Resumé

Samsung Galaxy Grand Neo Plus (i9060)


Samsung Galaxy Grand Neo Plus (i9060)
430 Kč
+splátky dle přání

Volný neblokovaný

Do druhého dne

Poznámka 1

Za starý mobil vyplatíme 200-8000Kč

Poznámka 2

Přetažení kontaktů a kompletní nastavení v ceně

Nová generace oblíbeného modelu

Galaxy Grand Neo Plus od společnosti Samsung je elegantní a cenově dostupný telefon s prémiovým designem odvozeným od velice oblíbeného telefonu Galaxy S5. Díky svým vlastnostem, počínaje výkonným procesorem a konče tenkým designem, vám tento mobilní telefon nabízí nadstandardní zážitky. Zcela jistě si oblíbíte i další rozšířené funkce tohoto zařízení, jako je technologie Bluetooth 4.0 a pokročilé režimy fotoaparátu.

Našlapaný hardware

Snadné a pohodlné ovládání telefonu zprostředkuje vysoce kvalitní dotykový 5" displej se zobrazením 16 milionů barev, který poskytne perfektní zážitek při sledování videa, fotek i surfování na internetu. Srdcem telefonu je výkonný čtyřjádrový procesor s taktem 1,2 GHz a dostatečně veliká operační paměť o velikosti 1 GB, která umožní bezproblémové spouštění více aplikací současně. Ukládat své soubory můžete do interní paměti s kapacitou 8 GB, kterou je možné dále rozšířit pomocí microSD karty a to až o dalších 64 GB.

Dokonalá konektivita

Telefon je vybaven modulem podporujícím vysokorychlostní přenos dat pomocí 3G sítě. Připojit se k internetu můžete i pomocí Wi-Fi modulu podporujícího všechny běžné standardy, tedy 802.11 b/g/n. K ostatním zařízením se snadno připojíte přes Bluetooth.
5MPx fotoaparát s automatickým zaostřováním a přisvětlovací LED diodou v zadní části telefonu a 2MPx fotoaparát v přední části telefonu vám umožní pořizovat skvělé fotky i videa. Při cestování využijete služby určování polohy prostřednictvím asistované GPS i pomocí satelitů GLONASS.
Perfektní operační systém

Operační systém Android je předinstalován ve verzi 4.4 KitKat. Tato verze přináší řadu novinek. K okamžitému použití jsou připraveny aplikace Youtube, Facebook, Google+ nebo GMail. Tisíce dalších je k dispozici k bezplatnému stažení v obchodě Google Play.

Praktické 2 v 1

Hlavní předností je možnost vložit a využívat až dvě SIM karty najednou. Díky tomu už u sebe nemusíte mít dva telefony, neustále synchronizovat mezi více kalendáři nebo si nesmyslně přehazovat SIM karty. Využívejte dva nejlevnější operátory najednou, nebo vyřizujte své pracovní a osobní hovory z jediného zařízení. Možností je mnoho, volba je jen na vás.

Dostupné barvy: Black, White, Lime
Plusy



Mínusy




Info výrobce


Samsung Galaxy Grand Neo Plus (i9060)


Parametry a specifikace:

Použití

Chytrý telefon – Smartphone

Konstrukce

Dotykový displej

Platforma

Google Android

Verze operačního systému

Android 4.4 KitKat

Úhlopříčka displeje

5palce

Rozlišení v pixelech

480×800

Hardware

Frekvence procesoru

1,2 MHz (0 GHz)

Počet jader procesoru



Operační paměť

1 024 MB (1 GB)

Barva

Barva

Bílá

Paměť

Velikost úložiště

8 GB

Slot pro paměťovou kartu

Micro SD

Maximální velikost paměťové karty

64 GB

Funkce

Funkce

Wi-Fi, 3G, BlueTooth, GPS, Dual SIM, Přední kamera, Kalendář/Budík, Dotykový displej, Svítilna

Senzory

Pohybový senzor, Senzor přiblížení

Multimédia

Podporované audio formáty

AAC+, FLAC, MP3, WAV

Podporované video formáty

H.264, MP4

Podporované služby

Integrované služby

Facebook, Gmail, YouTube, Google Play, Google+

Fotoaparát

Rozlišení snímače

5 Mpx

Funkce fotoaparátu

Přisvětlovací dioda, Automatické ostření, Záznam HD videa

Konektivita/rozhraní

Konektory

Jack (3,5mm)

Rozměry

Šířka

77,1 mm (7,71 cm)

Výška

143,7 mm (14,37 cm)

Hloubka

9,6 mm (0,96 cm)

Hmotnost

Hmotnost přesně

163 g

Recenze odborníků

Samsung Galaxy Grand Neo Plus (i9060)


Obrázek 1
Obrázek 2
Obrázek 3
Obrázek 4
Samsung včera přidal dalšího zástupce do své modelové řady Galaxy Grand, která je již z loňského roku zastoupena modely Galaxy Grand Neo, Grand Max či Galaxy Grand Prime. Novinka ovšem nese sáhodlouhé označení Samsung Galaxy Grand Neo Plus Duos, funkčně ovšem žádné výrazné rozdíly nepozorujeme.



Telefon je osazen 5" WVGA TFT displejem, pod ním jsou přítomny standardní ovládací prvky v čele s hardwarovou klávesou Home, nad ním poté nechybí mřížka reproduktoru a 2Mpix kamerka pro selfie. Na zádech najdeme 5Mpix snímač s hlavním reproduktorem a LED přisvětlením, boku jsou osazeny stejně jako u předchozích generací Regulátory hlasitosti najdete na levém, zamykací tlačítko zase na pravém boku, microUSB na spodní hraně doplňuje 3,5mm jack na horní hraně.

Telefon je poháněn čtyřjádrovým procesorem Broadcom o taktu 1,2 GHz spolu s 1GB operační pamětí. Interní 8GB úložiště je rozšiřitelné microSD kartami, pod zadním krytem je umístěna 2 100mAh vyměnitelná baterie. Konektivitu zajišťuje Bluetooth a Wi-Fi, k mobilnímu internetu se navíc připojíte i přes HSPA+. Telefon má dále integrován dva sloty pro SIM kartu, z čehož vyplývá přídomek Duos v jeho označení. Novinka běží na Androidu 4.4.4 KitKat, samozřejmě nechybí grafická nadstavba TouchWiz. Součástí systému je tak celá řada softwarových přídavků, nechybí např. Ultra úsporný režim ani fotografické režimy zaměřené na focení selfie.

Panská 96, J. Hradec

Klášterská 81, J. Hradec

www.ydd.cz

721-04 00 24

zakaznicky.servis@ydd.cz