Resumé

HTC Desire 620


HTC Desire 620
680 Kč
+splátky dle přání

Volný neblokovaný

Do druhého dne

Poznámka 1

Za starý mobil vyplatíme 200-8000Kč

Poznámka 2

Přetažení kontaktů a kompletní nastavení v ceně

Smartphone s vysokým výkonem

Dotykový Smartphone HTC Desire 620 vás zaujme svým skvělým výkonem a vybavením. Skvělý výkon moderního čtyřjádrového procesoru Qualcomm. Prvotřídní rychlost pomocí LTE sítě poskytuje rychlý datový přenos a umožní vám bleskurychle streamovat hudbu a videa. Velký IPS dotykový displej s HD rozlišením 1280 x 720 bodů. Čtyřjádrový procesor Qualcomm Snapdragon 410 na frekvenci 1,2 GHz, 1GB RAM, 8GB interní paměti a platforma Android s HTC Sense. Bluetooth 4.0 s podporou aptX, Wi-Fi, DLNA a baterie s kapacitou 2100 mAh. Hledáte-li Smartphone větší velikosti a střední třídy, může být Desire 620 tou pravou volbou právě pro vás.
Dva skvělé fotoaparáty

Užijte si zcela novou úroveň výkonu fotoaparátu. 8Mpix hlavní fotoaparát s automatickým ostřením poskytuje vždy ty nejostřejší záběry, 5Mpix čelní fotoaparát je vybaven praktickým režimem odpočítávání, takže si můžete pohodlně vytvořit svoje ideální „Selfíčko“.
Obě kamery podporují záznam FullHD videa a nabízí velmi solidní světelnost optiky 2,4. Zadní fotoaparát je navíc vybaven LED přísvitem.
Výbava komunikace a funkce

Velikost prostoru pro svá data můžete rozšířit microSD kartou až na 128 GB. Pomocí funkce BlinkFeed si vytvoříte vlastní domovskou obrazovku a pak živě streamujte zprávy, zpravodajské kanály či sociální sítě s aktuálními informacemi přímo do telefonu. Bavte se všude díky integrované Wi-Fi. Sledujte filmy, prohlížejte videa na YouTube a neváhejte vstoupit do online světa zábavy a aplikací. S Google Play máte neomezený přístup k nekonečnému světu aplikací Android.
Plusy



Mínusy




Info výrobce


HTC Desire 620


Parametry a specifikace:



Použití

Chytrý telefon – Smartphone

Konstrukce

Klasická

Provedení

Displej odolný vůči poškrábání

Platforma

Android 4.4 s HTC Sense 6

Verze operačního systému

Android 4.4

Displej

Úhlopříčka displeje

5"

Rozlišení v pixelech

720×1280

Typ displeje

IPS

Hardware

Frekvence procesoru

1 200 MHz (1,2 GHz)

Počet jader procesoru



Operační paměť

1 024 MB (1 GB)

Barva

Barva

Šedá

Paměť

Velikost úložiště

interní paměť 8 GB

Slot pro paměťovou kartu

Micro SD

Maximální velikost paměťové karty

128 GB

Funkce

Funkce

Wi-Fi, BlueTooth, GPS, FM Rádio, Přední kamera, Dotykový displej, NFC

Senzory

Světelný senzor, Senzor přiblížení

Multimédia

Podporované audio formáty

MP3

Fotoaparát

Rozlišení snímače

8 Mpx

Funkce fotoaparátu

Přisvětlovací dioda, Automatické ostření, Záznam HD videa

Konektivita/rozhraní

Podporované internetové protokoly

EDGE, HSDPA, HSUPA, LTE (4G)

Typ SIM karty

Micro SIM

Konektory

Jack (3,5mm), USB micro

Výdrž baterie

Kapacita baterie

2 100 mAh

Rozměry

Šířka

72,7 mm (7,27 cm)

Výška

150,1 mm (15,01 cm)

Hloubka

9,6 mm (0,96 cm)

Hmotnost

Hmotnost přesně

160 g

Obsah balení/Příslušenství

Balení obsahuje

Napájecí adaptér, USB kabel, Sluchátka, Rychlá startovní příručka, Záruční kartička

Datové Funkce

Frekvence LTE

900 MHz - Plně kompatibilní s Vodafone, Cat. 8., 1800 MHz - Plně kompatibilní s O2, T-Mobile, Vodafone, Cat. 3., 2100 MHz, 2600 MHz - Plně kompatibilní s O2, T-Mobile, Vodafone, Cat. 7.

