Resumé

Huawei G620s


Huawei G620s
480 Kč
+splátky dle přání

Volný neblokovaný

skladem

Poznámka 1

Za starý mobil vyplatíme 200-8000Kč

Poznámka 2

Přetažení kontaktů a kompletní nastavení v ceně

Huawei Ascend G620s

Pořiďte si velký smartphone Huawei Ascend G620s s nadčasovou elegancí a velkou 5 palcovou HD obrazovkou. Smartphone Vám dodá čistý design, přinese jedinečné detaily, výkonný čtyřjádrový procesor, který dodá svižný chod a připojení k sítím 4. generace LTE. Je vybaven systémem Android 4.4 KitKat v nadstavbě s Emotion UI a nabízí skvělé funkce v elegantním provedení, jak je již u telefonů Huawei zvykem.

Velmi solidní výkon

Představte si, co všechno s ním můžete díky 4 x jádrovému procesoru s 64bit architekturou podniknout. Hraní her bude brnkačka stejně jako sledování videa, prohlížení fotografií, fotografování, poslouchání hudby, brouzdání po internetu a komunikace se známými přes sociální sítě.

Podpora vysokorychlostního připojení

Díky podpoře nově nastupujících mobilních sítí LTE máte možnost stahovat data rychlostí až 150 Mb/s (Cat.4 150 Mbit/s Download, 50 Mbit/s Upload). I v terénu tak získáte opravdu vysokorychlostní připojení k internetu.
Skvělé fotografie

8Mpix fotoaparát s automatickým ostřením umožňuje zachytit každou chvilku i za horších světelných podmínek. Potěšte sebe a své blízké pěknou fotografií, která bude ostrá díky automatickému zaostřování. S Huawei Ascend G620s již nikdy nebudete na žádné fotografii chybět...

Android 4.4 KitKat

Smartphone je vybavený systémem Android 4.4 KitKat s řadou předinstalovaných aplikací. Systém přináší vynikající podporu a optimalizaci aplikací. Vylepšení dosáhly senzory pro úsporu energie. Systém KitKat je nyní mnohem chytřejší a přináší jednoduché funkce, které Vám pomohou při každodenní komunikaci. Intuitivní ovládání a zvýšení rychlosti je samozřejmostí.

Dostupné barvy: Black, White.
Plusy



Mínusy




Info výrobce


Huawei G620s


rozměry a hmotnost: 143 x 72 x 8,5 mm, 160 g

displej: 5palců, kapacitní IPS LCD, 720 x 1 280, 294 PPI

sítě: GSM, WCDMA, GPRS, EDGE, HSPA (42,2 5,76 Mb/s), LTE (150|50 Mb/s)

konektivita: microUSB, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0, GPS, NFC

paměť: 8 GB, microSDHC, RAM: 1 024 MB, baterie: 2 000 mAh

procesor: Qualcomm MSM8916 (4x Cortex-A53, 28nm)

operační systém: Google Android 4.4 (Kitkat)

fotoaparát: 8MPx (3 264 x 2 448), video, blesk

Recenze odborníků

Huawei G620s


Obrázek 1
Obrázek 2
Obrázek 3
V záplavě levných smartphonů je často velmi těžké odlišit se. Své o tom ví i společnost Huawei, která se na telefony s dobrým poměrem cena/výkon specializuje. Ani dnes recenzovaný Huawei Ascend G620s není výjimkou, zaujmout se bude snažit 5palcovým IPS displejem a dobrou výdrží, největšími taháky ve výbavě je však bezesporu podpora technologií NFC a LTE.



Vyrobit levný, vybavený a dobře vypadající smartphone je pro výrobce zřejmě ještě těžší, než vyrobit vlajkovou loď, v cenové kategorii smartphonů do 5 tisíc korun zkrátka panuje velká konkurence. Upoutat by na sebe chtěl také Huawei Ascend G620s, který na svoji třídu překvapí hlavně podporou rychlých datových přenosů LTE a potěší také přítomností bezdrátové technologie NFC.

