Resumé

Samsung Galaxy Note 4 (SM-910)


Samsung Galaxy Note 4 (SM-910)
1780 Kč
+splátky dle přání

Volný neblokovaný

Skladem

Poznámka 1

Za starý mobil vyplatíme 200-8000Kč

Poznámka 2

Přetažení kontaktů a kompletní nastavení v ceně

Luxusní obrazovka

Se sytostí a vysokým kontrastem věrně zobrazovaných barev na 5,7palcovém displeji se Super AMOLED technologií a rozlišením Quad HD (2560x1440px) budete jemné a živé barvy vnímat stejně, jako byste se dívali prostým okem. Vysoké rozlišení vám přinese neskutečné zážitky z obrazu. Telefon nabízí také ultimátní výkon, o který se stará čtyřjádrový procesor od Qualcommu, taktovaným na 2.7GHz a společně s 3GB operační pamětí RAM se vám telefon určitě nezadýchá ani pro hraní nejnáročnějších 3D her nebo sledování HD videa.

Pokročilý fotoaparát

Ty nejlepší okamžiky nyní můžete bez obav zaznamenávat i ve tmě. S 16megapixelovým fotoaparátem zachytíte vaše životní okamžiky jasnější a čistější a to i v tmavém prostředí. Předním 3,7 megapixelovým fotoaparátem můžete pořizovat např. selfie momentky.

Funkce Smart Select

S funkcí Smart Select můžete uskutečnit volný výběr textu a obsahu na libovolné obrazovce. Pomocí pera S Pen můžete jednoduše vybrat požadovaný obsah v jakémkoli textu, na obrazovce či v aplikaci. Vybraný obsah můžete zkombinovat a okamžitě uložit a sdílet.

Photo Note

Nový způsob psaní poznámek. Vytvářejte si své vlastní poznámky. Snímejte fotografie pomocí funkce Photo Note a okamžitě převádějte analogový obsah na digitální. Pomocí pera S Pen můžete snadno upravovat poznámky, měnit barvy a vkládat další informace.

Pokročilé pero S Pen

Budete si připadat jako byste psali klasickým perem. Díky vylepšené citlivosti na tlak vám pero S Pen nabízí lepší zážitky při psaní digitálního textu. Obohaťte své psaní pomocí přesnější technologie.

Plynulý a přirozený multitasking

Nabízí se vám intuitivnější a pohodlnější ovládání. S funkcí více oken můžete pomocí jednoduchých gest flexibilněji spravovat více aplikací na jedné obrazovce najednou.
Díky rychlému nabíjení, budete na jeho nabití čekat mnohem kratší dobu. Z úplného vybití se na 50% dostanete přibližně za 30 minut (obvykle to trvá až 55 minut). A pokud bude baterii přece jen docházet šťáva, můžete použít režim vysoké úspory energie.

Plusy



Mínusy




Info výrobce


Samsung Galaxy Note 4 (SM-910)


Parametry a specifikace:

Použití

Chytrý telefon – Smartphone

Konstrukce

Dotykový displej

Provedení

Kovové provedení, Kvalitní reproduktory

Platforma

Google Android

Verze operačního systému

Android 4.4 KitKat

Rozlišení snímače

16 Mpx

Displej

Úhlopříčka displeje

5,7"

Rozlišení v pixelech

2560x1440

Typ displeje

AMOLED

Hardware

Frekvence procesoru

2 700 MHz (2,7 GHz)

Počet jader procesoru



Operační paměť

3 072 MB (3 GB)

Barva

Barva

Černá

Paměť

Velikost úložiště

32 GB (32 768 MB)

Slot pro paměťovou kartu

Micro SDHC

Maximální velikost paměťové karty

64 GB

Funkce

Funkce

Wi-Fi, 3G, BlueTooth, GPS, Přední kamera, Kalendář/Budík, Dotykový displej, Hudební přehrávač, NFC

Senzory

Pohybový senzor, Digitální kompas, Gyroskop, Světelný senzor, Senzor přiblížení

Multimédia

Podporované audio formáty

AAC, AAC+, FLAC, MP3, WAV, WMA

Podporované video formáty

H.264, MP4, WMV

Podporované služby

Integrované služby

Facebook, Twitter, Gmail, Google+

Fotoaparát

Rozlišení snímače

16 Mpx

Funkce fotoaparátu

Přisvětlovací dioda, Automatické ostření, Záznam HD videa

Konektivita/rozhraní

Podporované internetové protokoly

GPRS, EDGE, UMTS (3G), HSDPA, HSUPA, LTE

Typ SIM karty

Micro SIM

Konektory

Jack (3,5mm), USB micro

Datové Funkce

Frekvence LTE

800 MHz - Plně kompatibilní s O2, T-Mobile, Vodafone, Cat. 20., 900 MHz - Plně kompatibilní s Vodafone, Cat. 8., 1800 MHz - Plně kompatibilní s O2, T-Mobile, Vodafone, Cat. 3., 2100 MHz., 2600 MHz - Plně kompatibilní s O2, T-Mobile, Vodafone, Cat. 7.

