Resumé

Samsung Galaxy XCover 550 (B550)


Samsung Galaxy XCover 550 (B550)
350 Kč
+splátky dle přání

Volný neblokovaný

Do Druhého dne

Poznámka 1

Za starý mobil vyplatíme 200-8000Kč

Poznámka 2

Přetažení kontaktů a kompletní nastavení v ceně

I v dnešní době chytrých telefonů se najdou situace, kdy je nutné sáhnout po jednodušším přístroji. Samsung Galaxy Xcover 550 se sice neumí připojit na internet, ale přímo si lebedí v nebezpečném prostředí, ve kterém jiné přístroje nevydrží ani několik hodin. Správný telefon do nepohody I v této generaci totiž obdržel speciální konstrukci s mimořádnou odolností ve standardu IP67. Dokonalá ochrana proti vniknutí prachu a vodě se hodí i například při outdoorových sportech nebo při práci na stavbách. Přesto telefon disponuje docela elegantním designem, displejem s úhlopříčkou 2,4" a klasickými ovládacími tlačítky. Tím je zajištěné pohodlné ovládání i v rukavicích. O snímky se postará 3Mpx fotoaparát na zadní straně, kde nechybí ani přisvětlovací dioda. Příjemným zjištěním je kapacita baterie 1500 mAh. Ve spojení s použitou výbavou se dá předpokládat velmi dlouhá výdrž na jedno nabití.
Plusy



Mínusy




Info výrobce


Samsung Galaxy XCover 550 (B550)


Parametry a specifikace:
Použití
Odolný
Konstrukce
Klasická
Provedení
Odolný proti vlhkosti, Odolný proti pádu
Úhlopříčka displeje
2,4"
Rozlišení v pixelech
240×320
Barva
Barva
Stříbrná
Paměť
Slot pro paměťovou kartu
Micro SD
Maximální velikost paměťové karty
16 GB
Funkce
Funkce
FM Rádio, Kalendář/Budík, Hudební přehrávač, Svítilna
Fotoaparát
Rozlišení snímače
3 Mpx
Funkce fotoaparátu
Přisvětlovací dioda
Konektivita/rozhraní
Typ SIM karty
Micro SIM
Konektory
Jack (3,5mm)
Výdrž baterie
Kapacita baterie
1 500 mAh
Rozměry
Šířka
52,9 mm (5,29 cm)
Výška
129 mm (12,9 cm)
Hloubka
13,95 mm (1,4 cm)
Hmotnost
Hmotnost přesně
91 g

Recenze odborníků

Samsung Galaxy XCover 550 (B550)


Obrázek 1
Obrázek 2
Samsung uvedl novinku ve formě obrněného telefonu do extrémních podmínek. Jedná se o známou řadu Xcover a jejího již třetího pokračovatele. Tyto modely se postupně vylepšují. Co přináší Samsung Galaxy Xcover 3?
Samsung Galaxy Xcover 3 byl ohlášen celkem poklidně. Žádné velké oslavy se nekonaly. Milovníci outdoorových sportů ale budou mít radost, narostl výkon, displej a nyní zde máme i nejrychlejší data. Odolnost tohoto přístroje zajišťuje certifikát IP67, který by měl zajistit ochranu proti prachu a vodě do 1 metru po dobu až 30 min. Druhá certifikace MIL-STD-810G dává přístroji odolnost vůči soli, prachu, vlhkosti, dešti, vibracím, slunečním vlnám, transportu a teplotním šokům.

Co se výbavy týče, vrchní panel zabírá displej s úhlopříčkou 4,5 palce a nižším rozlišením 800 x 480 pixelů, což dává jemnost 207 ppi. Uvnitř přístroje nalezneme 4 jádrový procesor o frekvencích 1,2 GHz na každém jádře. Architekturu zatím neznáme, chipset je doplněn o příjemných 1,5 GB RAM. Vnitřní paměť činí 8 GB a na ni si uložíte fotografie z dvojice kamerek, zadní disponuje 5 megapixely, přední pak 2 Mpx. U hlavního fotoaparátu to není moc, uvidíme ale na konečnou kvalitu snímků, která je rozhodující.
Kapacita baterie je rovna 2200 mAh, což by se zmíněným displejem mohlo nabídnout nadějnou výdrž. Jakožto outdoorové zařízení nabídne Xcover 3 i kompas, výškoměr, GPS a LTE. Ač bude telefon při uvedení běžet na Androidu 4.4 KitKat, je aktualizace na Android 5.0 Lollipop slíbena. Nezapomeňme na závěr zmínit, že na Samsungu najdeme fyzické klávesy pod displejem a na bocích včetně Xcover Key, které při jednom kliknutí zapne přisvětlovací LED diodu jako světlo a při dvou fotoaparát.

Panská 96, J. Hradec

Klášterská 81, J. Hradec

www.ydd.cz

721-04 00 24

zakaznicky.servis@ydd.cz