Resumé

HTC Desire EYE (M910n)


HTC Desire EYE (M910n)
1250 Kč
+splátky dle přání

Volný neblokovaný

Do druhého dne

Poznámka 1

Za starý mobil vyplatíme 200-8000Kč

Poznámka 2

Přetažení kontaktů a kompletní nastavení v ceně

Chytrý mobilní telefon pro moderní a kreativní jedince, kteří chtějí fotit vše a vždy. To je Desire EYE, novinka od HTC. Dominantním prvkem tohoto trendy modelu je přední kamera s rozlišením 13 megapixelů, která ve spojení s mnoha dedikovanými aplikacemi a vylepšeními otevírá dveře zcela novým a jedinečným možnostem fotografování.

Sdílejte více, tvořte více, zažijte více!

Pomocí funkce Sdílení obrazovky lze sdílet obrazovku telefonu v reálném čase s ostatními účastníky hovoru, ať už na ní jsou texty, fotografie nebo dokonce videa! Funkce Živý makeup vylepší odstín pleti přímo při pořizování autoportrétu, aniž byste přišli o svůj přirozený vzhled. Efekt Fotokabina pro autoportréty pořídí 4 fotografie za sebou a poskládá je na jeden jedinečný snímek, který můžete snadno sdílet s rodinou a přáteli.

Hlasově ovládané autoportréty

Pořizujte okamžité autoportréty opravdu snadno. Jakmile aktivujete funkci automatického autoportrétu, stačí zvednout telefon a usmát se. Obrázek se pořídí automaticky. Hlasově ovládaný autoportrét pořídíte pomocí hlasového příkazu.

S nástrojem Vložení portrétu v softwaru HTC Eye Experience přední a hlavní fotoaparát pořídí dva snímky, které následně zkombinujete. Pomocí nastavení nástroje Fotoeditor můžete přesunout nebo zvětšit či zmenšit oříznutý portrét a uložit jej v jiném snímku.
Vylepšené skupinové videohovory

Software HTC Eye Experience zdokonaluje vaše skupinové hovory a je kompatibilní s většinou služeb pro živý přenos videa, jako jsou Skype, Line, Hangouts nebo WeChat.
Synchronní funkce nástroje Rozdělené snímání současně pořídí fotografii nebo video pomocí hlavního a předního fotoaparátu. Pořízené snímky či videa se zobrazí na displeji vedle sebe. Funkce Sledování obličeje dokáže jednotlivě sledovat až čtyři tváře, takže každého uvidíte ostře.

Perfektní hardware ve voděodolném těle

Svižný chod operačního systému Android 4.4.4 KitKat s nadstavbou HTC Sense 6.0 a všech zmíněných aplikací obstarává našlapaný čtyřjádrový procesor Qualcomm Snapdragon 801 s taktem 2,3 GHz a 2GB operační paměť. Pořízené fotografie nebo videa si budete moci vychutnávat na velkém 5,2" displeji s jemným Full HD rozlišením. Interní paměť s kapacitou 16 GB je možné rozšířit ji paměťovou kartou o maximální kapacitě 128 GB.

Hlavní fotoaparát na zadní straně nabízí také rozlišení 13 MPx a má vyšší světelnost. O čelní stranu se kromě velké čočky s přisvětlovací diodou dělí také dvojice reproduktorů Boom Sound se zvukovým podáním nadprůměrné kvality. Telefon nabízí veškerou očekávanou konektivitu zahrnující Wi-Fi a/b/g/n, Bluetooth 4.0, GPS a GLONASS, LTE i NFC. O výdrž telefonu se stará 2 400mAh baterie. Velmi příjemným bonusem na závěr je voděodolné tělo s certifikací IPX7, což znamená třicetiminutovou výdrž 1 metr pod vodní hladinou.
Plusy



Mínusy




Info výrobce


HTC Desire EYE (M910n)


Parametry a specifikace:

Použití

Chytrý telefon – Smartphone

Konstrukce

Dotykový displej

Provedení

Odolný proti vlhkosti, Kvalitní reproduktory

Platforma

Google Android

Verze operačního systému

Android 4.4 KitKat

Displej

Úhlopříčka displeje

5,2"

Rozlišení v pixelech

1080×1920

Hardware

Frekvence procesoru

2 300 MHz (2,3 GHz)

Počet jader procesoru



Operační paměť

2 048 MB (2 GB)

Barva

Barva

Modrá

Paměť

Velikost úložiště

16 GB

Slot pro paměťovou kartu

Micro SD

Maximální velikost paměťové karty

128 GB

Funkce

Funkce

Wi-Fi, 3G, BlueTooth, GPS, FM Rádio, Přední kamera, Kalendář/Budík, Dotykový displej, Hudební přehrávač, Svítilna, NFC

