Resumé

Huawei Y625 Dual Sim


Huawei Y625 Dual Sim
430 Kč
+splátky dle přání

Volný neblokovaný

skladem

Poznámka 1

Za starý mobil vyplatíme 200-8000Kč

Poznámka 2

Přetažení kontaktů a kompletní nastavení v ceně

Vysoká kvalita za rozumnou cenu Společnost Huawei se tlačí do popředí výrobců telefonů na celém světě, a to díky kvalitním telefonům za přiměřenou cenu. Přesně tyto parametry má i telefon HUAWEI Y625 White Dual SIM, který vás příjemně překvapí. Za rozumnou cenu dostanete kvalitní fotoaparát, výborný výkon, dostatečné úložiště a dlouhou výdrž baterie. To vše v elegantním těle smartphonu, který potěší nejednoho designového milovníka. Dvě karty SIM, jeden telefon Jasnou výhodou, kterou se toto zařízení může chlubit, je využití DUAL SIM. Už nikdy s sebou nebudete muset nosit dva mobilní telefony. V tuto chvíli si můžete dosyta užívat širokou paletu možností spojení s vašimi přáteli, rodinou či obchodními partnery. Plynulý chod operačního systému Android 4.4 KitKat Telefon pohání čtyřjádrový procesor s taktem 1,2 GHz. S 1GB operační pamětí poběží systém Android 4.4 KitKat naprosto plynule. Nebojte se mít otevřeno větší množství aplikací, hardwarová výbava telefonu si s multitaskingem hravě poradí. Dostatek paměti pro ostré fotografie Interní paměť o velikosti 4 GB je možné rozšířit pomocí microSD karty až na úctyhodných 32 GB. Fotoaparát s rozlišením 8 Mpx ostře zachytí vaše nevšední zážitky. Přední 2Mpx kamera je pak ideální pro oblíbené selfie fotky nebo videohovory. Vaše obrázky budou zobrazovány na ostrém, 5 palců širokém displeji. Příjemný design s jednoduchými tvary Pětipalcový displej s rozlišením 480 × 854 pixelů DUAL SIM pro lepší spojení s přáteli i obchodními partnery Dlouhá výdrž baterie Rychlý procesor uchvátí svým výkonem Dostatečné úložiště pro vaše soubory Výborné vlastnosti za super cenu
Plusy

Příjemný design s jednoduchými tvary Pětipalcový displej s rozlišením 480 × 854 pixelů DUAL SIM pro lepší spojení s přáteli i obchodními partnery Dlouhá výdrž baterie Rychlý procesor uchvátí svým výkonem Dostatečné úložiště pro vaše soubory Výborné

Mínusy




Info výrobce


Huawei Y625 Dual Sim


Parametry a specifikace
Použití
Chytrý telefon – Smartphone
Konstrukce
Dotykový displej
Platforma
Google Android
Verze operačního systému
Android 4.4 KitKat
Úhlopříčka displeje
5"
Displej
Rozlišení v pixelech
480×854
Fotoaparát
Rozlišení standardní zadní kamery
8 Mpx
Rozlišení přední selfie kamery
2 Mpx
Funkce fotoaparátu
Přisvětlovací dioda
Maximální rozlišení fotografie
3264 x 2448
Výdrž baterie
Maximální výdrž baterie
250 h
Výdrž baterie
Maximální – nad 6 h
Kapacita baterie
2 000 mAh
Barva
Barva
Bílá
Paměť
Velikost úložiště
4 GB
Slot pro paměťovou kartu
Micro SD
Maximální velikost paměťové karty
32 GB
Hardware
Frekvence procesoru
1 200 MHz (1,2 GHz)
Počet jader procesoru

Operační paměť
1 024 MB (1 GB)
Funkce
Funkce
Wi-Fi, BlueTooth, GPS, Dual SIM, FM Rádio, Přední kamera, Kalendář/Budík, Dotykový displej, Hudební přehrávač
Konektivita/rozhraní
Podporované internetové protokoly
GPRS, EDGE, UMTS (3G)
Typ SIM karty
Micro SIM
Konektory
Jack (3,5mm), USB micro
Rozměry
Šířka
63,8 mm (6,38 cm)
Výška
122,6 mm (12,26 cm)
Hloubka
10,9 mm (1,09 cm)
Hmotnost
Hmotnost přesně
160 g
Obsah balení/Příslušenství
Balení obsahuje
Napájecí adaptér, USB kabel, Rychlá startovní příručka, Záruční kartička

