Resumé

Nokia 225 Dual SIM


Nokia 225 Dual SIM
1995 Kč

Volný neblokovaný

Do druhého dne

Poznámka 1

Za starý mobil vyplatíme 200-8000Kč

Poznámka 2

Přetažení kontaktů a kompletní nastavení v ceně

Jednoduchý mobilní telefon Nokia 225 Dual SIM
Nokia 225 Dual SIM je dalším přírůstkem do početné rodiny mobilních telefonů značky Nokia. Jedná se o jednoduchý mobilní telefon klasického designu s klávesnicí pro běžnou komunikaci. Přináší barevný displej s dobře čitelnými znaky a vyniká jednoduchostí a nízkou hmotností. Profil přístroje Nokia 225 Dual SIM je vyveden v mírně zaobleném provedení, které se skvěle přizpůsobí Vaší dlani.

Stvořen pro dvě SIM karty
Máte dvě SIM karty a pro každou jeden telefon? Nebaví Vás nosit dva telefony zároveň? S mobilním telefonem Nokia 225 DS už nemusíte. Je totiž vybaven dvěmi sloty pro dvě SIM karty. Můžete tak mít pohromadě své soukromé i firemní telefonní číslo.

Jednoduchý, přehledný, zábavný
Jedná se o klasický telefon s se základní klávesnicí, na které budete moci psát SMS, e-maily, chatovat a komunikovat přes sociální sítě. S tímto telefonem můžete komunikovat s přáteli na cestách, fotit, hrát hry nebo poslouchat FM rádio a vlastní muziku.
Klíčové vlastnosti 225 Dual SIM je vybaven přehledným 2.8" LCD displejem s rozlišením 240 x 320 pixelů. Paměť telefonu je možné rozšířit na až 32 GB pomocí paměťové karty microSD. Fotoaparát přístroje je v tomto případě 2 megapixelový. Pro poslech hudby je komunikátor vybaven i 3,5 mm sluchátkovým konektorem a nechybí ani standardní microUSB port. Přístroj 225 DS spravuje operační systém Nokia OS. Baterie BL-5C nabízí kapacitu 1200 mAh, díky které přístroj vydrží v pohotovostním režimu až 27 dní nebo 49 hodin hudby a až 21 hodin hovoru. Podporovány jsou sítě GSM při frekvencích 850/ 900/ 1800/ 1900 MHz. Nokia 225 Dual SIM je vybaven bezdrátovou technologií Bluetooth 3.0 pro komunikaci s počítačem nebo ostatními bluetooth zařízeními v dosahu.


Dostupné barvy: Žlutá
Plusy



Mínusy




Info výrobce


Nokia 225 Dual SIM


Rozlišení displeje 320 x 240

Velikost displeje 2.8 palců

Počet barev 262000

Rozměry



Výška 124 mm

Šířka 55.5 mm

Hloubka 10.4 mm

Fotoaparát ano

Automatické ostření ne

Vestavěný blesk ne

Operační systém Symbian

Dual sim ano

Přehrávání MP3 ano

Psaní SMS a e-mailů

Multimediální zprávy MMS ano

Kapacita baterie 1200 mAh

Doba hovoru 648 min

Datové funkce

GPS modul ne

WiFi ne

Bluetooth ano

NFC ne

GPRS ano

EDGE ano

Recenze odborníků

Nokia 225 Dual SIM


Obrázek 1
Obrázek 2
Obrázek 3
Finové to nevzdávají s klasickou konstrukcí. Nová Nokia 225 nabízí to, co jsme před pár lety běžně vídali, ale v pestrých barvách. Navíc bude i dualSIM.



Smartphony Lumia brzy skončí u Microsoftu, ale na hloupých telefonech logo Nokia uvidíme stále. A vzhledem k tomu, že hloupé telefony tvořily podstatnou část příjmů původní Nokie, je zcela logické, že se finové vytasili s další novinkou. Jmenuje se Nokia 225, případně Nokia 225 Dual SIM. Tenhle nový kousek je především o velkém displeji, klasické alfanumerické klávesnici, solidní baterii, spoustě barev a samozřejmě hlavně o nízké ceně. Hnací platformou je Nokia Series 30+, která umí i základní widgety.



Novinka nabídne displej s úhlopříčkou 2,8" a rozlišením 240 × 320 obrazových bodů, což ve výsledku dává jemnost 142 PPI. To není úplně malý displej na telefon této cenové kategorie, na druhou stranu se jedná o prosté LCD, které je samozřejmě nedotykové. Pod displejem najdeme věc dnes nevídanou, a to kontextové klávesy, dvojici telefonků, čtyřsměrné navigační tlačítko s potvrzovacím středem a hlavně alfanumerickou klávesnici. Na zadní straně výrobce umístil 2 Mpx fotoaparát, který umí natáčet QVGA video s frekvencí 15 fps.



Uvnitř najdeme baterii s kapacitou 1200 mAh, což je na klasický telefon opět výtečná hodnota. Výrobce slibuje například 21 hodin hovoru nebo 49 hodin přehrávání hudby. S konektivitou to není nijak slavné, rozumný základ zde ale je. Maximální datovou rychlostí bude EDGE, najdeme zde ale i Bluetooth 3.0 s funkcí Slam pro sdílení, úsporný prohlížeč Nokia Xpress, FM rádio s RDS, samozřejmě i sluchátkový a microUSB konektor. Hodit se zajisté bude i slot na microSD karty do velikosti 32 GB, zatímco SIM kartu(y) budete vkládat ve velikosti miniSIM.

Panská 96, J. Hradec

Klášterská 81, J. Hradec

www.ydd.cz

721-04 00 24

zakaznicky.servis@ydd.cz