Resumé

Huawei Ascend Mate 7 Dual Sim


Huawei Ascend Mate 7 Dual Sim
1480 Kč
+splátky dle přání

Volný neblokovaný

Do druhého dne

Poznámka 1

Za starý mobil vyplatíme 200-8000Kč

Poznámka 2

Přetažení kontaktů a kompletní nastavení v ceně

Nejnovější vlajková loď společnosti HUAWEI ve výkonnějším modelu Dual-SIM na první pohled zaujme obrovským 6" Full HD IPS panelem, výkonným hardwarem i štíhlým, elegantním tělem.
Oproti základní verzi nabídne rozšířenou velikost operační i interní paměti. Druhá SIM karta se případně vkládá do microSD slotu. Výrobci se podařilo minimalizovat rámeček telefonu, takže je přístroj kompaktní a nezabírá zbytečné místo. Ať už se chcete podívat na HD film, přečíst si elektronickou knihu anebo si zahrát hru, zvládnete to plynule a bez zbytečného zdržování. O pořádný výkon se totiž stará 8jádrový procesor s taktem až 1,8 GHz a 3 GB operační paměti.
Kovový elegán v plné výbavě
Abyste s ním nemuseli zacházet v rukavičkách, je displej chráněný vrstvou tvrzeného skla Gorilla glass 3. Nainstalován je oblíbený operační systém Android 4.4 od firmy Google s uživatelsky přívětivým prostředím Emotion UI 3.0. Dosud nevídanou kapacitu poskytuje 4100mAh baterie, která vydrží až 15 hodin hovoru.
Špičkový fotoaparát
Fotoaparát je vybaven snímačem s rozlišením 13 megapixelů, zvládne rychle automaticky zaostřovat a má také přisvětlovací LED diodou, která vám pomůže ve tmě, nebo ve špatných světelných podmínkách. Mezi jeho další funkce patří například snímání HDR a detekce obličeje. Přední kamera, vhodná pro videohovory, je 5megapixelová.
Multimediálně přívětivý
HUAWEI Ascend Mate M7 přehrává širokou škálu mediálních formátů, včetně těch nejoblíbenějších hudebních, obrázkových a video kontejnerů. K internetu se můžete vedle starších připojit pomocí sítí 4 generace (LTE), či dvoupásmové Wi-Fi. Bezdrátovou funkcionalitu doplňuje Bluetooth 4.0 a GPS modul, využitelný mimo jiné pro navigaci s funkcí Guiding Wizard a tagování fotografií. Díky promyšlenému rozhraní se už nikdy neztratíte - navigace vám ukáže přesný směr, kudy se máte vydat.
Pro vaši bezpečnost
Telefon je vybavený 360° čtečkou otisku prstů. Stačí se dotknout telefonu na jeho zadní straně a telefon se odemkne bez nutnosti zadávání kódu nebo hesla. Na světě neexistuje nikdo, kdo by měl stejný otisk prstu jako právě vy, proto si můžete být jisti, že jsou data a informace ve vašem telefonu naprosto v bezpečí.
Profesionální snímky
13MPx fotoaparát telefonu Huawe má mnoho funkcí, mezi které patří automatické ostření, režim pro nízké osvětlení a mnoho dalších. Proto si můžete být jisti, že vaše snímky budou vždy perfektní.
Plusy



Mínusy




Info výrobce


Huawei Ascend Mate 7 Dual Sim


Parametry a specifikace:

Použití

Chytrý telefon – Smartphone

Konstrukce

Dotykový displej

Provedení

Kovové provedení, Luxusní design, Displej odolný vůči poškrábání

Platforma

Google Android

Verze operačního systému

Android 4.4 KitKat

Displej

Úhlopříčka displeje

6"

Rozlišení v pixelech

1080×1920

Typ displeje

IPS

Hardware

Frekvence procesoru

1 800 MHz (1,8 GHz)

Počet jader procesoru



Operační paměť

3 072 MB (3 GB)

