Resumé

Microsoft Lumia 535


Microsoft Lumia 535
400 Kč
+splátky dle přání

Volný neblokovaný

skladem

Poznámka 1

Za starý mobil vyplatíme 200-8000Kč

Poznámka 2

Přetažení kontaktů a kompletní nastavení v ceně

Nové jméno, stejná kvalita

Nástupce velice oblíbeného mobilního telefonu za příznivou cenu, který již nenese název NOKIA Lumia, ale byl přejmenován na Microsoft Lumia 535. Samozřejmě změna v názvu není jediná změna, které se tomuto šikulovi dostalo.

Pěkné tělo, skvělá výbava

Microsoft Lumia 535 je i přes svou cenu skvěle zpracovaný a vybavený telefon, jak už bývá u této společnosti zvykem. Hranatější design se zaoblenými rohy se vám bude dobře držet jednou rukou, a přitom budete moci využívat 5" dotykovou plochu displej s IPS technologií. Telefon pohání čtyřjádrový procesor s frekvencí 1,2 GHz podporovaný operační pamětí 1 GB, což zaručuje perfektní výkon za každé situace. K internetu se připojíte pomocí integrované WiFi a samozřejmostí je podpora mobilního připojení, díky kterému se připojíte odkudkoliv, kde se nachází signál vašeho operátora. Mezi bezdrátové technologie také patří klasický Bluetooth 4.0 pro přenos dat s počítačem nebo jinými smartphony.

Navíc se tento překrásný telefon prodává ve značném množství barevných variant, které zaručují, že si určitě každý vybere.
Flexibilní zázemí

Systém Windows Phone 8.1 nabízí spoustu funkcí a zábavy. Určitě využijete aplikace Facebook, Twitter a spoustu dalších. Pro sdílení fotek na sociálních sítích poslouží fotoaparát s rozlišením 5 megapixelů. V autě, na kole nebo v přírodě oceníte vestavěný a-GPS modul a s nainstalovanými navigačními aplikacemi vás telefon navede tam, kam jen si budete přát. Svá data uložíte na vnitřní paměť s kapacitou 8 GB. Pokud budete mít málo úložného prostoru, je možné paměť rozšířit o paměťové karty microSDHC/XC, a to až do velikosti 128 GB. I přes to, že se jedná o smartphone, chlubí se výdrží až 23 dní v pohotovostním stavu!

Dostupné barvy: Black, White, Bright Green, Bright Orange, Cyan
Plusy



Mínusy




Info výrobce


Microsoft Lumia 535


Parametry a specifikace:

Použití

Chytrý telefon – Smartphone

Konstrukce

Dotykový displej

Platforma

Windows Phone

Verze operačního systému

Windows 8.1

Úhlopříčka displeje

5"

Rozlišení v pixelech

540×960

Typ displeje

IPS

Hardware

Frekvence procesoru

1 200 MHz (1,2 GHz)

Počet jader procesoru



Operační paměť

1 024 MB (1 GB)

Barva

Barva

Černá

Paměť

Velikost úložiště

8 GB

Slot pro paměťovou kartu

Micro SDXC

Maximální velikost paměťové karty

128 GB

Funkce

Funkce

Wi-Fi, 3G, BlueTooth, GPS, Přední kamera, Kalendář/Budík, Dotykový displej, Hudební přehrávač, Svítilna

Multimédia

Podporované audio formáty

AAC, MP3, WMA

Podporované video formáty

AVI, H.264, MP4

Podporované služby

Integrované služby

Facebook, Twitter, YouTube, Offline navigace

Fotoaparát

Rozlišení snímače

5 Mpx

Funkce fotoaparátu

Přisvětlovací dioda, Automatické ostření

Konektivita/rozhraní

Podporované internetové protokoly

UMTS (3G)

Typ SIM karty

Micro SIM

Konektory

Jack (3,5mm), USB micro

Datové Funkce

Frekvence LTE

900 MHz - Plně kompatibilní s Vodafone, Cat. 8., 1800 MHz - Plně kompatibilní s O2, T-Mobile, Vodafone, Cat. 3., 2100 MHz.

Výdrž baterie

Maximální výdrž baterie

23 d

Výdrž baterie

Maximální – nad 6 h

Kapacita baterie

1 905 mAh

Rozměry

Šířka

72,4 mm (7,24 cm)

Výška

140,2 mm (14,02 cm)

Hloubka

8,8 mm (0,88 cm)

Hmotnost

Hmotnost přesně

146 g

Obsah balení/Příslušenství

Balení obsahuje

Napájecí adaptér, Rychlá startovní příručka, Záruční kartička

Recenze odborníků

Microsoft Lumia 535


Obrázek 1
Obrázek 2
První Microsoft Lumia je oficiální. Nová Lumia 535 nabídne velký displej a dvojici 5 Mpx fotoaparátů. Prodávat se bude za levný peníz.



Microsoft po akvizici mobilní divize Nokie představil svůj první smartphone. Tentokrát se ale zdá, že má nová Microsoft Lumia 535 opravdu správné číselné označení na to, jak je vybavena, narozdíl od Lumie 530, které by spíše slušela nálepka „Lumia 430“.

Lumie, ať je vyrobí kdokoliv, hrají všemi barvami. Ani u této novinky tomu není jinak, prodávat se bude v černé, bílé, šedé, oranžové, zelené a modré. A co znamenají ty pětky? Tak Lumii 535 nazval sám Microsoft podle 5" displeje a dvojice 5 Mpx fotoaparátů. A pokud překousnete úhlopříčku displeje, jistě vás novinka potěší mnohem více, než starší Lumia 530. Co jsme totiž Lumii 530 vytýkali, to Lumia 535 v mnohém napravila.

Protože by se novinka měla začít prodávat na asijském kontinentu, bude dostupná také v provedení dualSIM. A jak ji vlastně Microsoft vybavil? O dvojici 5 Mpx fotoaparátů už jsme mluvili, displej s úhlopříčkou 5" má rozlišení 540 × 960 obrazových bodů a tlačítka jsou umístěna právě na něm. Hnací silou je procesor Snapdragon 200, 1 GB RAM a 8 GB vnitřní paměti, které samozřejmě rozšíříte microSD kartami. Novinka běží na Windows Phone 8.1 Update 1 s aktualizací Lumia Denim. Dostupnost smartphonu Microsoft Lumia 535 oznámil výrobce na vybraných trzích již v listopadu, ostatní trhy budou později následovat. Cena byla stanovena předběžně na 3 000 korun, bude se však lišit v závislosti na konkrétním trhu a jeho daních a poplatcích a také v cenách od operátorů. Rozdíl v ceně mezi Lumií 535 a Lumií 535 dualSIM by měl být minimální.

Panská 96, J. Hradec

Klášterská 81, J. Hradec

www.ydd.cz

721-04 00 24

zakaznicky.servis@ydd.cz