Resumé

BlackBerry Bold 9900


BlackBerry Bold 9900 Aktuální informace
na Info-Lince

BlackBerry 9900 Bold je dalším přírůstkem do rodiny manažerských BlackBerry komunikátorů. Jedná se o smartphone s dotykovým displejem a QWERTY klávesnicí, na které budete moci psát SMS a komunikovat přes sociální sítě jako po másle. Přístroj se svým zaobleným designem skvěle přizpůsobí Vaší dlani. Pochlubí se špičkovou výbavou a funkcemi, z nichž je zajímavá funkce NFC (Near Field Communication).

S tímto přístrojem si užijete svá mutimédia - můžete vytvářet úžasné fotografie, bavit se s ostatními v sociálních sítích, hrát hry nebo cestovat díky GPS navigaci a BlackBerry mapám.

Pokud se jedná o technické parametry, je přístroj vybaven 1.2 GHz procesorem QC 8655 doplněným operační pamětí s kapacitou 768 MB a vestavěnou 8 GB interní pamětí. Tu lze případně ještě rozšířit prostřednictvím slotu pro paměťové karty typu microSD (max. 32 GB). Můžete si tak nahrát oblíbenou hudbu, pořizovat spoustu snímků a videozáznamů téměř bez omezení. Použit byl kapacitní 2.8" displej s rozlišením 480 x 640 pixelů.
Fotoaparát komunikátoru je v tomto případě 5 megapixelový s čtyřnásobným digitálním zoomem a bleskem. Fotoaparát telefonu snadno nahradí kompaktní fotoaparát, neboť umožňuje stabilizaci, funkci rozpoznání obličeje a navíc funkci geo-tagging. Rovněž je možné nahrávat HD videa.

Baterie je samozřejmě Li-Ionová s kapacitou 1230 mAh, díky které přístroj vydrží bez nutnosti nabíjení až 50 h muziky a až 7,4 h videa. Pohotovostní doba je dle výrobce v režimu GSM až 12.8 dní a doba hovoru je až 6.3 hodin. Pro poslech hudby je přístroj vybaven 3.5mm stereo jackem pro sluchátka. 9900 Bold je přímo předurčen pro komunikaci s okolím. Je vybaven Wi-Fi bezdrátovou sítí standardu 802.11 b/g/n pro bezdrátové připojení k internetu.

Velikost komunikátoru odpovídá rozměrům 115 x 66 x 10.5 mm a hmotnost činí 130 gramů.
Plusy



Mínusy




Panská 96, J. Hradec

Klášterská 81, J. Hradec

www.ydd.cz

721-04 00 24

zakaznicky.servis@ydd.cz