Nic však bohužel není tak růžové a i Ascend G620s zklame pár drobnostmi, které zbytečně kazí celkový dojem. Chcete vědět jak si však vedl v našem dlouhodobém testu? Posaďte se, začínáme.

Obsah základního balení: nudný standard



Na okamžik se zastavíme také u dodávaného balení. Uvnitř krabičky nalezneme kromě mobilního telefonu pouze synchronizační USB kabel, adaptér do sítě, pecková sluchátka nevalné kvality a základní manuál. Bohužel, nic víc Huawei nepřibalil.

Design a konstrukce: nudná, ale pevná placka



Začneme rovnou designem telefonu a jeho konstrukčním zpracováním, v této oblasti si však G620s příliš plusových bodů nezíská. Opět tu totiž před sebou máme poměrně tenkou placku nudného vzezření, kterou se do jisté míry snaží ozvláštnit alespoň bílá barva, ve které se Huawei Ascend G620s také prodává. Rozměry zařízení jsou konkrétně 143 × 71,7 milimetru, tloušťka pak činí příjemných 8,5 milimetru. Co ovšem rozhodně nepotěší je hmotnost zařízení, která se zastavila na rovných 160 gramech. Vzhledem k rozměrům působí telefon v ruce poněkud těžkopádným dojmem, kterého jsme se nemohli zbavit po čas celého našeho testování. Výhodou vyšší hmotnosti pak pro některé uživatele může být pocit robustnosti.

Přední straně zařízení dominuje 5palcový displej, hned nad displejem si své místo našlo kromě průchodu senzoru jasu a přiblížení, mřížka sluchátka, logo výrobce a také přední kamera pro videohovory s rozlišením 2 Mpx. Příjemným bonusem je také nenápadná notifikační LED dioda, která se nachází v levém horním rohu a v případě, že zrovna neindikuje zmeškané události, nemáte šanci ji spatřit. V nastavení lze funkci notifikační LED diody pouze aktivovat, případně deaktivovat, širší možnosti jejího nastavení však bohužel chybí. Pod displejem nalezneme standardní ovládací prvky operačního systému Android, tedy šipku zpět, domovské tlačítko a tlačítko pro vyvolání kontextové nabídky, bohužel však nejsou podsvícené, nastavit však lze vibrační odezvu.

Podíváme se také na boky přístroje. Na levém boku nenalezneme zhola nic, tlačítka pro regulaci hlasitosti a pro odemknutí displeje se přestěhovala na pravou stranu. Pochválit musíme jejich umístění, jsou v ideální výšce a také odezva je příkladná. Na vrchní straně zařízení nalezneme vstup 3,5milimetrového jack konektoru, spodní strana hostí vstup microUSB konektoru, nachází se zde také primární mikrofon.

Podíváme se i na zadní kryt. Jeho plastová skořepina je samozřejmě snímatelná, vzhledem k uchycení překvapí její poměrně snadné sejmutí. Pod krytem pak nalezneme jak slot pro paměťovou kartu microSD až do výše 32 GB, tak také slot pro microSIM kartu. Bezpečnému úchopu napomáhají nejenom zaoblené rohy, díky kterým G620s dobře padne do rukou, ale také zdrsnění zadního plastového krytu, který zdánlivě imituje kůži. Povrch zad navíc zaručuje, že se na nich nebudou zachytávat otisky prstů. Na zadní straně zařízení se pak v levém horním rohu nachází čočka integrovaného 8Mpx fotoaparátu, pod ním si své místo uzmula přisvětlovací LED dioda a nachází se zde také sekundární mikrofon pro natáčení videa, který zároveň slouží i jako odšumující.

Celkově kvalitu konstrukčního zpracování hodnotíme velice kladně, Huawei Ascend G620s by se v tomto ohledu mohl bez problémů stát vzorem i pro mnohem dražší smartphony.

Panská 96, J. Hradec

Klášterská 81, J. Hradec

www.ydd.cz

721-04 00 24

zakaznicky.servis@ydd.cz