Barva

Barva

Zlatá

Paměť

Velikost úložiště

32 GB

Funkce

Funkce

Wi-Fi, 3G, BlueTooth, GPS, Dual SIM, Přední kamera, Kalendář/Budík, Dotykový displej, Hudební přehrávač

Senzory

Pohybový senzor, Digitální kompas, Gyroskop

Multimédia

Podporované audio formáty

AAC, AAC+, MIDI, MP3, WAV

Podporované video formáty

H.264

Podporované služby

Integrované služby

Google Play

Fotoaparát

Rozlišení snímače

13 Mpx

Funkce fotoaparátu

Přisvětlovací dioda, Automatické ostření, Záznam HD videa

Konektivita/rozhraní

Podporované internetové protokoly

GPRS, EDGE, UMTS (3G), LTE (4G)

Typ SIM karty

Micro SIM

Konektory

Jack (3,5mm), USB micro

Výdrž baterie

Výdrž baterie

Maximální – nad 6 h

Kapacita baterie

4 100 mAh

Datové Funkce

Frekvence LTE

1800 MHz - Plně kompatibilní s O2, T-Mobile, Vodafone, Cat. 3., 2100 MHz, 2600 MHz - Plně kompatibilní s O2, T-Mobile, Vodafone, Cat. 7.

Rozměry

Šířka

81 mm (8,1 cm)

Výška

157 mm (15,7 cm)

Hloubka

7,9 mm (0,79 cm)

Hmotnost

Hmotnost přesně

185 g

Obsah balení/Příslušenství

Balení obsahuje

Napájecí adaptér, USB kabel, Sluchátka, Rychlá startovní příručka

Recenze odborníků

Huawei Ascend Mate 7 Dual Sim


Obrázek 1
Čínský Huawei na český trh přinesl novou variantu svého tabletofonu Ascend Mate 7. Gold, tedy zlatá varianta, však nemění pouze vzhled telefonu. Dostalo se také na větší operační paměť a zdvojnásobení úložného prostoru. Nás zajímalo, jak se tyto změny promítly do celkového výkonu v porovnání s původním modelem.

Původní Huawei Ascend Mate 7 se na našem trhu prodává již od října za v současnosti přibližně 13 000 Kč. Za tuto částku získáte kovový tabletofon s 6palcovým FullHD displejem, 16GB pamětí, 2 GB RAM a výkonným procesorem. O dva měsíce později se objevuje verze ve zlaté barvě, která se však nespokojí pouze s vizuální změnou a vylepšuje mírně taktéž hardwarové parametry. V prvé řadě se zvětšila interní paměť na 32 GB a také operační paměť povyrostla na 3 GB.

Ne každý však hledí výhradně na podporu LTE. Větší RAM a úložný prostor může být pro mnohé klíčovými parametry. Zajímalo nás tudíž, jak se lepší parametry projevily. Z 32GB paměti u modelu Ascend Mate 7 Gold zůstane pro uživatele dostupných přibližně 25,26 GB, což je slušná hodnota. V případě operační paměti očekávejte, že po zapnutí bude zbývat 1,7 GB RAM volných. To je více než dvojnásobek oproti původnímu Matu 7. Nyní se již podíváme na výsledky ve vybraných benchmark testech. Předem je nutné podotknout, že v případě procesorů se nic nezměnilo a oba modely nabízejí tovární Kirin 925, z čehož lze usuzovat, že výsledky budou velmi podobné. Výraznějšího rozdílu novější verze dosáhla pouze v benchmarku AnTuTu, kde získala bezmála tisíc bodů navíc. Jinak jsou výsledky velmi vyrovnané a v případě testu Multicore (benchmark Vellamo), dosáhla starší verze dokonce nepatrně lepšího výsledku.

Panská 96, J. Hradec

Klášterská 81, J. Hradec

www.ydd.cz

721-04 00 24

zakaznicky.servis@ydd.cz