Resumé

Aligator A310 Dual Sim


Aligator A310 Dual Sim
1495Kč

Volný neblokovaný

skladem

Poznámka 1

Za starý mobil vyplatíme 200-8000Kč

Poznámka 2

Přetažení kontaktů a kompletní nastavení v ceně

Aligator A310

Jednoduchý mobilní telefon Aligator A310 se základními funkcemi je primárně určen pro seniory. Těm přijdou vhod velká písmena a číslice na tlačítkách a hlasitý reproduktor. Podívejte se na Aligator A310 v klasickém provedení, jemuž dominuje velký čitelný displej a ovládací tlačítka. Mobil je díky skromnější výbavě a tedy i cenové dostupnosti vhodný i pro běžné a nenáročné uživatele, kterým postačí zavolat, napsat zprávu a také se pobavit. Je vybaven slotem pro dvě SIM karty.

Dostupné pohodlí

Tělo telefonu je vyvedeno v tenkém provedení, tlačítka jsou opravdu velká a pokrývají celou plochu klávesnice. Velký displej zobrazuje dobře čitelné informace, takže si je přečtete bez problému.
SOS tlačítko

Ovšem nepraktičtější může být bezpečnostní SOS tlačítko, které po správné konfiguraci umožňuje stiskem odeslání nouzové SMS zprávy na vybraná telefonní čísla a aktivuje unikátní lokalizační funkci SOS locator. To je funkce umožňující odeslání polohy telefonu po stisku SOS tlačítka pomocí běžné SMS zprávy. Příjemce zprávy si pak snadno prohlédne v mapě, kde se telefon nachází.

Klíčové vlastnosti

Telefon Aligator A310 nabízí hlasitý reproduktor a přehledná velká tlačítka či sloty na dvě SIM karty. Barevný displej má rozlišení 160 x 128 bodů. Pro připojení využívá micro USB konektor. K dispozici je i FM rádio, budík, kalendář a microSD slot pro paměťové karty. Baterie je schopna vydržet až 220 h v pohotovostním režimu nebo až 4 hodiny hovoru. Telefon je velký 111 x 53 x 16 mm.
Plusy



Mínusy




Info výrobce


Aligator A310 Dual Sim


Základní parametry

Typ SIM karty Mini-SIM

Dual SIM ano

Blokováno pro operátora Ne



Fotoaparát

Digitální fotoaparát Ne



Vlastnosti

Rádio Ano

Kalendář Ano

3,5mm mini jack Ano



Displej

Displej TFT

Dotykový displej Ne



Rozměry

Výška (cm) 11,10

Šířka (cm) 5,30

Hloubka (cm) 1,60

Váha (g) 76,00



Baterie

Druh baterie Lithium-ion

Kapacita baterie (mAh) 800

doba hovoru (hod) 4,00

Pohotovostní režim (hod) 200,00

Panská 96, J. Hradec

Klášterská 81, J. Hradec

www.ydd.cz

721-04 00 24

zakaznicky.servis@ydd.cz