Senzory

Pohybový senzor, Digitální kompas, Gyroskop, Senzor přiblížení

Multimédia

Podporované audio formáty

AAC+, MP3, WAV, WMA

Podporované video formáty

H.264, MP4, WMV

Fotoaparát

Rozlišení snímače

13 Mpx

Funkce fotoaparátu

Přisvětlovací dioda, Automatické ostření, Záznam HD videa

Konektivita/rozhraní

Typ SIM karty

Nano SIM

Konektory

Jack (3,5mm), USB micro

Výdrž baterie

Maximální výdrž baterie

538 h

Výdrž baterie

Maximální – nad 6 h

Kapacita baterie

2 400 mAh

Rozměry

Šířka

73,8 mm (7,38 cm)

Výška

151,7 mm (15,17 cm)

Hloubka

8,5 mm (0,85 cm)

Hmotnost

Hmotnost přesně

154 g

Obsah balení/Příslušenství

Balení obsahuje

Napájecí adaptér, USB kabel, Sluchátka, Rychlá startovní příručka

Datové Funkce

Frekvence LTE

900 MHz - Plně kompatibilní s Vodafone, Cat. 8., 1800 MHz - Plně kompatibilní s O2, T-Mobile, Vodafone, Cat. 3., 2100 MHz, 2600 MHz - Plně kompatibilní s O2, T-Mobile, Vodafone, Cat. 7.

Recenze odborníků

HTC Desire EYE (M910n)


Obrázek 1
Obrázek 2


Už žádné kompromisy při pořizování autoportrétů. Stejně kvalitní foťák jako vzadu, dostává HTC Desire Eye také vepředu.



HTC znovu experimentuje s fotoaparátem, na rozdíl od smutné epizody zvané UltraPixel (HTC One M7 a M8) to tentokrát vypadá slibně. Právě představený HTC Desire Eye je nejvyšším modelem řady Desire, má dva 13MPx fotoaparáty a dva duální LED blesky – jeden vepředu, druhý vzadu. Smysl je jasný – posunout fotografování sebe sama (selfie) na stejnou úroveň jako focení zadním a (dosud) hlavním foťákem. I jiní výrobci se snažili vylepšit kvalitu přední kamery a představili různé „selfie phony“, přesto byly selfie vždy spojené s kompromisní kvalitou (čestnou výjimkou je Oppo N1, které umí hlavní kameru namířit dopředu).



Obě kamery mají senzory typu BSI, obě zvládají HDR, obě umí natočit FullHD video. Zadní kamera má světelnost f/2.0 a ohniskovou vzdálenost 28 mm. Přední „oko“ je o něco méně světelné (f/2.2), ale vidí do větší šířky (22 mm), což je vzhledem k účelu pochopitelné.

Zaměření na focení dokazuje také na Androidu značně nezvyklá dvoupolohová spoušť. Při jejím umístění a konstrukci se myslelo na možnost focení jednou rukou. A nejde jen o fotky, myslelo se i na video. Trojice mikrofonů zaručuje kvalitní zvuk nejen při telefonování, ale právě i při natáčení. Tisková zpráva zmiňuje stereo-reproduktory BoomSound. U modelu One jsou výrazně viditelné, v případě Desiru Eye se bude zřejmě jednat o nenápadné výdechy bezprostředně pod a nad displejem. Neberou vás autoportréty? Pak by se vám mohl líbit 5,2" displej s FullHD rozlišením, nebo fakt, že je Eye vodotěsné podle standardu IPX7. Tzn. oficiálně zvládne metr pod hladinou na 30 minut. Ani po stránce výkonu nepůjde o žádné ořezávátko, sílu dodá čtyřjádrový Qualcomm Snapdragon 801 na frekvenci 2,3 GHz a operační paměť 2 GB RAM.

Fotohardware doplní fotosoftware



Nový foto-hardware HTC doprovodí softwarovou sadou HTC Eye Experience. Ořez, grafické úpravy snímků, vylepšení autoportrétů, to jsou funkce, které byste asi očekávali, ale výrobce jde dál. Software Eye Experience zvládne při videohovorech sledovat obličeje až čtyř lidí zároveň – nehledě na to, kde v místnosti se zrovna nacházejí. Jejich tváře ořízne a spojí do jedné mřížky. A prý to není žádné sci-fi nepoužitelné v praxi. Naopak, funkci je možné použít i v obyčejném Skypu.

Panská 96, J. Hradec

Klášterská 81, J. Hradec

www.ydd.cz

721-04 00 24

zakaznicky.servis@ydd.cz