Recenze odborníků

HTC Desire 620


Obrázek 1
Obrázek 2
HTC spustilo vlnu inovací a začalo omlazovat své portfolio produktů. Dnešní kousek vychází z modelu Desire 610 a přináší větší a kvalitnější displej nebo moderní procesor. Z nepochopitelných důvodů ale chybí největší lákadlo všech modelů výrobce – stereo reproduktory. Obhájí i přesto titul plnohodnotného nástupce, nebo jej vyšší cena odsoudí k záhubě?

Degradovaná inovace. Jak jinak by se dal nazvat nový model, který ztratí hlavní vlastnost své řady, kterými jsou špičkové stereo reproduktory. Kromě toho ještě oproti předchůdci postrádá notifikační LED diodu, což není až tak zásadní, ale opět to poukazuje na zvláštnost evoluce. V ostatních ohledech se už ale žádné ústupky nekonaly a najdeme zde kvalitní 5palcový displej nebo 64bitový procesor. Stejně tak nezahálí v oblasti konektivity a pro selfies nadšence disponuje 5Mpx přední kamerkou.

Design a konstrukce: větší a opět lesklý



Vzhledově se model od ostatních HTC neliší a opět se zde setkáváme s designem, který započala série One. Není to ale vůbec na škodu. Design je elegantní a všeobecně líbivý. S příchodem nových modelů ale začal výrobce více experimentovat s barvičkami a nevyhnul se tomu ani u Desiru 620. Žádný jednobarevný kvádr nečekejte, pro ozvláštnění se totiž po celém obvodu táhne lišta v jiné barvě. My máme v redakci leskle bílou variantu s šedou lištou, na trhu je pak ještě dostupná matně šedá s lištou v bílé barvě.

Na přední straně zaujme kromě displeje dvojice mřížek. Pokud ale čekáte stereo reproduktory, musím vás zklamat, jelikož hudbu vám přehraje pouze spodní. V horní mřížce je schované pouze sluchátko, vedle kterého najdeme přední kamerku a dvojici čidel, nechybí tedy automatická regulace jasu. Kolem panelu si bohužel všimneme ještě něčeho, a to širokých rámečků. HTC zjevně nehodlá začít s šetřením místa a zbytečný pruh s logem pod displejem nebo úplně prázdný nad ním vzbuzuje jen rozpaky a u telefonu za 7 000 Kč bychom je neočekávali.

Celý zadní kryt je tvořen lesklým plastem, který je magnetem na otisky prstů a navíc neposkytuje příliš jistý úchop, jelikož poměrně vyklouzává z ruky. V horní části se umístila čočka fotoaparátu, kterou opět lemuje šedá plocha a díky tomu nepůsobí jednotvárně. Pod ní najdeme přisvětlovací LED diodu a sekundární mikrofon. Zbytek zad je už potom kromě loga výrobce zcela prázdný.



Další změnou oproti předchůdci je snímatelný zadní kryt. Pod ním se nachází slot pro paměťové karty a slot pro SIM karty v mnohem rozšířenějším formátu microSIM. Už tedy žádné zbytečné ořezávání na velikost nano. Ke slotů se dostanete po vyjmutí baterie a prvky pod krytem zakončuje funkce NFC.

Co se týče ovládacích prvků, tak zde se HTC konečně poučilo a vypínací tlačítko umístilo na pravý bok, hned pod tlačítka pro regulaci hlasitosti. Toto je skvělý krok a již vás nemusí trápit přehmatávání, tlačítko je totiž hned „pod palcem“. Tlačítka navíc nabízí spolehlivý stisk a konečně je vše, jak má být. Konektory na těle telefonu najdeme hned dva, a to 3,5mm jack konektor na vrchu a nabíjecí microUSB na spodní straně. Rozměry telefonu činí 150,1 × 72,7 × 9,6 mm, což je adekvátní 5palcovému telefonu s reproduktorem vepředu. Hmotnost však činí celých 160 gramů, což už pocítíte, kapsu vám ale rozhodně neutrhne.

Dílenské zpracování se vcelku povedlo a HTC si dalo záležet. Kvůli snímatelnému krytu se však bohužel nevyhnete mírnému povrzávání při stlačení. Konstrukce však působí bytelně a vše pevně lícuje. Nebýt velkých rámečků kolem displeje a lesklé úpravy krytu, jen bychom chválili, jelikož vzhledově je jinak telefon na vysoké úrovni.

Panská 96, J. Hradec

Klášterská 81, J. Hradec

www.ydd.cz

721-04 00 24

zakaznicky.servis@ydd.cz