Resumé

Aligator V550


Aligator V550
2295Kč

Volný neblokovaný

skladem

Poznámka 1

Za starý mobil vyplatíme 200-8000Kč

Poznámka 2

Přetažení kontaktů a kompletní nastavení v ceně

Elegantní telefon pro seniory Aligator V550 ve stylu "véčka" nabízí jednoduché a pohodlné ovládání. Hovory lze přijímat i ukončovat pouhým otevřením krytu. Véčková konstrukce je praktická tím, že je složený telefon dostatečně malý, aby se vešel do kabelky či kapsy. Po otevření naopak máte k dispozici velký displej a klávesnici. Nabízí také zajímavou výbavu, kam jistě patří FM rádio a fotoaparát. Praktickou záležitostí je svítilna a budík. Pro pohodlné nabíjení je součástí příslušenství nabíjecí stojánek. Bezpečnost vašich nejbližších zajistí funkce SOS Locator, která po stisknutí SOS tlačítka odešle SMS zprávu obsahující souřadnice pozice mobilního telefonu v podobě odkazu na mapu. Příjemci s telefonem s internetovým připojením stačí kliknout na odkaz k zobrazení polohy telefonu na mapě. Vybraným lidem je možno nastavit právo k vyžádání oznámení polohy. Ti pak mohou zaslat SMS s textem "POSITION" na tento telefon, po přijetí které telefon automaticky zpět odešle svou polohu.
Plusy



Mínusy




Info výrobce


Aligator V550


Parametry a specifikace:

Použití

Pro seniory

Konstrukce

Véčko

Úhlopříčka displeje

2,4"

Rozlišení v pixelech

240×320

Typ displeje

TFT

Funkce

FM Rádio, Hudební přehrávač, Svítilna

Barva

Barva

Červená

Paměť

Slot pro paměťovou kartu

Micro SDHC

Maximální velikost paměťové karty

32 GB

Funkce

Funkce

BlueTooth, FM Rádio, Kalendář/Budík, Hudební přehrávač, Svítilna

Fotoaparát

Rozlišení snímače

1,3 Mpx

Výdrž baterie

Maximální výdrž baterie

240 h

Výdrž baterie

Velká – 3 h až 6 h

Kapacita baterie

1 000 mAh

Rozměry

Šířka

52 mm (5,2 cm)

Výška

102 mm (10,2 cm)

Hloubka

19,5 mm (1,95 cm)

Hmotnost

Hmotnost přesně

95 g

Obsah balení/Příslušenství

Obsah balení

Stolní nabíječka (stojánek)

Recenze odborníků

Aligator V550


Obrázek 1
Obrázek 2
Obrázek 3
Hledáte jednoduchý mobilní telefon? Podívejte se na Aligator V550 v tak zvaném véčkovém provedení, jemuž dominuje barevný displej a ovládací tlačítka. Mobil je díky skromnější výbavě a tedy i cenové dostupnosti vhodný nejen pro seniory, ale i pro běžné a nenáročné uživatele, kterým postačí zavolat, napsat zprávu, základní fotoaparát a také se pobavit.



Dostupná zábava



Pomocí hudebního přehrávače a FM rádia si můžete poslechnou oblíbenou hudbu, zatímco posíláte SMS a MMS. Díky vestavěnému fotoaparátu s rozlišením 1,3 Mpx můžete zachytit také základní momentky nebo zaznamenat video. Díky svítilně bude orientace ve tmě mnohem snazší.



SOS tlačítko



Ovšem nepraktičtější může být bezpečnostní SOS tlačítko, které po správné konfiguraci umožňuje stiskem odeslání nouzové SMS zprávy na vybraná telefonní čísla a aktivuje unikátní lokalizační funkci SOS locator. To je funkce umožňující odeslání polohy telefonu po stisku SOS tlačítka pomocí běžné SMS zprávy. Příjemce zprávy si pak snadno prohlédne v mapě, kde se telefon nachází.



Klíčové vlastnosti



Barevný TFT displej velikosti 2,4" má rozlišení 240 x 320 bodů. Bezdrátovou komunikaci zajišťuje technologie Bluetooth a součástí je micro SD slot pro až 32 GB paměťové karty. Součástí přístroje je baterie s kapacitou 1000 mAh, která vydrží až 240 min hovoru a 240 hodin pohotovostního režimu.

Panská 96, J. Hradec

Klášterská 81, J. Hradec

www.ydd.cz

721-04 00 24

zakaznicky.servis@ydd.cz