Resumé

Huawei Ascend Mate 7


Huawei Ascend Mate 7
1240 Kč
+splátky dle přání

Volný neblokovaný

skladem

Poznámka 1

Za starý mobil vyplatíme 200-8000Kč

Poznámka 2

Přetažení kontaktů a kompletní nastavení v ceně

Nejnovější vlajková loď společnosti HUAWEI na první pohled zaujme obrovským 6palcovým Full HD IPS panelem, výkonným hardwarem i štíhlým, elegantním tělem. Výrobci se podařilo minimalizovat rámeček telefonu, takže je přístroj kompaktní a nezabírá zbytečné místo. Ať už se chcete podívat na HD film, přečíst si elektronickou knihu anebo si zahrát hru, zvládnete to plynule a bez zbytečného zdržování. O pořádný výkon se totiž stará 8jádrový procesor s taktem až 1,8 GHz a 2 GB operační paměti. Kovový elegán v plné výbavě Abyste s ním nemuseli zacházet v rukavičkách, je displej chráněný vrstvou tvrzeného skla Gorilla glass 3. Nainstalován je oblíbený operační systém Android 4.4 od firmy Google s uživatelsky přívětivým prostředím Emotion UI 3.0. Dosud nevídanou kapacitu poskytuje 4100mAh baterie, která vydrží až 15 hodin hovoru. Ascend Mate M7 přináší exkluzivně snímač otisku prstu, která spolehlivě telefon zabezpečí. Fotoaparát je vybaven snímačem s rozlišením 13 megapixelů, zvládne rychle automaticky zaostřovat a má také přisvětlovací LED diodou, která vám pomůže ve tmě, nebo ve špatných světelných podmínkách. Mezi jeho další funkce patří například snímání HDR a detekce obličeje. Přední kamera, vhodná pro videohovory, je 5megapixelová. Využít ji můžete například s aplikacemi, jako jsou Skype, Google Talk a další. Díky novému rozhraní upravitelnému pro ovládání jednou rukou tak máte všechny své blízké na dosah. Multimediální funkce na jedničku s hvězdičkou HUAWEI Ascend Mate 7 přehrává širokou škálu mediálních formátů, včetně těch nejoblíbenějších hudebních, obrázkových a video kontejnerů. K internetu se můžete vedle starších připojit pomocí sítí 4 generace (LTE), či dvoupásmové Wi-Fi. Bezdrátovou funkcionalitu doplňuje Bluetooth 4.0 a GPS modul, využitelný mimo jiné pro navigaci s funkcí Guiding Wizard a tagování fotografií. Díky promyšlenému rozhraní se už nikdy neztratíte - navigace vám ukáže přesný směr, kudy se máte vydat.
Plusy



Mínusy




Info výrobce


Huawei Ascend Mate 7


Parametry a specifikace:
Použití
Chytrý telefon – Smartphone
Konstrukce
Dotykový displej
Provedení
Kovové provedení
Platforma
Google Android
Verze operačního systému
Android 4.4 KitKat
Podporované internetové protokoly
LTE
Kapacita baterie
4 100 mAh
Displej
Úhlopříčka displeje
6"
Rozlišení v pixelech
1080×1920
Typ displeje
IPS
Hardware
Frekvence procesoru
1 800 MHz (1,8 GHz)
Počet jader procesoru

Operační paměť
2 048 MB (2 GB)
Barva
Barva
Černá
Paměť
Velikost úložiště
16 GB (16 384 MB)
Slot pro paměťovou kartu
Micro SD
Maximální velikost paměťové karty
32 GB
Funkce
Funkce
Wi-Fi, 3G, BlueTooth, GPS, Přední kamera, Kalendář/Budík, Dotykový displej, Hudební přehrávač
Senzory
Pohybový senzor, Digitální kompas, Gyroskop
Multimédia
Podporované audio formáty
AAC, AAC+, MIDI, MP3, WAV
Podporované video formáty
H.264
Podporované služby
Integrované služby
Facebook, Gmail, YouTube, Google Play, Google+
Fotoaparát
Rozlišení snímače
13 Mpx
Funkce fotoaparátu
Přisvětlovací dioda, Automatické ostření, Záznam HD videa
Konektivita/rozhraní
Podporované internetové protokoly
GPRS, EDGE, UMTS (3G), LTE
Typ SIM karty
Micro SIM
Konektory
Jack (3,5mm), USB micro
Datové Funkce
Frekvence LTE
800 MHz - Plně kompatibilní s O2, T-Mobile, Vodafone, Cat. 20., 900 MHz - Plně kompatibilní s Vodafone, Cat. 8., 1800 MHz - Plně kompatibilní s O2, T-Mobile, Vodafone, Cat. 3., 2100 MHz., 2600 MHz - Plně kompatibilní s O2, T-Mobile, Vodafone, Cat. 7.
Výdrž baterie
Výdrž baterie
Maximální – nad 6 h
Kapacita baterie
4 100 mAh
Rozměry
Šířka
81 mm (8,1 cm)
Výška
157 mm (15,7 cm)
Hloubka
7,9 mm (0,79 cm)
Hmotnost
Hmotnost přesně
185 g
Obsah balení/Příslušenství
Balení obsahuje
Napájecí adaptér, Sluchátka, Manuál

Recenze odborníků

Huawei Ascend Mate 7


Obrázek 1
Obrázek 2
Nový model bude představen 4. září, ale už nyní o něm víme vše. Má šestipalcový displej a je dalším smartphonem/tabletem s čtečkou otisků prstů.

Kříženci smartphonů a tabletů velmi oblíbení, zejména v Asii. Huawei nechce zůstat pozadu a připravuje další přírůstek do řady Ascend Mate. Připravovanou novinku Ascend Mate 7 už schválil pro provoz Čínský telekomunikační úřad. Ještě před premiérou o ni tedy víme vše, i když zatím známe jen čínské verze s podporou tamních sítí TD-LTE.

Oproti původnímu modelu bude mít nový phablet nepatrně menší displej, místo 6,1palcového dostane pouze šestipalcový. Rozlišení se navíc zvětší z 1 280 × 720 obrazových bodů na Full HD (1 920 × 1 080). Kvalita obřího TFT displeje by tak měla být dostačující.

Fotoaparát má 13Mpix rozlišení, přední snímač pak nadprůměrné 5Mpix rozlišení. Vestavěnou uživatelskou paměť s kapacitou 16 GB bude možné zvětšit až o 128 GB pomocí paměťových karet.

Nový čínský phablet bude používat Android ve verzi 4.4.2 KitKat a dostat by měl nové uživatelské prostředí EMUI 3.0. Ascend Mate 7 bude vybaven vlastním osmijádrovým procesorem z dílen Huawei s taktem 1,8 GHz. Operační paměť má kapacitu 2 GB.

Rozměry nového čínského phabletu jsou 157 × 81 × 7,9 milimetru. Nebude to tedy žádný drobeček a při delším držení bude opravdu cítit, jeho hmotnost je totiž 185 gramů. V prodeji bude černé, bílé a dnes tolik módní zlaté provedení.

Stejně jako phablet One max od HTC bude i nový Huawei Ascend Mate 7 vybaven čtečkou otisků prstů na zádech. Toto umístění bylo přitom u nepříliš úspěšného HTC často kritizováno. Připravovaný Samsung Galaxy Note 4 by měl dostat dotykový senzor v lépe dosažitelném tlačítku pod displejem (více zde).

Panská 96, J. Hradec

Klášterská 81, J. Hradec

www.ydd.cz

721-04 00 24

zakaznicky.servis@ydd.cz