Resumé

Sony Xperia Z3 Dual SIM (D6633)


Sony Xperia Z3 Dual SIM (D6633)
1200 Kč
+splátky dle přání

Volný neblokovaný

skladem

Poznámka 1

Za starý mobil vyplatíme 200-8000Kč

Poznámka 2

Přetažení kontaktů a kompletní nastavení v ceně

Bezkonkurenční výbava

Xperia Z3 přichází v neskutečné kombinaci supertenkého těla a hliníkového rámečku, který vám dokáže nabídnou i v této kategorii zcela ojedinělou funkci Dual SIM.

S procesorem od Qualcommu taktovaným na 2.5 GHz společně se 3 GB operačí paměti RAM se telefon rozhodně nezadýchá ani při hraní nejnáročnějších her. Zařízení Xperia Z3 spojuje nejnovější hry s nejlepšími technologiemi Sony. Připojte se k systému PS4 prostřednictvím domácí sítě Wi-Fi a hrajte své oblíbené hry i s ovladačem.

DUALSHOCK (není součástí balení a je nutno dokoupit zvlášť).

Nejlepší fotoaparát pro nejlepší zážitky

Fotoaparát osazený 20,7 megapixelu a LED bleskem přináší bezkonkurenční možnosti fotografování i při slabém osvětlení. Díky technologiím Cyber-shot a Handycam můžete zachytit smích v každém světle, nahrávat plynulá videa za pohybu a pořizovat ostré snímky pod vodou.


Voda nebo prach vás trápit nemusí

Díky nejvyššímu hodnocení odolnosti proti vodě a prachu se nemusíte omezovat a bát telefonovat i když prší, nebo fotografovat přímo pod vodou.


Vychutnejte si ničím nerušenou zábavu

Vypněte až 98 % okolního hluku, ať už jste kdekoli, a užijte si svou hudbu a filmy na maximum.

2 dny bez problémů

Získáte ten nejpokročilejší fotoaparát, hraní nové generace a dvoudenní výdrž baterie – to vše v tenkém a kompaktním designu. Je to smartphone, který posouvá hranice možného. Pro ty, kteří se nespokojí s životem na 10 %.
Plusy



Mínusy




Info výrobce


Sony Xperia Z3 Dual SIM (D6633)


Parametry a specifikace:

Použití

Odolný

Konstrukce

Dotykový displej

Provedení

Odolný proti vlhkosti, Kovové provedení, Luxusní design, Displej odolný vůči poškrábání

Platforma

Google Android

Verze operačního systému

Android 4.4 KitKat

Velikost úložiště

16 GB (16 384 MB)

Funkce

Dual SIM, NFC

Rozlišení snímače

20,7 Mpx

Kapacita baterie

3 100 mAh

Displej

Úhlopříčka displeje

5,2"

Rozlišení v pixelech

1080×1920

Typ displeje

IPS

Hardware

Frekvence procesoru

2 500 MHz (2,5 GHz)

Počet jader procesoru



Operační paměť

3 072 MB (3 GB)

Barva

Barva

Černá

Paměť

Velikost úložiště

16 GB (16 384 MB)

Slot pro paměťovou kartu

Micro SD

Maximální velikost paměťové karty

128 GB

Funkce

Funkce

Wi-Fi, 3G, BlueTooth, GPS, Dual SIM, FM Rádio, Přední kamera, Kalendář/Budík, Dotykový displej, Hudební přehrávač, Svítilna, NFC

Fotoaparát

Rozlišení snímače

20,7 Mpx

Funkce fotoaparátu

Přisvětlovací dioda, Automatické ostření, Záznam HD videa

Konektivita/rozhraní

Podporované internetové protokoly

UMTS (3G), LTE

Typ SIM karty

Nano SIM

Konektory

Jack (3,5mm), USB micro

Výdrž baterie

Výdrž baterie

Maximální – nad 6 h

Kapacita baterie

3 100 mAh

Rozměry

Šířka

72 mm (7,2 cm)

Výška

146 mm (14,6 cm)

Hloubka

7,3 mm (0,73 cm)

Hmotnost

Hmotnost přesně

152 g

Obsah balení/Příslušenství

Obsah balení

telefon, adaptér, usb kabel, sluchátka

Recenze odborníků

Sony Xperia Z3 Dual SIM (D6633)


Obrázek 1
Obrázek 2
Obrázek 3
Sony ustrnulo. Xperia Z3 přidá na výkonu a trochu zhubne

Potřebu uvádět každý půl rok nový vrcholný model zdůvodňovalo Sony tím, že zákazníci chtějí nové technologie a vymoženosti. Ale jak ukazuje připravovaná Xperia Z3, mnoho nového zákazníci nedostanou.



Xperia Z3 by měla mít prakticky totožnou výbavu jako současný špičkový model od Sony. To, co před časem psal Evan Blass na účtu @evleaks (více zde), potvrdil Čínský telekomunikační úřad. Ten schválil do provozu dvě provedení nové Xperie s typovým označením L55t a L55u. Ty jsou určeny pro čínský trh, ale od evropské verze by se mimo podpory tamních sítí LTE lišit neměly.



Znovu tedy zopakujeme, že zásadní a vlastně jedinou změnou je procesor s vyšším výkonem. Místo čtyřjádrového procesoru s taktem 2,3 GHz dostane Xperia Z3 čtyřjádrový procesor s taktem 2,5 GHz. Jinak zůstává zachována operační paměť 3 GB i vestavěná uživatelská paměť 16 GB. Ta je opět rozšířitelná.



Displej je znovu 5,2palcový stále s rozlišením Full HD 1 920 × 1 080 obrazových bodů. I fotoaparát s rozlišením 20,7 megapixelu je shodný. Přední je také stejný. Další výbava je rovněž shodná se současným modelem.

¨ Xperia Z3 bude o něco užší, tenčí a lehčí. Jestliže Xperia Z2 má rozměry 146,8 × 73,3 × 8,2 milimetru, tak Z3 měří 146,5 × 72,4 × 7,35 milimetru. Hmotnost klesne ze 163 na 158,4 gramu. O případné odolnosti úřad neinformuje.



Ale zato zveřejnil i obrázky, které dokazují, že Xperia Z3 si zachová základní rysy předchůdce. To potvrzují i snímky ze stránek Xperiablog.net, které ukazují Dual SIM verzi nového Sony určeného pravděpodobně opět pro čínský trh.



Zabudovaná baterie by měla podle těchto stránek mít kapacitu 3 100 mAh. Baterie tedy bude mít o něco menší kapacitu než současná Xperia Z2, která má baterii s kapacitou 3 200 mAh. To je daň za tenčí konstrukci. Uvidíme, jak se to odrazí na výdrži vzhledem k výkonnějšímu procesoru.



Žádná vzhledová revoluce se tedy nekoná, což je na rozdíl od totožné výbavy asi jen dobře. Sony tedy po krůčcích každých šest měsíců inovuje, jak si podle něj zákazník žádá (více zde). Ale možná by spíše stálo za to udělat jednou za rok pořádnou revoluci.



Panská 96, J. Hradec

Klášterská 81, J. Hradec

www.ydd.cz

721-04 00 24

zakaznicky.servis@ydd.cz