Resumé

LG G2 mini (D620r)


LG G2 mini (D620r)
750 Kč
+splátky dle přání

Volný neblokovaný

skladem

Poznámka 1

Za starý mobil vyplatíme 200-8000Kč

Poznámka 2

Přetažení kontaktů a kompletní nastavení v ceně

Mobilní telefon LG G2 mini (D620R) v bílém provedení je mini variantou vlajkové lodi korejského výrobce elektroniky LG. Potěší vás skvělou výbavou i elegantním designem bez postranních tlačítek. Můžete se těšit na kvalitní hardware, IPS displej, 8Mpx fotoaparát nebo operační systém Android ve své nejnovější verzi 4.4 KitKat. G2 mini je telefon pro široké spektrum uživatelů, ať už se jedná o profesionálního businessmana, mladého uživatele sociálních sítí či o rodinný typ - každý si najde něco pro sebe.

Abyste se rychle a bezpečně dostali na hlavní obrazovku, stačí díky funkcionalitě KNOCK code vyťukat 2 až 8bodový obrazec dle svého výběru. Zajímavým prvkem telefonu je unikátní umístění tlačítka Rear Key na zádech telefonu, na který pohodlně dosáhnete ukazováčkem. Telefon se tak pohodlněji ovládá s vyšší mírou ergonomie a efektivitou jednou rukou.

Dominantou přední strany přístroje je bezpochyby velký displej s úhlopříčkou 4,7" s úzkým rámečkem kolem QHD IPS panelu. Odolnost displeje zajišťuje tvrzené krycí sklo Gorilla Glass 2. Rádi si vychutnáváte svou oblíbenou hudbu? Pak funkce Plug & Pop rádi využijete. Ta na obrazovce zobrazí ikonu vaší oblíbené skladby, videonahrávky nebo jakékoli související zvukové aplikace ihned po připojení sluchátek k telefonu. Rychlé a praktické zároveň.
V srdci telefonu se nachází čtyřjádrový procesor Qualcomm Snapdragon 400 taktovaný na 1,2 GHz. Zajišťuje plynulý chod systému s okamžitou odezvou při všech aplikacích. Snapdragonu 400 sekunduje 1 GB operační paměti RAM a k ukládání dat je určena interní paměť o velikosti 8 GB, kterou však můžete snadno rozšířit o dalších 32 GB pomocí micro SDHC karty. Vysoký výkon je pak podpořen 2440mAh baterií pro dostatečně dlouhou mobilitu.

K rychlému zachycení všech okamžiků poslouží fotoaparát o rozlišení 8 Mpx s vícebodovým automatickým zaostřováním pro ostré snímky například při sportu. Až se budete telefonem chlubit mezi přáteli nebo známými, díky funkci Host jej snadno zabezpečíte pomocí osobního gesta pro odemykání obrazovky. Poté jej můžete s klidnou myslí půjčovat ostatním.
Plusy



Mínusy




Info výrobce


LG G2 mini (D620r)


Parametry a specifikace:

Použití

Chytrý telefon – Smartphone

Konstrukce

Dotykový displej

Platforma

Google Android

Verze operačního systému

Android 4.4 KitKat

Úhlopříčka displeje

4,7"

Velikost úložiště

8 GB (8 192 MB)

Rozlišení v pixelech

540×960

Typ displeje

IPS

Hardware

Frekvence procesoru

1 200 MHz (1,2 GHz)

Počet jader procesoru



Operační paměť

1 024 MB (1 GB)

Barva

Barva

Bílá

Paměť

Velikost úložiště

8 GB (8 192 MB)

Slot pro paměťovou kartu

Micro SDHC

Maximální velikost paměťové karty

32 GB

Funkce

Funkce

Wi-Fi, 3G, BlueTooth, GPS, FM Rádio, Přední kamera, Kalendář/Budík, Dotykový displej, Hudební přehrávač, NFC

Senzory

Pohybový senzor, Digitální kompas, Světelný senzor, Senzor přiblížení

Multimédia

Podporované audio formáty

AAC, AAC+, MP3, WAV, WMA

Podporované video formáty

H.264, WMV

Podporované služby

Integrované služby

Gmail, YouTube, Google Play, Google+

Fotoaparát

Rozlišení snímače

8 Mpx

Funkce fotoaparátu

Automatické ostření, Záznam HD videa

Konektivita/rozhraní

Podporované internetové protokoly

GPRS, EDGE, UMTS (3G), HSDPA, HSUPA, LTE

Typ SIM karty

Micro SIM

Konektory

Jack (3,5mm)

