Resumé

LG G3s


LG G3s
620 Kč
+splátky dle přání

Volný neblokovaný

Do druhého dne

Poznámka 1

Za starý mobil vyplatíme 200-8000Kč

Poznámka 2

Přetažení kontaktů a kompletní nastavení v ceně

LG G3s má v kompaktním těle uschovanou výbavu a výkon pro uspokojení nejednoho fajnšmekra. Propracovaná modelace těla se vyznačuje jedinečně zakřiveným tvarem pro lepší držení a metalickým povrchem, na němž nezůstávají šmouhy. Díky zaoblenému tvaru je telefon po stranách mnohem tenčí, což umožňuje snadné ovládání jednou rukou a komfortnější využívání. Kladně se na ovládání i velikosti celého přístroje podepsal také displej od kraje ke kraji.

Foťte za všech okolností a nechte se příjemně překvapit ostrými výsledky. Fotoaparát má optickou stabilizaci obrazu, čímž kompenzuje chvění rukou, jež by se projevilo rozmazáním. Správné zaostření pojistí laser měřící vzdálenost k objektu. Pořizování snímku i v těch nejhorších světelných podmínkách vám na krátkou vzdálenost umožní LED blesk. Fotografování je navíc maximálně jednoduché a přehledné. Byly odstraněny přebytečné ikony, aby nepřekážely ve výhledu. Prostě jen klikněte na displej a pořiďte snímek.
O nezvyklou kombinaci bezpečnosti a zábavy se postará Knock Code. Nastavte si vlastní poklepání pro odemknutí telefonu. S chytrou klávesnicí dokážete psát rychleji a přesněji. Snadno se používá a je přizpůsobitelná vašim potřebám. Například můžete upravovat výšku klávesnice a měnit její nastavení. Dalším bonusem je NFC pro připojení nejrůznějších audio systémů či televize pouhým přiblížením. Zapomeňte na zdlouhavé nastavování. V neposlední řadě se o vaši spokojenost zaslouží IPS displej překrytý tvrzeným sklem Gorilla Glass 3 a 4jádrový procesor pohánějící nejnovější verzi Google Android.

Dostupné barvy: White, Titan, Gold
Plusy



Mínusy




Info výrobce


LG G3s


Konstrukce: 137,7 × 69,6 × 10,3 mm, 134 g, konstrukce: klasická

Displej: TFT IPS, 5" (1 280 × 720 px), dotykový, kapacitní

Fotoaparát: 8 Mpx (3 264 × 2 448), LED dioda, autofocus, video: ano (1 920 × 1 080 px, 30 FPS)

Chipset: Qualcomm Snapdragon 400, 4×1,3 GHz, Adreno 305

Paměť: RAM: 1 GB, vnitřní paměť: 8 GB, paměťové karty: microSDHC

Datové funkce: HSPA: 21 Mb/s, LTE: 150 / 50 Mb/s, Wi-Fi: 802.11a/b/g/n/ac, Bluetooth: 4.0, NFC: ano

Operační systém: Android 4.4

Navigace: GPS, Google Mapy, elektronický kompas

Akumulátor: 2 540 mAh

Recenze odborníků

LG G3s


Obrázek 1
Obrázek 2
Obrázek 3
Obrázek 4
Praxí poslední doby se stalo představení vlajkové lodi značných rozměrů, kterou pak následuje zmenšený model. Až na světlé výjimky však zmenšování přináší také kompromisy co do výkonu a výbavy. To je i případ telefonu G3 s: bude však stále stačit na to, aby zaujal? Úvod: velikost je relativní



Jak neustále narůstají rozměry telefonů, posouvají se i jednotlivé kategorie. Kdyby se nám podobný pětipalcový telefon dostal do rukou před rokem nebo dvěma, bylo by to něco velkého, ale nyní jsme rádi alespoň za to. Ať už „s“v názvu znamená „small“ nebo cokoli jiného, na věci to nic nemění. I když mám poměrně velké ruce, pětipalcový displej je stále ta hranice, kde přestává být ovládání jednou rukou pohodlné. Základní práce s telefonem ještě ujde, ale pak stačí taková drobnost jako do rohu umístěné tlačítko v nějaké aplikaci a rázem je tu problém.

Takovou velikost bych byl ochotný překousnout v případě, že by tomu odpovídala výbava. Rovnou si ale můžeme říci, že oproti G3 se hodně ubíralo. V některých oblastech, jako je například rozlišení displeje, to má bezesporu smysl, spousta dalších omezení je však spíše jen obchodní rozhodnutí.



Zmenšená verze má slabší procesor, 1 GB RAM namísto tří a vnitřní úložiště limitované 8 gigabajty. Fotoaparátu kleslo rozlišení z 13 na 8 megapixelů, naštěstí však zůstal přítomný tahák v podobě laserového ostření.

Telefony jsou si podobné spíše designem, celkově vzato jde o dva velice odlišné přístroje. Zatímco G3 je typická vlajková loď, která se snaží nabídnout maximum, G3 s je vyšší střední třída, která se snaží najít výhodný mix ceny a nabízených funkcí. Jak se ji to podařilo? Čtěte dál a uvidíte.Obsah balení: zázraky nečekejte



Kompaktní papírová krabička už předem naznačuje, že s telefonem dostanete jen to nejnutnější. Kromě nabíječky, kabelu a manuálů jsou to také sluchátka. Nejde ale o špunty ucpávající zvukovod, jak jsme v poslední době zvyklí, ale o pecky, které jsou v uchu volně položeny. Pokud už jste si na nějaké špunty zvykli, bude vám tento starší způsob připadat velice nepohodlný, což je vedle nepřesvědčivého zvuku další důvod k výměně sluchátek.

Pochvalu ale LG zaslouží za poměrně podrobný návod k telefonu. Ten mnozí odbývají jen jakousi rychlopříručkou, zde je ale vše do detailů vysvětleno a popsáno, což může mít pro začínající uživatele smartphonů velmi podstatný význam.

Panská 96, J. Hradec

Klášterská 81, J. Hradec

www.ydd.cz

721-04 00 24

zakaznicky.servis@ydd.cz