Resumé

ZOPO ZP980


ZOPO ZP980
780 Kč
+splátky dle přání

Volný neblokovaný

skladem

Poznámka 1

Za starý mobil vyplatíme 200-8000Kč

Poznámka 2

Přetažení kontaktů a kompletní nastavení v ceně

Mobilní telefon Zopo ZP980+/C2 ve svých útrobách ukrývá ten nejvýkonnější hardware nové generace.
Základem je osmijádrový procesor Cortex-A7 s frekvencí 1,7 GHz, který doplňují 2 GB operační paměti. Vylepšený fotoaparát přístroje se může pochlubit ohromujícím rozlišením 14Mpx, LED bleskem, vysokorychlostním sekvenčním focením a záznamem videa v kvalitě Full HD. Telefon navíc dokáže pracovat až se dvěma SIM (1x micro SIM a 1x normal SIM) kartami současně a není třeba mezi nimi složitě přepínat.

Telefon je vybaven 5“ Full HD displejem Retina, který zobrazí veškerý obsah s maximálním množstvím detailů, dech beroucí ostrostí a excelentním podáním barev. Díky němu se nemusíte bát používání telefonu ani ve venkovním prostředí, či sledování z úhlu. Ochranu povrchu zase obstarává materiál Gorilla Glass. Díky nízké spotřebě displeje navíc telefon vydrží až 200 hodin v pohotovostním režimu. Samozřejmostí jsou pak funkce jako Bluetooth, Wi-Fi a 3G.
Plusy



Mínusy




Info výrobce


ZOPO ZP980


Zařazení

Smartphone, Phablet



Výrobce

Zopo



Konstrukce dotykové



Hmotnost

160 g



Možnost paměťové karty

ano



Paměť RAM

1024 MB



Displej

1920 x 1080



Velikost displeje

5 "



Počet barev



16 000 000 barev



Rozměry

Výška

143.3 mm



Šířka

70.2 mm



Hloubka

8.5 mm

Fotoaparát

ano



Rozlišení fotoaparátu



13 Mpix



Automatické ostření

ano



Další funkce a vlastnosti



Operační systém

Android 4.2



Přehrávání MP3



ano



Jack 3,5

ano



Baterie



Typ baterie

2000mAh





Kapacita baterie



2000 mAh

Hardware



Frekvence procesoru

1.5 GHz





Uživatelská paměť

32 GB



Počet jader procesoru

8

Datové funkce

GPS modul ano

WiFi ano



Bluetooth

ano



GPRS ano



EDGE

ano

Aplikace



FM rádio

ano

Recenze odborníků

ZOPO ZP980


Obrázek 1
Obrázek 2
Smartphone ZOPO ZP980 s Retina displejem



Dotykový mobilní telefon ZOPO ZP980 je velice podařeným kouskem s exkluzivním Retina displejem velikosti 5" a čtyřjádrovým procesorem. Ačkoliv není značka ZOPO na našem trhu příliš známá, jistě si velmi rychle najde své příznivce. Telefony značky ZOPO pocházejí z Číny, avšak jsou plně počeštěné již z výroby. Chcete se odlišit a získat výkonný smartphone za dostupných podmínek? Pak je pro Vás značka ZOPO ideální. 5" Retina displej



Nádherný Retina displej má 5 palců úhlopříčně a používá exaktní rozlišení 1920 x 1080 bodů, které vytvoří kvalitní obraz bez viditelných pixelů. Pixely jsou u sebe tak blízko, že je lidský zrak od sebe neodliší, a díky tomu jsou obrázky, texty i hry velice ostré a plné detailů.



Rozlučte se s pomalou rychlostí



Řekněte sbohem lenivým smartphonům. Přišel supervýkonný a rychlý smartphone s čtyřjádrovým procesorem s taktem 1,5 GHz. Užijete si videa a zahrajete si hry s rychlostí, která Vás překvapí. Vše od procházení webu po obsluhu aplikací je nyní mnohem rychlejší.



Android 4.2.1 Jelly Bean



Díky populárnímu operačnímu systému Android 4.2 Jelly Bean získáte téměř neomezený přístup k aplikacím, které si budete moci spravovat sami. Pusťte si Google Play obchod s aplikacemi, ve kterém objevíte statisíce aplikací. Ty si pak můžete snadno stáhnout zdarma nebo za poplatek prostřednictvím Wi-Fi.



Prvotřídní fotoaparát



Objevte fascinující fotoaparát, se kterým pořídíte naprosto reálné fotografie. Snímač poskytuje přirozené barvy za jakéhokoliv světla. 13 MPix fotoaparát zachytí detailní, ostré a zároveň nerozmazané snímky nebo zaznamená Full HD videa. Foťte s LED bleskem, ať už jste kdekoliv! Přední 5 MPix fotoaparát může posloužit pro videohovory nebo snímání portrétu.



Dual SIM



Máte dvě SIM karty a pro každou jeden telefon? Nebaví Vás nosit dva telefony zároveň? S mobilním telefonem ZOPO už nemusíte. Je totiž vybaven dvěmi sloty pro dvě SIM karty. Můžete tak mít pohromadě své soukromé i firemní telefonní číslo.



Klíčové vlastnosti



ZOPO ZP980 je vybaven čtyřjádrovým procesorem MTK MT6589T Cortex-A7 s frekvencí 1,5 GHz a 2 GB pamětí RAM, což slibuje vysokou rychlost a svižný chod. 5" Retina displej s Full HD rozlišením 1920 x 1080 bodů nabízí jemnost 441 pps. Pro Vaše data je k dispozici 32 GB interní paměti. Bezdrátové propojení je možné pomocí WiFi nebo bluetooth. Zadní fotoaparát má 13 MPix snímač s automatickým ostřením a bleskem. Správu aplikací a systému poskytuje platforma Android 4.2.1. Smartphone má rozměry 143.3 x 70 x 8.5 mm a hmotnost 150 gramů.

Panská 96, J. Hradec

Klášterská 81, J. Hradec

www.ydd.cz

721-04 00 24

zakaznicky.servis@ydd.cz