Resumé

LG L Bello


LG L Bello
480 Kč
+splátky dle přání

Volný neblokovaný

skladem

Poznámka 1

Za starý mobil vyplatíme 200-8000Kč

Poznámka 2

Přetažení kontaktů a kompletní nastavení v ceně

Bello dědí lákavé prvky z řady L, a přesto zůstává cenově dostupný. Zejména přebírá hlavní prvky designu z dražšího modelu, včetně originálně provedeného zadního tlačítka. Díky tomu už nebudete muset hmatat na boční či horní tlačítka a zvládnete ovládat přístroj pěkně jednou rukou. K tomu je telefon uzpůsoben také jedinečně zakřiveným tvarem a displejem od kraje ke kraji. I přes nadstandardní velikost displeje se vám tak bude skvěle držet a palcem budete jednoduše ťukat prstem na požadovaný obsah.

Foťte a dělejte selfie

Kamkoliv vkročíte, vše si můžete zaznamenat kvalitními snímky fotoaparátu. Telefon dostal do svého vínku 8Mpx fotoaparát s LED dosvětlením a autofokusem, aby byly fotografie jasně probarvené a zejména ostré. Pomocí funkce Gesture Shot se teď můžete vyfotit v realistické póze, kterou obvykle zkazí mačkání spouště.
Stačí otevřít dlaň před předním fotoaparátem, a jakmile sevřete ruku v pěst, začne odpočítávání, které vám dá čas, abyste zaujali správnou pózu pro focení. Pro příznivce selfie připravila společnost LG nejen focení selfie gestem, ale i světlo předního fotoaparátu.
Vychytaná výbava

O nezvyklou kombinaci bezpečnosti a zábavy se postará Knock Code. Nastavte si vlastní poklepání pro odemknutí telefonu. S chytrou klávesnicí dokážete psát rychleji a přesněji. Snadno se používá a je přizpůsobitelná vašim potřebám. Například můžete upravovat výšku klávesnice a měnit její nastavení. V neposlední řadě se o vaši spokojenost zaslouží IPS displej překrytý tvrzeným sklem NEG a 4jádrový procesor pohánějící operační systém Android 4.4 KitKat. Nadstandardní výdrž pak zajistí 2540mAh baterie.
Plusy



Mínusy




Info výrobce


LG L Bello


Parametry a specifikace:

Použití

Chytrý telefon – Smartphone

Konstrukce

Dotykový displej

Provedení

Displej odolný vůči poškrábání

Platforma

Google Android

Verze operačního systému

Android 4.4 KitKat

Úhlopříčka displeje

5"

Rozlišení snímače

8 Mpx

Displej

Úhlopříčka displeje

5"

Rozlišení v pixelech

480×854

Typ displeje

IPS

Hardware

Frekvence procesoru

1 300 MHz (1,3 GHz)

Počet jader procesoru



Operační paměť

1 024 MB (1 GB)

Barva

Barva

Zlatá

Paměť

Velikost úložiště

8 GB (8 192 MB)

Slot pro paměťovou kartu

Micro SDHC

Maximální velikost paměťové karty

32 GB

Funkce

Funkce

Wi-Fi, 3G, BlueTooth, GPS, FM Rádio, Přední kamera, Kalendář/Budík, Dotykový displej, Hudební přehrávač

Fotoaparát

Rozlišení snímače

8 Mpx

Funkce fotoaparátu

Přisvětlovací dioda

Konektivita/rozhraní

Podporované internetové protokoly

GPRS, EDGE, UMTS (3G), HSDPA

Typ SIM karty

Micro SIM

Konektory

Jack (3,5mm), USB micro

Výdrž baterie

Maximální výdrž baterie

550 h

Výdrž baterie

Maximální – nad 6 h

Kapacita baterie

2 540 mAh

Rozměry

Šířka

70,6 mm (7,06 cm)

Výška

138,15 mm (13,82 cm)

Hloubka

10,7 mm (1,07 cm)

Hmotnost

Hmotnost přesně

137 g

Recenze odborníků

LG L Bello


Obrázek 1
Obrázek 2
LG pokračuje v modelové ofenzivě a na veletrhu IFA, který se koná začátkem září v Berlíně, představí dva nové smartphony. Ty jsou určeny pro začátečníky a náctileté. Designem i uživatelským prostředím navazují na vrcholný model G3.



LG L Bello



Vybavenějším modelem je LG L Bello s rozměrným pětipalcovým displejem typu IPS. Ovšem rozlišení je na tak velký displej opravdu nízké: 854 × 480 obrazových bodů. Jemnost displeje je tak velmi podprůměrných 196 obrazových bodů na palec. Od zobrazení displeje tak nelze čekat zázraky.

LG u obou nových smartphonů vyzdvihuje jejich fotoaparáty jako klíčové prvky pro cílové zákazníky. Model L Bello má 8Mpix fotoaparát s automatickým ostřením a bleskem. Příznivci autoportrétů však nebudou příliš nadšení rozlišením předního snímače, které je jeden megapixel.



Výbava zahrnuje čtyřjádrový procesor s taktem 1,3 GHz a kapacita paměti RAM je 1 GB. Uživatelská paměť má kapacitu 8 GB. O podpoře paměťových karet se výrobce zatím nezmiňuje, ale předpokládáme, že nebude chybět. Telefon podporuje datové přenosy HSPA+ 21 Mbps v sítích 3G.



LG L Bello má rozměry 138,2 × 70,6 × 10,7 milimetru a bude v prodeji v bílé, černé a módní zlaté barvě. Baterie má na jednoduchý smartphone (i když s rozměrným displejem) dostatečnou kapacitu 2 540 mAh.



Panská 96, J. Hradec

Klášterská 81, J. Hradec

www.ydd.cz

721-04 00 24

zakaznicky.servis@ydd.cz