Resumé

LG L90 (D405N)


LG L90 (D405N)
550 Kč
+splátky dle přání

Volný neblokovaný

Do druhého dne

Poznámka 1

Za starý mobil vyplatíme 200-8000Kč

Poznámka 2

Přetažení kontaktů a kompletní nastavení v ceně

Atraktivní a výkonný telefon od společnosti LG. Model L90 se vyznačuje velmi jasným a vysoce svítivým displejem o velikosti 4,7". Tento displej využívá IPS technologie s podporou barev true color. Při výrobě tohoto modelu bylo navíc dbáno na štíhlý a jednolitý design, který vám skvěle padne do ruky a bude s vámi dále ladit. Atraktivnějšího vzhledu je dále dosaženo pomocí metalické povrchové úpravy v moderním styl a tak ho nikde nepřehlédnete.

Samotné jádro tohoto modelu pak tvoří 1,2 GHz Quad-Core procesor, díky němuž budou všechny vaše akce rychlejší, plynulejší a bez zbytečných prodlev. Operační paměť má hodnotu 1GB. Operační systém, jež se postará o bezproblémový běh aplikací je zde Android 4.4 Kitkat. Nemusíte se tedy bát žádných komplikací a můžete využívat obchodu Play, k doinstalování potřebných vychytávek. A aby vše běželo jak má, je telefon vybaven akumulátorem s vysokou kapacitou 2 540 mAh.

Telefon LG L90 využívá také technologie Knock Code, jež je pokročilejší verzí funkce KnockON. Knock Code stejně jako KnockON umožňuje aktivovat telefon jednoduše dvojím poklepáním na obrazovku.
Sami si můžete nastavit způsob otevření hlavní obrazovky s možností většího soukromí. Způsob poklepání lze nastavit kdekoli na obrazovce telefonu, který vám tak zprostředkuje optimalizované jednoruční ovládání. Funkce Knock Code podporuje nastavení dvou až osmi poklepání. K dispozici je také rovněž původní funkce KnockON.
Další zajímavou vychytávkou je funkce Plug&Pop. Díky ní nebylo nikdy snažší poslouchat hudbu. Prostřednictvím funkce Plug&Pop vám telefon intuitivně zobrazuje ikony aplikací, které vyžadují sluchátka nebo kabel, takže k nim máte rychlejší přístup. Capture Plus zase umožňuje uložit si text článku na internetu na později tak, že tato funkce sejme celou webovou stránku namísto pouhé části obrazovky. Fast snapshot naopak umožňuje dlouhým stisknutím tlačítka pro ovládání hlasitosti (-) spustit fotoaparát v režimu spánku.

8 Mpx fotoaparát s LED bleskem a vícebodové ostření pokrývá širokou plochu záběru a výsledkem jsou jasné a ostré snímky. Jednotlivé zaostřovací body poté vidíte v náhledu jako u DSLR fotoaparátu. Všechny snímky, či videa si můžete uložit na interní paměť o velikosti 8GB, kterou je možné dále rozšířit o paměťové karty.
Plusy



Mínusy




Info výrobce


LG L90 (D405N)


Parametry a specifikace:

Použití

Chytrý telefon – Smartphone

Konstrukce

Dotykový displej

Provedení

Skleněné prvky, Luxusní design

Platforma

Google Android

Verze operačního systému

Android 4.4 KitKat

Displej

Úhlopříčka displeje

4,7"

Rozlišení v pixelech

540×960

Typ displeje

IPS

Hardware

Frekvence procesoru

1 200 MHz (1,2 GHz)

Počet jader procesoru



Operační paměť

1 024 MB (1 GB)

Barva

Barva

Bílá

Paměť

Velikost úložiště

8 GB

Slot pro paměťovou kartu

Micro SDHC

Maximální velikost paměťové karty

32 GB

Funkce

Funkce

Wi-Fi, 3G, BlueTooth, GPS, FM Rádio, Kalendář/Budík, Dotykový displej, Hudební přehrávač, NFC

Senzory

Digitální kompas

Multimédia

Podporované audio formáty

AAC, AAC+, MIDI, MP3, WAV, WMA

Podporované video formáty

AVI, H.264, MP4

Podporované služby

Integrované služby

Gmail, YouTube, Google Play, Google+

Fotoaparát

Rozlišení snímače

8 Mpx

Funkce fotoaparátu

Přisvětlovací dioda, Záznam HD videa

Konektivita/rozhraní

Podporované internetové protokoly

GPRS, EDGE, UMTS (3G), HSDPA, HSUPA

Typ SIM karty

SIM

Konektory

Jack (3,5mm), USB micro

Výdrž baterie

Maximální výdrž baterie

977 h

Výdrž baterie

Maximální – nad 6 h

Kapacita baterie

2 540 mAh

Rozměry

Šířka

66 mm (6,6 cm)

Výška

131,6 mm (13,16 cm)

Hloubka

9,6 mm (0,96 cm)

Hmotnost

Hmotnost přesně

124 g

Recenze odborníků

LG L90 (D405N)


Obrázek 1
Obrázek 2
LG L90 přichází s IPS obrazovkou velkou 4,7 palců a rozlišením QHD, 1,2 GHz čtyřjádrovým procesorem a 1 GB operační paměti. K pořizování fotografií poslouží 8 Mpx nebo 5 Mpx fotoaparát, z hlediska software se budoucí majitelé mohou těšit na Android 4.4 KitKat s grafickou nadstavbou Optimus UI a řadou vlastních vylepšení. Jednou z „vychytávek“, kterou řada L dostane od svých sourozenců vyšší třídy, je funkce Knock Code, umožňující probuzení telefonu z režimu spánku poklepáním na displej ve zvoleném vzorci (na výběr je více než 86 tisíc kombinací).

Firma v oficiální tiskové zprávě uvádí, že telefon je určen pro „uživatele, kteří hledají perfektní rovnováhu mezi výkonem, osobností a cenou.“ LG očekává, že L90 zahájí prodeje na trzích v Rusku, ostatní regiony budou následovat později.

Panská 96, J. Hradec

Klášterská 81, J. Hradec

www.ydd.cz

721-04 00 24

zakaznicky.servis@ydd.cz