Data LTE

50 MB, 150 MB

Výdrž baterie

Výdrž baterie

Maximální – nad 6 h

Rozměry

Šířka

78,6 mm (7,86 cm)

Výška

153,5 mm (15,35 cm)

Hloubka

8,5 mm (0,85 cm)

Hmotnost

Hmotnost přesně

176 g

Recenze odborníků

Samsung Galaxy Note 4 (SM-910)


Obrázek 1
Obrázek 2
Samsung v pravidelném ročním harmonogramu opět představil dalšího zástupce modelové řady Galaxy Note. Stalo se tak na zářijovém veletrhu IFA, přičemž do prodeje se tabletofon dostal až koncem října. Samsung zareagoval na dřívější nespokojenost s plastovými telefony, takže je Note 4 v pořadí již druhým telefonem s kovovým šasi. Na zádech stále zůstává plastová skořápka, pod níž najdeme vyměnitelnou baterii. Novinkou je QHD Super AMOLED panel, nechybí ani každoroční stálice - pero S Pen. A protože finanční výsledky Samsungu za třetí čtvrtletí nedopadly úplně podle představ, je právě Galaxy Note 4 jeho největším želízkem v ohni v předvánočním čtvrtletí. Jak se povedl?

Vedle hardwaru a softwaru je nejvíce vidět posun v designu. Nový Note už si nenechá nadávat do „plasťáčků“, je připraven reprezentovat.

Alespoň můžeme počítat se softwarovými vylepšeními. Prvním je Ultra úsporný režim, který u Super AMOLED displejů přebarví prostředí do černobíla a omezí funkce telefonu s cílem uspořit co nejvíce energie. Pokud se s minimální baterií konečně dostanete k zásuvce, potěší možnost rychlého adaptivního nabíjení Quick Charge 2.0, pod kterou se podepsal Qualcomm (bude však přítomna pouze u varianty s procesorem Snapdragon). Během 30 minut by měla baterie s touto technologií dostat na 50 % (obvykle to zabere asi dvojnásobek času).



Super AMOLED displej má podle předpokladů QHD rozlišení, na úhlopříčce 5,7" zobrazuje matici 2 560 × 1440 obrazových bodů. Pod displejem je obvyklá porce ovládacích prvků - hardwarová klávesa Home a senzorické ovladače po stranách. Do domovského tlačítka bude opět integrován senzor otisků prstů, vylepšen byl na softwarové úrovni, na přejetí různých prstů půjde spouštět vybrané aplikace. Nad displejem debutuje UV senzor (více informací zde), čidlo okolního osvětlení a 3,7Mpix kamerka pro focení širokoúhlých selfie (záběr 120 stupňů). Celkové rozměry zařízení činí 154 × 79 × 9 mm, hmotnost se zastavila na 176 gramech.

Na spodní hraně je microUSB konektor (USB 2.0) spojený s MHL 3.0, na horní hraně se opět nachází 3,5mm konektor jack. Ani pozice regulátorů hlasitosti na levém boku a zamykacího tlačítka na pravém nedoznala žádných změn. Na zádi je umístěn 16Mpix snímač s optickou stabilizací obrazu, přisvětlením, automatickým zaostřováním a natáčením UHD videí. První z verzí Notu bude osazena 2,7GHz čtyřjádrem Qualcomm Snapdragon 805, alternativně bude na výběr osmijádro Exynos 5430 littleBIG (v kombinaci čtyř 1,9GHz jader pro výkon a čtyř 1,3GHz jader pro úsporu). U obou variant můžeme počítat s 3GB pamětí RAM, interní 32GB paměť bude rozšiřitelná microSD kartami.



V závislosti na použitém čipsetu si novinka poradí s LTE ve specifikace Cat. 4 (Exynos) či Cat. 6 (Snapdragon). K internetu se připojíte i přes 2G a 3G sítě nebo přes Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac MIMO. K navigaci poslouží kombinovaný čip GPS/GLONASS/Baidu, nebude chybět ani Bluetooth 4.1 či NFC. Ve výbavě je podle tiskové zprávy také senzor okysličení vzduchu, bude ale přítomen pouze u vybraných variant. Přes infraport na horní hraně a podpůrnou aplikaci v telefonu můžete opět ovládat televizi a další spotřebiče. Na těle zařízení najdeme několik mikrofonů sloužících k redukci šumu i pro nahrávání hlasových záznamů. Podle počtu použitých mikrofonů můžete využít různé nahrávací režimy včetně selektivního poslechu osob pouze z jednoho z osmi směrů.

Pero S Pen je opět uloženo v útrobách telefonu, Samsung s ním pojí řadu softwarových funkcí, např. inovovaný Bezdotykový příkaz, v rámci kterého můžete na položky nahlížet hrotem pera. Dále nechybí režimy Akční poznámky, Chytrý výběr (spojení více informačních zdrojů do jednoho), Ořez obrázku, Psaní na Displej, Snap Note (fotka ručně psané poznámky nebo tabule převedená do poznámky S Note) a další. Pero lze také využít pro přímé zadávání znaků to text boxů.

Samsung Galaxy Note 4 poběží na Androidu 4.4 KitKat s osvědčenou grafickou nadstavbou TouchWiz. Na systémově úrovni nebude chybět režim Multidispleje, uživatel si bude moci vybrat, zdali chce zobrazovat plnohodnotné aplikace, několik aplikací na displeji nebo ve formě vyskakovacích oken. Mimo celé plejády aplikací od Googlu můžeme čekat inovovaný S Health, který slouží k centralizaci zdravotních dat.

Panská 96, J. Hradec

Klášterská 81, J. Hradec

www.ydd.cz

721-04 00 24

zakaznicky.servis@ydd.cz