Resumé

Aligator A680


Aligator A680
1895Kč

Volný neblokovaný

skladem

Poznámka 1

Za starý mobil vyplatíme 200-8000Kč

Poznámka 2

Přetažení kontaktů a kompletní nastavení v ceně

Telefon uzpůsobený pro seniory a začátečníky s velkým displejem, intuitivním ovládáním a výběrem těch nejdůležitějších funkcí, jaké by se mohly majiteli hodit. Především je zajímavý funkcí SOS Locator, kdy po stisku velkého tlačítka SOS na zadní straně zobrazí polohu telefonu na mapě všem předem navoleným kontaktům. Pokud majitel telefonu kdekoli potřebuje pomoc, stačí využít SOS funkce a jeho nejbližší budou ihned vědět, kde se právě nachází. Nabitá baterie vydrží až 15 dní, takže se není třeba obávat, že dojde uprostřed výletu.

Ovládání hračkou


Velký barevný displej zobrazí písmenka dostatečně velká, aby byla viditelná i pro osoby se slabším zrakem. Stejně tak jsou přizpůsobená tlačítka svou velikostí. Pokud by přesto majitel na písmenka displeje neviděl dobře, lze využít místo výběru jména v seznamu uloženou fotografii volaného.
Součástí příslušenství je nabíjecí stojánek, který je u telefonů pro seniory velmi žádaný, neboť odpadá ruční připojování kabelu. Telefon do dodávané nabíječky stačí postavit a je hotovo.


Uspokojí i náročnější požadavky


Kromě toho nabízí praktickou svítilnu, Bluetooth pro připojení bezdrátového handsfree a fotoaparát pro zachycení zajímavostí. Pořízené fotografie pak uložíte na paměťovou kartu (není součástí). Pro vyzvánění je na výběr ze základní nabídky 5 melodií nebo lze nastavit melodii vlastní. Tam kde by hlasité vyzvánění rušilo, jsou k dispozici vibrace.
Plusy



Mínusy




Info výrobce


Aligator A680


Parametry a specifikace:

Použití

Pro seniory

Konstrukce

Klasická

Úhlopříčka displeje

2,2"

Rozlišení v pixelech

176×220

Typ displeje

TFT

Další funkce

SOS Locator

Funkce

BlueTooth, Svítilna

Barva

Barva

Černá

Paměť

Slot pro paměťovou kartu

Micro SDHC

Maximální velikost paměťové karty

32 GB

Funkce

Další funkce

SOS Locator

Funkce

BlueTooth, FM Rádio, Hudební přehrávač, Svítilna

Konektivita/rozhraní

Typ SIM karty

SIM

Konektory

USB micro

Výdrž baterie

Maximální výdrž baterie

360 h

Výdrž baterie

Maximální – nad 6 h

Kapacita baterie

900 mAh

Rozměry

Šířka

58,8 mm (5,88 cm)

Výška

121,1 mm (12,11 cm)

Hloubka

13,3 mm (1,33 cm)

Hmotnost

Hmotnost přesně

85 g

Obsah balení/Příslušenství

Obsah balení

Telefon Aligator A680, Cestovní nabíječka, Nabíjecí stojánek, Návod k použití

Recenze odborníků

Aligator A680


Obrázek 1
Obrázek 2
Obrázek 3
Praktický a elegantní mobilní telefon A680 Senior s ještě větším displejem, je pro své snadné a pohodlné ovládání bez zbytečných funkcí vhodnou volbou nejen pro seniory a začátečníky. Díky osvědčené koncepci splňuje A680 Senior všechny předpoklady pro příjemné a intuitivní ovládání, takže je jeho používání snadné i pro úplné začátečníky. Předností je přehledný velký displej a možnost využít všechny oblíbené funkce seniorských telefonů, včetně rádia nebo fotoaparátu. Pro ještě snadnější ovládání, umožňuje telefon vytáčet čísla pomocí přiřazených fotografií. Stačí pak jedním stiskem tlačítka zobrazit seznam fotografí a jen si vybrat komu volat.



Nezbytná výbava seniorských telefonů nechybí ani u A680. SOS Locator, který při stisku SOS tlačítka zobrazí polohu telefonu na mapě všem předem navoleným kontaktům. Pokud majitel telefonu kdekoli ztratí orientaci, stačí využít SOS funkce a jeho nejbližší budou ihned vědět, kde se právě nachází a že potřebuje jejich pomoc. Ergonomicky vyvážený tvar pro pohodlnou manipulaci s nízkou váhou 85g. S rozměry 121x59x14 mm padne přesně do ruky i lidem s nižší citlivostí a pohyblivostí prstů. Velká, hmatem odlišitelná tlačítka pomáhají k příjemnému používání telefonu.



A680 má zabudovaný fotoaparát a možnost aktivovat funkci budík, svítilnu, kalkulačku, Bluetooth nebo FM rádio. Pro vyzvánění je na výběr ze základní nabídky 5 melodií nebo lze nastavit melodii vlastní. Tam kde by hlasité vyzvánění rušilo, je k dispozici vibrace. Do paměti lze uložit až 100 kontaktů a pomocí podporované microSD karty lze interní paměť rozšířit o 32 GB a používat ji k přehrávání hudby nebo ukládání obrázků a videa.

Panská 96, J. Hradec

Klášterská 81, J. Hradec

www.ydd.cz

721-04 00 24

zakaznicky.servis@ydd.cz