Resumé

Zopo ZP999 Dual Sim


Zopo ZP999 Dual Sim
910 Kč
+splátky dle přání

Volný neblokovaný

skladem

Poznámka 1

Za starý mobil vyplatíme 200-8000Kč

Poznámka 2

Přetažení kontaktů a kompletní nastavení v ceně

Žhavé želízko na poli vymazlených telefonů překonává ucelenou výbavou i nejvyšší modely konkurence. Luxusní provedení je podpořeno enormním výkonem, Full HD displejem protkaným nejnovějšími technologiemi a také všemi funkcemi, které od moderního smartphonu očekáváte. Mezi ně patří špičkové focení s automatickým ostřením, přesná navigace přes americké GPS i ruský GLONASS a podpora 4G LTE pro neustálý přístup na webové stránky a streamování audia i videa. Díky operačnímu systému Google Android 4.4 nebude žádný problém doplnit všechny potřebné aplikace pro komfort každodenního užívání. IPS kvalita Mimořádná 5,5palcová Full HD obrazovka v úzkém rámečku přichází s technologií Sharp New Mode 2. Ta poskytuje na IPS displeji věrné barvy a přirozené podání ze všech úhlů pohledu. Rozměrný displej zaručuje čistý obraz a optimální podmínky přehrávání HD videí, hraní her, prohlížení webových stránek i vyšší uživatelský komfort. K tomu je obrazovka telefonu překrytá odolným sklem Gorilla Glass 2, aby vydržela přenášení bez úhony. Osmiádrový výkon Nový osmijádrový procesor Mediatek je ideální pro multitasking a aplikace s působivou grafikou, včetně propracovaných her ve 3D. Umožňuje pracovat s aplikacemi extra náročnými na systémové prostředky, zajišťuje plynulé zobrazování při prohlížení webových stránek a poskytuje vyrovnaný výkon všem běžícím aplikacím. Nechte si na pozadí puštěný celý zástup aplikací i ve chvíli, kdy zrovna užíváte 3D grafiku. Se 3GB DDR3 operační paměti na frekvenci 1866 MHz umožňuje dokonalý multitasking i těch nejnáročnějších aplikací. S fotoaparátem Sony Zopo ZP999 přichází s 14megapixelovým snímačem back side ilumination (BSI) z dílny uznávaného společnost Sony. Technologie BSI senzoru dovolí zaznamenávat s minimem šumu i ve špatných světelných podmínkách. Celkově poskytuje vysoké rozlišení, vyšší rychlost a lepší obrazovou kvalitu. Má samozřejmě automatické ostření, přisvětlovací LED diodu a podporu mnoha režimů a efektů pro obrázky vynikající kvality. Na čelní straně najdete 5Mpx kameru vhodnou k video hovorům na Skype.
Plusy



Mínusy




Info výrobce


Zopo ZP999 Dual Sim


Parametry a specifikace:
Použití
Chytrý telefon – Smartphone
Konstrukce
Dotykový displej
Provedení
Displej odolný vůči poškrábání
Platforma
Google Android
Verze operačního systému
Android 4.4 KitKat
Displej
Úhlopříčka displeje
5,5"
Rozlišení v pixelech
1080×1920
Typ displeje
IPS
Hardware
Frekvence procesoru
2 000 MHz (2 GHz)
Počet jader procesoru

Operační paměť
3 072 MB (3 GB)
Barva
Barva
Černá
Paměť
Velikost úložiště
32 GB
Slot pro paměťovou kartu
Micro SDXC
Maximální velikost paměťové karty
64 GB
Funkce
Funkce
Wi-Fi, 3G, BlueTooth, GPS, Dual SIM, FM Rádio, Přední kamera, Kalendář/Budík, Dotykový displej, Hudební přehrávač
Senzory
Pohybový senzor, Digitální kompas, Gyroskop, Světelný senzor, Senzor přiblížení
Fotoaparát
Rozlišení snímače
14 Mpx
Funkce fotoaparátu
Přisvětlovací dioda, Automatické ostření
Konektivita/rozhraní
Podporované internetové protokoly
GPRS, EDGE, UMTS (3G), LTE (4G)
Konektory
Jack (3,5mm), USB micro
Výdrž baterie
Maximální výdrž baterie
270 min
Kapacita baterie
2 700 mAh
Rozměry
Šířka
76 mm (7,6 cm)
Výška
151 mm (15,1 cm)
Hloubka
9 mm (0,9 cm)
Hmotnost
Hmotnost přesně
150 g

Recenze odborníků

Zopo ZP999 Dual Sim


Obrázek 1
Obrázek 2
Na trh se ovšem brzy dostane nástupce Zopo ZP999, který přinese lepší hardware. Vylepšení se děje především v případě procesoru – telefon Zopo ZP999 bude vybaven osmijádrovým procesorem MediaTek MT6595, který využívá architekturu Big.LITTLE a dokáže přepínat mezi čtveřicemi jader pro lepší rozložení výkonu a spotřeby. Oproti starším čipům nabídne také LTE. Podle trendu letošních nejlepších modelů stoupla rovněž hodnota RAM paměti na 3 GB, což vítáme.
Je to ovšem o něco více než konkurence v podobě Meizu MX4, a tak je otázkou, zda bude tento přístroj úspěšný. Podle všeho by měl být dostupný ve 32 zemích (seznam s konkrétními zeměmi ovšem není znám) a prodej začne již velmi brzy. Otázkou zůstává, za jakou cenu se bude prodávat v našich končinách.

Panská 96, J. Hradec

Klášterská 81, J. Hradec

www.ydd.cz

721-04 00 24

zakaznicky.servis@ydd.cz