Recenze odborníků

Huawei Y625 Dual Sim


Obrázek 1
Obrázek 2
Obrázek 3
Obrázek 4
Huawei Ascend Y625 vybudovalo předvést své nejlepší zkušenosti při budování hardware a software ultra vysoké a nejvyšší kvality. Pokud člověk hledá skvěle vypadající, lehký a super bateriového napájecího smartphone, který nebude jíst pryč kapsy pak Huawei Ascend Y625 je pro něj. Tento ultra pohodě smartphone je vybaven všemi úžasné a jedinečné aplikace. Jeho inteligentní a plně dotykový 5,0 palcový displej dělá to nejlepší na trhu, v daném cenovém rozpětí. V snadný přístup kapacita soft-tlačítka, aby tento smartphone nesmírně jednoduchý pro uživatele, aby přiblížit na aplikace, webové stránky, obrázky a další média.
Huawei Ascend Y625 je elegantní a štíhlý smartphone s atraktivním vzorované zadní kryt; Je k dispozici v černé a bílé barvě. Přední část mobilního telefonu je kompletní dotykový 5,0 palcový FWVGA (854X480) IPS displej podporující dvoubodové multi-doteky. Na spodní části obrazovky jsou měkké kapacitních tlačíteka: Back, Home, Menu, Physical Vypínač, hlasitosti a klávesa headset. Přístroj není příliš těžký a váží téměř 160 g, který usnadňuje přenášení a práci. Na pravé straně přístroje jsou klíče a zapínání na Vypnuto tlačítko hlasitosti. Jednoduché a přesto atraktivní vzhled Y625 umožňuje snadné použití a elegantní současně. Huawei stanovila trend výroby takových smartphony, které nikdy představovat žádnou překážku využití pro své uživatele, že mají takové vlastnosti a aplikace, s níž mohou seznámit okamžitě a užít pomocí funkcí při použití přístroje bez jakýchkoli překážek.
Tento smartphone Huawei má úžasnou schopnost dodávat hladký výkon a další funkce kvality. Ať už je to internetové surfování, sociální média sítí, sledování videa nebo hraní her, tento smartphone dává hladký a ultra rychlý výkon. Nabito s operačním systémem Android 4.4 KitKat OS, EMUI 2.3 Lite a Qualcomm MSM8212, Quad core, 1.2 GHz, Cortex A7 procesor pracovní rychlost tohoto smartphone je vynikající. S pomocí 1GB RAM a 4 GB ROM a externí paměť, která sahá až na 32 GB, tento smartphone má schopnost udržet spoustu dat uživatele, jejich oficiálních dokumentech, nezapomenutelné obrazy a další cenné soubory pro dlouhodobé bezpečné vedení a také hráči by určitě si to smartphone v daném přijatelnou cenu velmi atraktivní.
Nyní, pojďme vrhnout nějaké světlo na té funkci, která každý kupující hledá při koupi smartphone, tj kvalitu fotoaparátu. Technologie dnes usnadňuje naše životy ve všech způsobů, jak je to možné, a Huawei udržet svůj slogan ", aby bylo možné" byl postupně dává takových zařízení a pomůcky, které poskytují nejvíce up-to-date technologií za atraktivně přijatelné ceny.

Huawei Y625 má 8MP automatického ostření Zadní kamera a 2MP Fix Zaměření přední fotoaparát, zadní fotoaparát má také LED svítilna s ním. Obě kamery jsou vyrobeny tak, aby zachytit mimořádně elegantní fotografií s funkcemi, jako je Panorama, Audio poznámky, ovládání zvuku, vodní značku, filtr, Dotkněte se zachytit, roztržení natáčení atd této Huawei smartphone je výjimečně dobrá, aby zachytit vaše cenné vzpomínky ve velmi příjemné barevné a živé obrázky. Chcete-li přidat do mnoha dalších jedinečných a úžasných vlastností Huawei Ascend Y625, tam jsou bohaté aplikace Google (předinstalovány v souladu s politikou společnosti Google) v tomto smartphone. Tyto aplikace nesmírně přidat k tomu, že tato Huawei smartphone má mnoho úžasné aplikací a funkcí, nabídnout jeho uživatelů, a to jak v postaven, a ty, které lze stáhnout přes na Google Play, to vše za velmi nízkou cenu.Témat, které jsou poskytovány v rozsahu telefonu od do zářivé barevné vystřízlivět barvené ty a spoustu mnohé další lze stáhnout ze hry obchodě. Tam je v aplikaci v tomto smartphone, který okamžitě upoutá pozornost, "je optimalizace App", pomocí jediného kliknutí, můžete optimalizovat svůj telefon, volné velký prostor na RAM a zvýšit rychlost a účinnost mobilního telefonu. Pro všechny kancelářské práce je třeba udělat v zjednodušeně, tento smartphone poskytuje WPS Office aplikace, díky které můžete udělat zprávy a prezentace na cestách. Huawei Ascend Y625 je nejlépe schopen dodat svým uživatelům vše, co budete potřebovat inteligentní zařízení k tomu tedy zálohovat cenná data, udržovat ji v bezpečí, a poskytne vám bezproblémové internetové streamování, vás udrží ve spojení s celým světem a vaši přátelé přes sociální média a moc.
Výkon baterie tohoto gadget je další aspekt chvályhodná. Intenzita nabití baterie je 2000mAh; je snímatelný a nepřidá moc na hmotnosti telefonu. Doba v pohotovostním režimu a mluví stanovené touto smartphone je pozoruhodná tedy až 310hrs a až 250hrs, resp. Tento výjimečný časování baterie vám umožní vytvořit nekonečné hovory, textové zprávy a také můžete jít dny bez pocitu, že je třeba účtovat váš telefon, ale to je třeba mít na paměti, že čas v pohotovostním režimu a mluví doba závisí na stavu použití a sítě.

S dodané nabíječky Tento smartphone poplatky za méně než 4 hodiny a dostane opět připraven pro použití. Tak, to je zbytečné říkat, že jeden by se v úžasu chovány v úvahu svazky úžasné jakostních znaků Huawei Ascend Y625 v takové přijatelnou cenu.

Panská 96, J. Hradec

Klášterská 81, J. Hradec

www.ydd.cz

721-04 00 24

zakaznicky.servis@ydd.cz