Datové Funkce

Frekvence LTE

800 MHz - Plně kompatibilní s O2, T-Mobile, Vodafone, Cat. 20., 900 MHz - Plně kompatibilní s Vodafone, Cat. 8., 1800 MHz - Plně kompatibilní s O2, T-Mobile, Vodafone, Cat. 3., 2100 MHz., 2600 MHz - Plně kompatibilní s O2, T-Mobile, Vodafone, Cat. 7.

Data LTE

50 MB, 150 MB

Plná kompatibilita se sítí operátora

O2, T-Mobile, Vodafone

Výdrž baterie

Maximální výdrž baterie

700 h

Výdrž baterie

Maximální – nad 6 h

Kapacita baterie

2 440 mAh

Rozměry

Šířka

129,6 mm (12,96 cm)

Výška

66 mm (6,6 cm)

Hloubka

9,9 mm (0,99 cm)

Hmotnost

Hmotnost přesně

125 g

Obsah balení/Příslušenství

Balení obsahuje

Napájecí adaptér, USB kabel, Sluchátka, Manuál

Recenze odborníků

LG G2 mini (D620r)


Obrázek 1
Obrázek 2
Obrázek 3
Po Samsungu, HTC a dalších výrobcích připravilo zmenšenou verzi svého klíčového modelu i LG. Novinka G2 mini si ponechala ovládání na zádech a displej má na mini verzi dost velkou úhlopříčku.



Původní LG G2 má displej s úhlopříčkou 5,2 palce. Zmenšená novinka má "jen" 4,7palcový displej. Znamená to tedy, že nové "mini" LG zas tak malé není. S rozměry 129,6 × 66 × 9,8 milimetru je větší než například konkurenční Samsung Galaxy S4 mini. Ten má však pouze 4,3palcový displej. Nové zmenšené LG se tak úhlopříčkou i rozměry přibližuje spíše "dospělému" Galaxy S4 s pětipalcovým displejem.



Displej je typu IPS a má rozlišení 960 × 540 obrazových bodů. Fotoaparát je osmimegapixelový, přední snímač má potom rozlišení 1,3 megapixelu. Verze určená pro jihoamerický trh si však polepší a bude mít 13Mpix hlavní fotoaparát.



Z toho vyplývá, že nové LG s Androidem 4.4 KitKat bude v prodeji v několika verzích. Vedle verze s podporou sítí LTE bude existovat i provedení s podporou pouze 3G. Nově LG může být i ve verzi s podporou dvou SIM karet. Navíc bude existovat zmiňovaná jihoamerická varianta.



Verze se liší procesorem. Varianta s podporou LTE má čtyřjádrový procesor Qualcomm Snapdragon 400 MSM8926 s taktem 1,2 GHz. 3G provedení má čip Snapdragon 400 MSM8226. Jihoamerická varianta potom používá čtyřjádrový čipset Nvidia Tegra 4i s taktem 1,7 GHz.

Neliší se kapacita paměti RAM 1 GB, ani vestavěná uživatelská paměť 8 GB. Tu lze zvětšit pomocí paměťových karet. 121 gramů vážící smartphone má ve výbavě wi-fi 802.11 b/g/n, A-GPS navigaci nebo Bluetooth 4.0. NFC je však vyhrazeno pouze pro provedení s podporou LTE. Baterie s kapacitou 2 440 mAh je vyměnitelná.



Výstavní premiéru si nové LG G2 mini odbude za několik dní na veletrhu MWC v Barceloně. Nejdříve se začne v březnu prodávat dvousimková 3G verze, a to zpočátku jen v postsovětských zemích. Následovat budou postupně další trhy včetně Evropy. Podle regionů se bude lišit nabídka barevných variant. Celkově bude nové LG v prodeji v černém, bílém, červeném a zlatém provedení.



Panská 96, J. Hradec

Klášterská 81, J. Hradec

www.ydd.cz

721-04 00 24

zakaznicky.servis@ydd.cz