Resumé

Sony Xperia E4


Sony Xperia E4
420 Kč
+splátky dle přání

Volný neblokovaný

skladem

Poznámka 1

Za starý mobil vyplatíme 200-8000Kč

Poznámka 2

Přetažení kontaktů a kompletní nastavení v ceně

Super zábava za pár kaček Sony Xperia E4 j moderní telefon, který vám nabídne nejen špičkový výkon, ale také perfektní design a to vše za vynikající cenu. Mobilní telefon Sony Xperia E4 obsahuje všechny výhody smartphonů. Díky operační paměti o velikosti 1 GB můžete mít na pozadí spuštěných více aplikací. Snadno na něm přečtete nejnovější zprávy, vyřídíte osobní e-maily nebo budete stále ve spojení s vašimi přáteli skrze instantní zprávy či sociální sítě. To vše na velkém 5" displeji s technologií IPS, který je navíc odolný proti poškrábání. Bavte se na cestách Bavte se všude díky integrované Wi-Fi. Sledujte filmy, prohlížejte videa na YouTube a neváhejte vstoupit do online světa zábavy a aplikací. V mobilu je nainstalovaný systém Android 4.4 Kitkat. Ten umožňuje do telefonu nahrát všelijaké aplikace a hry, které naleznete v obchodě Google Play. Kromě toho je Android přehledný a snadno se ovládá. Záleží tak na vás, co v telefonu chcete mít. Vysoký výkon Na přehledném 5" displeji je ovládání hračkou. Rozlišení qHD poskytuje dobré zobrazení barev a přesné ovládání. Uvnitř telefonu najdete výkonný čtyřjádrový procesor, který je vždy nachystán vydat ze sebe vše. Nedojde tak k zasekávání ani při náročnějších činnostech. Sony Xperia E4 je vybaven GPS navigací a 3,5mm jack konektorem. Díky baterii s kapacitou 2300 mAh můžete v klidu sledovat videa, hrát hry a prohlížet webové stránky mnohem déle. Zachyťte každý okamžik Pro zachycení vašich důležitých okamžiků je ve výbavě telefonu fotoaparát s rozlišením 5 Mpx, který pořídí vždy ostré snímky a zároveň funguje jako digitální FHD kamera. Komunikaci s práteli a rodinou kdekoli na svetě vám usnadní přední kamera s rozlišením 2 Mpx. Jako uložistě dat vám poslouží 8 GB vnitřní paměti, kterou lze rozšířit pomocí paměťové karty Micro SDHC až o 32 GB (není součástí balení).
Plusy



Mínusy




Info výrobce


Sony Xperia E4


Parametry a specifikace:
Použití
Chytrý telefon – Smartphone
Konstrukce
Dotykový displej
Provedení
Displej odolný vůči poškrábání
Platforma
Google Android
Verze operačního systému
Android 4.4 KitKat
Displej
Úhlopříčka displeje
5"
Rozlišení v pixelech
960x540
Typ displeje
IPS
Hardware
Frekvence procesoru
1 300 MHz (1,3 GHz)
Počet jader procesoru

Operační paměť
1 024 MB (1 GB)
Barva
Barva
Černá
Paměť
Velikost úložiště
8 GB
Slot pro paměťovou kartu
Micro SDHC
Maximální velikost paměťové karty
32 GB
Funkce
Funkce
Wi-Fi, 3G, BlueTooth, GPS, FM Rádio, Přední kamera, Dotykový displej
Fotoaparát
Rozlišení snímače
5 Mpx
Funkce fotoaparátu
Přisvětlovací dioda
Konektivita/rozhraní
Typ SIM karty
Micro SIM
Konektory
Jack (3,5mm), USB micro
Výdrž baterie
Maximální výdrž baterie
696 h
Výdrž baterie
Maximální – nad 6 h
Kapacita baterie
2 300 mAh
Rozměry
Šířka
74,6 mm (7,46 cm)
Výška
137 mm (13,7 cm)
Hloubka
10,5 mm (1,05 cm)
Hmotnost
Hmotnost přesně
144 g
Obsah balení/Příslušenství
Balení obsahuje
Napájecí adaptér, USB kabel, Rychlá startovní příručka, Záruční kartička

Recenze odborníků

Sony Xperia E4


Obrázek 1
Obrázek 2
Začátkem měsíce Sony představilo novou Xperii E4. Nyní uvedlo vylepšenou variantu, která podporuje sítě čtvrté generace. Změnil se i displej a přibyla podpora technologie NFC pro komunikaci na krátké vzdálenosti.
Xperia E4 nebyla příliš nadšeně přijata (více zde). Nástupce modelu Xperie E3 postrádal řadu prvků výbavy. To se nyní změnilo a vylepšený model Xperia E4g lze označit za ideální cenově dostupný smartphone

To je na smartphone s LTE a podporou NFC velmi slušná nabídka. Ovšem NFC má mít novinka jen na některých trzích a není zatím jasné, kde přesně. Existovat bude i dvousimková verze, která by měla být stejně drahá.

Od bežné Xperie E4 se model E4g liší i displejem. Ten není pětipalcový, ale má úhlopříčku 4,7 palce. To je velikost tak akorát. Rozlišení qHD (540 x 960 obrazových bodů) se totiž nezměnilo, displej tak bude jemnější.

Jiný je i procesor. Je opět čtyřjádrový, ale s taktem 1,5 GHz místo 1,3 GHz. Operační paměť 1 GB zůstala shodná, stejně jako uživatelská paměť s kapacitou 8 GB. Uživatelskou paměť lze zvětšit pomoci paměťových karet.

Díky menšímu displeji se zmenšily i rozměry celého telefonu. S rozměry 133 x 71 x 10,8 milimetru se nové sony vejde do každé kapsy. Původní Xperia E4 má rozměry 137 x 74,6 x 19,5 milimetru. Snížila se i hmotnost o devět gramů na 133 gramů.

U fotoaparátů zůstalo vše při starém. Ten hlavní má tedy opět pětimegapixelové rozlišení, přední potom rozlišení dva megapixely. Další výbava zahrnuje GPS navigaci, Bluetooth 4.1, wi-fi nebo rádio s RDS.

Baterie zůstala stejná jako u Xperie E4 s kapacitou 2 300 mAh. Výrobce slibuje výdrž dva dny. Nový elegantní smartphone s Androidem 4.4.4 KitKat, který bude dostupný v černé a bílé variantě, se do prodeje dostane v dubnu.

Panská 96, J. Hradec

Klášterská 81, J. Hradec

www.ydd.cz

721-04 00 24

zakaznicky.servis@ydd.cz