Resumé

HTC Desire 320


HTC Desire 320
350 Kč
+splátky dle přání

Volný neblokovaný

skladem

Poznámka 1

Za starý mobil vyplatíme 200-8000Kč

Poznámka 2

Přetažení kontaktů a kompletní nastavení v ceně

Nástupce mobilního telefonu HTC Desire 310 (V1) se snaží, kromě svých již dříve osvědčených kvalit, zaujmout zvětšenou pamětí, modernizovaným prostředím systému a větší baterií. Padne do noty všem těm, kdo potřebují řádně výkonný telefon i výbavu na odpovídající úrovni, ale nechtějí zbytečně utrácet. Právě pro ně je určen tento kousek s uživatelsky velmi přívětivým systémem Google Android 4.4 a se 4jádrovým procesorem. Učaruje vám lehkostí s jakou zvládne zpracovat složitě koncipované internetové stránky i libovolně náročné aplikace. Do aplikací si započítejte i hry s 3D zobrazením, tedy ve slušivé grafice. Mobilní zázemí Přidané jsou kvalitní prvky, které se venku budou hodit. Nikde se s ním neztratíte. Součástí telefonu je GPS navigace, která vás s vhodným mapovým podkladem dovede k cíli pěšky i v autě. Pětimegapixelový fotoaparát s LED bleskem zachycuje snímky s parádními detaily a videa nahrává v rozlišení až Full HD, čímž plně zastoupí i obyčejný kompakt. Pořízené snímky a osobní data všeho druhu uložíte do 8 GB paměti nebo na kartu Micro SDHC o velikosti až 32 GB. Stále v obraze Funkce HTC BlinkFeed vám umožňuje navrhnout vlastní domovskou obrazovku. Sami si vyberte sociální sítě, zprávy a oblíbené zpravodajské kanály, ze kterých budete dostávat aktuální informace. Ty se budou živě streamovat na domovskou obrazovku vašeho telefonu. Veškeré aktuální informace zde máte jako na dlani.
Plusy

Vysoký výkon pro svižný chod Velká operační paměť pro více aplikací najednou Objemná data pojme 8 GB vnitřní paměti + karty Fotografování i natáčení kvalitního Full HD videa Moderní prostředí s vlastní domovskou obrazovkou

Mínusy




Info výrobce


HTC Desire 320



Parametry a specifikace:
Platforma
Google Android
Verze operačního systému
Android 4.4 KitKat
Použití
Chytrý telefon – Smartphone
Konstrukce
Dotykový displej
Úhlopříčka displeje
4,5"
Displej
Rozlišení v pixelech
480×854
Typ displeje
TFT
Hardware
Frekvence procesoru
1 300 MHz (1,3 GHz)
Počet jader procesoru

Operační paměť
1 024 MB (1 GB)
Barva
Barva
Šedá
Paměť
Velikost úložiště
8 GB
Slot pro paměťovou kartu
Micro SDHC
Maximální velikost paměťové karty
32 GB
Funkce
Funkce
Wi-Fi, 3G, BlueTooth, GPS, Přední kamera, Kalendář/Budík, Dotykový displej, Hudební přehrávač
Fotoaparát
Rozlišení snímače
5 Mpx
Funkce fotoaparátu
Přisvětlovací dioda, Záznam HD videa
Konektivita/rozhraní
Typ SIM karty
Micro SIM
Konektory
Jack (3,5mm), USB micro
Výdrž baterie
Maximální výdrž baterie
690 h
Výdrž baterie
Maximální – nad 6 h
Kapacita baterie
2 100 mAh
Rozměry
Šířka
67,8 mm (6,78 cm)
Výška
132 mm (13,2 cm)
Hloubka
10,5 mm (1,05 cm)
Hmotnost
Hmotnost přesně
145 g
Obsah balení/Příslušenství
Balení obsahuje
Napájecí adaptér, USB kabel, Sluchátka, Rychlá startovní příručka

Recenze odborníků

HTC Desire 320


Obrázek 1
Obrázek 2
Obrázek 3
HTC v uplynulých dnech představilo lowendový smartphone HTC Desire 320. Novinka navazuje na loňského předchůdce Desire 310, proti kterému však dostala více paměti a výkonnější procesor. Prodejní cena bude podobná jako při startu prodeje loňského modelu, tedy 4500 Kč. Přesto se nemůžeme ubránit dojmu, že HTC svoje nižší modely stále prodává příliš draze a cenově nedokáže konkurovat např. čínským značkám. Novinka bude na českém trhu dostupná v provedení pro jednu SIM kartu v bílé a tmavě šedé barvě od druhé poloviny ledna.
HTC Desire 320 charakterizuje dotykový TFT displej s úhlopříčkou 4,5 palce a rozlišením 480 × 854 bodů. Osazen je čtyřjádrový procesor MediaTek MT6582M s taktem 1,3 GHz. HTC se poučilo z chyb a do globální verze Desire 320 osadilo 1 GB RAM a přidalo 8GB vnitřní úložiště. Smartphone obsahuje standardní konektivitu a z operátorských sítí podporuje pouze 2G a 3G. Pracuje s operačním systémem Android 4.4 KitKat. Hlavní fotoaparát disponuje rozlišením 5 Mpx, přední selfie kamera je pouze VGA. Vestavěná baterie disponuje kapacitou 2 100 mAh.

Panská 96, J. Hradec

Klášterská 81, J. Hradec

www.ydd.cz

721-04 00 24

zakaznicky.servis@ydd.cz