Resumé

Aligator A430


Aligator A430
1795Kč

Volný neblokovaný

skladem

Poznámka 1

Za starý mobil vyplatíme 200-8000Kč

Poznámka 2

Přetažení kontaktů a kompletní nastavení v ceně

Mnoho funkcí v hezkém těle


Elegantní, cenově dostupný mobilní telefon Aligator A430 jistě potěší všechny seniory, ale samozřejmě nejen je. Pohodlné ovládání telefonu zajišťují dostatečně veliká tlačítka. Kontrastní barevný displej pomáhá s orientací v přehledném uživatelském rozhraní. V základní výbavě jsou budík, kalkulačka, FM rádio, či hudební přehrávač. Navíc zde najdeme LED svítilnu s odděleným ovládacím prvkem a funkci nouzového tlačítka SOS Locator.
Bezpečí na prvním místě


Funkce SOS Locator posílí bezpečnost a jistotu vašich nejbližších. Po stisknutí SOS tlačítka odešle SMS zprávu obsahující souřadnice pozice mobilního telefonu.
Příjemci s telefonem s internetovým připojením stačí kliknout na odkaz k zobrazení polohy telefonu na mapě. Paměť přístroje pojme až 100 telefonních čísel a 50 SMS zpráv, další je možné uložit na SIM kartu.
Nabíjecí stojánek a dlouhá výdrž baterie

Oblíbený nabíjecí stojánek je součástí balení, svůj telefon tak můžete mít vždy připraven k použití na stejném místě. Spolehlivá baterie Li-on zaručí dlouhou výdrž telefonu na jedno nabití, v pohotovostním režimu je to až 240 hodin (tedy až 10 dní). Nemusíte tak mít strach telefon používat třeba na výletě, kde nebude k dispozici nabíječka.
Plusy



Mínusy




Info výrobce


Aligator A430


Parametry a specifikace:

Použití

Pro seniory

Konstrukce

Klasická

Rozlišení v pixelech

128×160

Typ displeje

TFT

Barva

Oranžová

Paměť

Slot pro paměťovou kartu

Micro SD

Maximální velikost paměťové karty

32 GB

Funkce

Funkce

FM Rádio, Kalendář/Budík, Hudební přehrávač, Svítilna

Konektivita/rozhraní

Typ SIM karty

SIM

Konektory

USB micro

Výdrž baterie

Maximální výdrž baterie

270 min

Výdrž baterie

Maximální – nad 6 h

Kapacita baterie

700 mAh

Rozměry

Šířka

54 mm (5,4 cm)

Výška

113 mm (11,3 cm)

Hloubka

15 mm (1,5 cm)

Hmotnost

Hmotnost přesně

80 g

Obsah balení/Příslušenství

Balení obsahuje

Napájecí adaptér, USB kabel, Manuál, Nabíjecí stojánek

Recenze odborníků

Aligator A430


Obrázek 1
Obrázek 2
Aligator A430 Senior - Tento nový model řady ALIGATOR Senior vyniká ergonomickou vyvážeností. A430 kombinuje praktičnost seniorských telefonů s moderními designovými trendy. Kromě velkého displeje nabízí bohatou multimediální výbavu. Samozřejmostí jsou i SOS funkce. V nabídce jsou dvě barevné varianty černo-šedý a černo-oranžový model. A430 splňuje díky osvědčené koncepci všechny předpoklady pro snadné a pohodlné ovládání bez zbytečností.



Používání A430 je intuitivní a snadné i pro úplné začátečníky. Jeho velkou výhodou je také unikátní systém lokalizace telefonu SOS Locator - zobrazení polohy telefonu na mapě! Součástí příslušenství je i nabíjecí stojánek, který je seniory u mobilních telefonů velmi žádaný! Tento telefon podporuje službu SOS Locator.



Co je to SOS Locator? SOS Locator je služba určená pro většinu telefonů ALIGATOR v aktuální nabídce. SOS Locator je soubor funkcí, které umožňují odeslání polohy telefonu po stisku SOS tlačítka pomocí běžné SMS zprávy. Příjemce zprávy si pak snadno prohlédne v mapě, kde se telefon nachází.

Panská 96, J. Hradec

Klášterská 81, J. Hradec

www.ydd.cz

721-04 00 24

zakaznicky.servis@ydd.cz