Resumé

Huawei P8 Lite Dual Sim


Huawei P8 Lite Dual Sim
600 Kč
+splátky dle přání

Volný neblokovaný

Skladem

Poznámka 1

Za starý mobil vyplatíme 200-8000Kč

Poznámka 2

Přetažení kontaktů a kompletní nastavení v ceně

Vynikající smartphone za perfektní cenu? HUAWEI P8 lite si hlasitě říká o prvenství. Nabízí podporu LTE, dual-SIM, kvalitní displej, parádní fotoaparát s dvojitým bleskem, nadupaný procesor s osmi jádry, kompaktní a lehkou konstrukci a nechybí ani nejnovější verze operačního systému - Android 5.0.2 Lollipop. Co víc si uživatel může přát? Maximum výbavy za minimum ceny HUAWEI P8 lite sází na 5palcový IPS LCD displej s rozlišením 1 280 × 720 pixelů. Jeho jemnost 294 ppi patří k lepšímu průměru, přesto je velice kvalitní. Spolehněte se na ostré a čisté barvy či prvotřídní jas, díky kterému budete textové zprávy číst pohodlně i na slunci. Chytrý telefon pohání osmijádrový procesor Huawei HiSillicon Kirin 620 s taktem 1,2 GHz na každé jádro. K němu je dodávána 2GB RAM, což zajišťuje maximálně plynulý a spolehlivý chod systému i náročných aplikací. Odlehčená verze letošní vlajkové lodi je dále vybavena operačním systémem Android 5.0.2 Lollipop s uživatelskou nadstavbou Emotion 3.1 UI. Ta je ve světě velice oblíbená a získává si stále více pozitivních recenzí. Uživatelé si nemohou vynachválit její odlehčenou verzi, která je přehledná, rychlá a nezahlcuje systém jako uživatelská prostředí konkurenčních výrobců. LTE pro rychlé a snadné sdílení Aby toho nebylo málo, model HUAWEI P8 lite nabízí také kvalitní 13MPx fotoaparát s rozlišením 4 160 × 3 120 pixelů, autofocusem a dvoudiodovým bleskem. S fotoaparátem můžete natáčet i video ve Full HD rozlišení při 30 snímcích za vteřinu. Nechybí mu panoramatický režim, HDR, zaostření dotykem a detekce tváře či úsměvu. Vpředu se pak nachází také 5MPx kamera. Z konektivity je uživatelům k dispozici podpora Wi-Fi 802.11 b/g/n včetně hotspotu, dále Bluetooth 4.0 s A2DP, GPS, NFC a také vysokorychlostní LTE (Cat4 150/50 Mbps). Na vnitřní úložiště si můžete uskladnit až 16 GB dat, přičemž ho lze rozšířit pomocí paměťových karet typu microSD s jejich maximální kapacitou 128 GB. Pro vložení paměťové karty se používá druhý slot pro SIM.
Plusy

našlápnutý procesor pro spolehlivý, plynulý a rychlý chod vysoce kvalitní displej kvalitní fotoaparát s panoramatickým režimem a HDR nejnovější systém s oblíbenou uživatelskou nadstavbou podpora LTE, NFC a dual-SIM

Mínusy




Info výrobce


Huawei P8 Lite Dual Sim


Parametry a specifikace:
Platforma
Google Android
Verze operačního systému
Android 5.0 (Lollipop)
Použití
Chytrý telefon – Smartphone
Konstrukce
Dotykový displej
Provedení
Luxusní design
Displej
Úhlopříčka displeje
5"
Rozlišení v pixelech
1280x720
Typ displeje
IPS
Hardware
Frekvence procesoru
1 200 MHz (1,2 GHz)
Počet jader procesoru

Operační paměť
2 048 MB (2 GB)
Barva
Barva
Černá
Paměť
Velikost úložiště
16 GB
Slot pro paměťovou kartu
Micro SD
Maximální velikost paměťové karty
128 GB
Funkce
Funkce
Wi-Fi, 3G, BlueTooth, GPS, Dual SIM, FM Rádio, Přední kamera, Kalendář/Budík, Dotykový displej, Hudební přehrávač, NFC
Senzory
Pohybový senzor, Digitální kompas, Světelný senzor, Senzor přiblížení
Multimédia
Podporované audio formáty
AAC, FLAC, MP3, WAV
Podporované video formáty
MP4
Fotoaparát
Rozlišení snímače
13 Mpx
Funkce fotoaparátu
Přisvětlovací dioda, Automatické ostření, Záznam HD videa
Konektivita/rozhraní
Podporované internetové protokoly
GPRS, EDGE, HSDPA, LTE (4G)
Typ SIM karty
Micro SIM
Konektory
Jack (3,5mm), USB micro
Výdrž baterie
Kapacita baterie
2 200 mAh
Datové Funkce
Rychlost LTE
50 Mb/s, 150 Mb/s
Rozměry
Šířka
143 mm (14,3 cm)
Výška
7,7 mm (0,77 cm)
Hloubka
70,6 mm (7,06 cm)
Hmotnost
Hmotnost přesně
131 g
Obsah balení/Příslušenství
Balení obsahuje
Napájecí adaptér, USB kabel, Sluchátka, Rychlá startovní příručka, Záruční kartička

Recenze odborníků

Huawei P8 Lite Dual Sim


Obrázek 1
Obrázek 2
Obrázek 3
Huawei začne v tuzemských obchodech prodávat nový smartphone Huawei P8 Lite. Jedná se o odlehčenou verzi nedávno představené vlajkové lodi Huawei P8. Levnější model Lite se do prodeje dostane v druhé polovině května, čímž předstihne čínský top smartphone P8. S ním se na trhu počítá až na přelomu května a června.
Novinka se opět chlubí hliníkovou unibody konstrukcí, která v dané cenové kategorii není zdaleka samozřejmostí. Smartphone dosahuje tloušťky 7,7 mm a hmotnosti 131 g. Hliníkový povrch je opracován technologií 20μm broušení, které vytváří na povrchu materiálu zajímavou texturu s odlesky světla. Tělo telefonu obepíná kovový rám vyrobený 15μm technologií ultratenkého pokovování.
Huawei u tohoto modelu zvolilo pětipalcový IPS HD displej, osmijádrový procesor HiSilicon Kirin 620 vlastní produkce s taktem 1,2 GHz, 2 GB paměti RAM a 16GB vnitřní úložiště. P8 Lite nabídne hybridní slot, do kterého můžete vložit buď druhou SIM kartu a udělat tak ze smartphonu dualSIM, nebo rozšířit vestavěnou paměť použitím microSD karty. Smartphone zároveň podporuje všechna tuzemská LTE pásma včetně 800 a 900 MHz.
Výrobce použil 13Mpx hlavní fotoaparát se světelností objektivu f2.0, autofokusem a LED bleskem. Přední selfie kamera disponuje rozlišením 5 Mpx. Huawei nepodcenilo ani audiovýbavu. P8 Lite obsahuje zvukovou technologii v podobě integrované komorové akustiky, reproduktory od AAC, mikrofon Knowles a nezávislé řešení PA zvyšující výkon reproduktorů. Smartphone běží na operačním systému Android 5.0 Lollipop s vylepšeným uživatelským rozhraním EMUI 3.1. Vestavěná baterie nabídne kapacitu 2 200 mAh.

Panská 96, J. Hradec

Klášterská 81, J. Hradec

www.ydd.cz

721-04 00 24

zakaznicky.servis@ydd.cz