a bránilo používání. Zdali je telefon praktický pro každodenní používání a pohodlný pro nošení, zjistíme po pár dnech.



Čelní straně dominuje 5,5″ velký displej s rozlišením 540 x 960 pixelů. Na takto rozměrný panel je to nízká hodnota a jemnost displeje je 200 ppi. Na papíře je to málo. Na první pohled to ale na telefonu není poznat. Opět uvidíme za pár dní, do jaké míry nám bude výrazně nižší rozlišení, oproti full HD, na které jsme zvyklí, vadit.



Pod displejem jsou klasická tři senzorová tlačítka (single SIM verze má hardwarové tlačítko uprostřed). Šipka zpět je úplně vlevo. A tím, že jsou pod displejem bohužel odpadá možnost nastavit si je dle libosti, jak to známe z LG G2. Přibylo nám tlačítko pro ovládání SIM karet. Sami jsme zvědaví, do jaké míry bude potřeba nebo jde-li jen o zbytečnost.



Čelní stranu obepíná tenká stříbrná linka a boky telefonu pak kovový rámeček. Záda přístroje tvoří odnímatelný kryt z lesklého plastu, na kterém je už po prvních hodinách s G Pro Lite Dual vidět, že otisků prstů se v jeho případě nezbavíte. Pod krytem se nachází Li-Ion baterie s kapacitou 3 140 mAh, na jejíž výdrž jsme opravdu zvědaví a dále sloty pro dvě SIM a micro SD kartu.



Záda telefonu nesou čočku 8 Mpix fotoaparátu, přisvětlovací diodu a logo výrobce. Takto velká plocha by si zasloužila nějaký designový prvek, který by ji opticky rozbil.



Zajímat vás jistě bude praví horní roh, kde je schován stylus. Ten není tak „chytrý“ jako u konkurence a nejspíš bude plnit jen funkci „hloupého“ ťukátka. Uvidíme v praxi, jestli bude použitelný nebo ne a jestli si LG připravilo nějaký optimalizovaný software. Na horní hraně dále najdeme 3,5 mm jack zdířku, druhý mikrofon a infraport, takže se opět můžeme těšit na funkciQuick Remote pro ovládání domácí elektroniky. Pravý bok telefonu nese zapínací dvojtlačítko, které zatím bude potřeba, protože funkci KnockON by měl tento model dostat až s další aktualizací. Na levém boku je dvojtlačítko pro ovládání hlasitosti a programovatelné tlačítko, kterému můžete přiřadit spuštění jakékoli aplikace. Na spodní hraně G Pro Lite Dual najdeme stereoreproduktory, mikrofon a microUSB zdířku.

Toť vše z obhlídky telefonu. Na první dojem jde o velmi dobře zpracovaný a bytelný přístroj, který se drží designového směru LG a na první pohled ho jasně zařadíte do té správné stáje. Tělo telefonu patří k větším, ale to je daň za velký displej. Přeci jen už se pohybujeme na hranici velkých telefonů a phabletů. Naše první dojmy jsou veskrze pozitivní, ačkoli máme z dalšího testování lehké obavy, alespoň dle papírových parametrů. Hardware nepatří k tomu nejlepšímu, displej má nízké rozlišení a optimalizace systému by nás také mohla nepříjemně překvapit. Na druhou stranu se těšíme na fotoaparát, LG funkce s přidanou hodnotou a hlavně výdrž, protože kapacita baterie slibuje opravdu hodně.

Panská 96, J. Hradec

Klášterská 81, J. Hradec

www.ydd.cz

721-04 00 24

zakaznicky.servis@ydd.cz