Resumé

Nokia XL Dual SIM

Přejít! S telefonem Nokia XL


Nokia XL Dual SIM
460 Kč
+splátky dle přání

Volný neblokovaný

Do druhého dne

Poznámka 1

Za starý mobil vyplatíme 200-8000Kč

Poznámka 2

Přetažení kontaktů a kompletní nastavení v ceně

Přejít! Získejte aplikace
Získejte přístup do světa aplikací systému Android s chytrým telefonem Nokia XL. Užijte si nejlepší aplikace jako Plants vs. Zombies 2 a Skype na velkém a jasném 5palcovém displeji. Stáhněte si další oblíbené položky ze stovek tisíc skvělých aplikací, které máte k dispozici. (Android je ochranná známka společnosti Google, Inc.)

Žijte ve Fastlane
Pohybujte se mezi všemi oblíbenými aplikacemi ještě lépe a rychleji pomocí technologie Fastlane. Telefon Nokia XL se vám přizpůsobuje zobrazováním všech nejnovějších aplikací a činností v sociálních sítí ve funkci Fastlane – stačí smýknutím vyskočit z výchozí obrazovky.

Může být váš
Telefon Nokia XL je s přizpůsobitelným výchozím displejem ještě osobnější. Mějte telefon pod kontrolou pomocí dlaždic s nastavitelnou velikostí – změňte uspořádání oblíbených položek tak, abyste měli všechny důležité aplikace, kontakty a služby přesně tam, kde je chcete.
1měsíční volání prostřednictvím sítě Skype po celém světě zdarma
Krásný 5palcový displej a 2megapixelový přední fotoaparát vás ještě více přiblíží vašim milovaným na Skypu. Nyní je kontakt s nimi mnohem snadnější díky jednoměsíčnímu volání prostřednictvím sítě Skype na mobilní telefony i pevné linky zdarma při zakoupení chytrého telefonu Nokia XL. (Platí podmínky používání)

Offline. V mapě.

Sledování směru je na 5palcovém displeji mnohem příjemnější. Nechte si od telefonu Nokia XL ukázat cestu pomocí našich navigačních aplikací. Zdarma si můžete stáhnout offline mapy HERE Maps a užívat si bezplatné navigace odbočku po odbočce po celém světě díky aplikaci HERE Drive. (Mohou být účtovány poplatky za přenos dat.)


Dostupné barvy: Černá. Zelená, Oranžová, Žlutá, Bílá
Plusy



Mínusy




Info výrobce


Nokia XL Dual SIM

Přejít! S telefonem Nokia XL


Rozměry

Délka: 141,4 mm

Šířka: 77,7 mm

Tloušťka: 10,9 mm

Hmotnost: 190 g



Displej

Velikost displeje: 5 palce

Funkce displeje: Ovládání jasu, Odezva na dotyk, Čidlo orientace, Displej Nokia Glance, Dvojité klepnutí na displej, Široký pozorovací úhel



Fotografování

Velikost snímače hlavního fotoaparátu: 5 MP

Rozlišení fotoaparátu: 2592 x 1944 pixels

Typ ostření fotoaparátu: Automatické ostření



Řízení spotřeby

Maximální doba v pohotovostním režimu se dvěma SIM: 30 dní

Maximální doba v pohotovostním režimu: 37 dní

Maximální doba hovoru (2G): 16 h

Název procesoru: Qualcomm Snapdragon™ S4

Maximální doba hovoru (3G): 13 h

Maximální doba přehrávání hudby: 37 h

Recenze odborníků

Nokia XL Dual SIM

Přejít! S telefonem Nokia XL


Obrázek 1
Obrázek 2
Obrázek 3
Spekulace o Nokii s Androidem jsme tu měli už opravdu dlouhou dobu a dnes se vše stalo realitou, modely z nové řady X se cenově vždy zařadí pod Nokie Lumia a budou tvořit vybavenější a vyspělejší alternativu k rodině Asha. Všechny tři novinky, tedy Nokia X, X+ a XL, běží díky Android Open Source Project na Androidu.

Je to tu, Nokia s Androidem.



Spustíte na nich jakékoliv Android aplikace, ale neobsahují žádné Google služby (samozřejmě ani Google obchod) a jsou navázány na služby Microsoftu a Nokie. Najdeme zde například OneDrive, Skype nebo Here Mapy včetně možnosti off-line zobrazení. Celé prostředí je jakýmsi mixem dlaždic z Windows Phone, které nalezneme na základní obrazovce a Nokií Asha, ze kterými je shodná další grafika systému nebo například obrazovka Fast Lane. Samotné prostředí je poměrně plynulé, i když na spouštění aplikací si chvilku počkáte. Kuriózní je, že zde nalezneme i Android widgety, které sice v praxi mají vlastní skin od Nokie, když je ale přidáváte, zobrazují se náhledy tak, jak je známe z čistého Androidu. Například nastavení telefonu má rovněž strukturu a podobu jako na jiných přístrojích s Androidem.

Nokia XL: pětipalec pod tři tisíce



Model XL je tím nejvyšším modelem s Androidem v nabídce Nokie, stále však bude stát pod tři tisíce korun. Zaujme pětipalcovým displejem, barevnými kryty, 5Mpx fotoaparátem s autofocusem a samozřejmě zajímavým prostředím, které si můžete prohlédnout na našem videu. Ze všech stran zde vykukuje Android, i když celková grafika je ve vlastním stylu. Celý telefon je samozřejmě kvůli pětipalcovému displeji větší, tvrdý plastový obal hodně připomíná nižší řadu Nokia Asha, ale padne celkem dobře do ruky. I přes vysokou hmotnost 190 gramů nepůsobí v ruce těžce. Hodnotně ale nepůsobí, je vidět, že to je levný telefon.

Pětipalcový displej s nižším rozlišením je v praxi obstojný, samozřejmě pixely jsou vidět, ale pozorovací úhly ani barevní podání jsou o třídu výše než u řady Asha a je vidět, že Nokia svou rodinu X chce pozicovat opravdu o něco výše.

Panská 96, J. Hradec

Klášterská 81, J. Hradec

www.ydd.cz

721-04 00 24

zakaznicky.servis@ydd.cz