Resumé

Huawei Y360 Dual Sim


Huawei Y360 Dual Sim
2695 Kč

Volný neblokovaný

skladem

Poznámka 1

Za starý mobil vyplatíme 200-8000Kč

Poznámka 2

Přetažení kontaktů a kompletní nastavení v ceně

Elegantní smartphone na dvě SIM karty Seznamte se s nástupcem oblíbeného modelu Y300. Smartphone Huawei, s modelovým označením Y360, je cenově dostupné zařízení pro nenáročné zákazníky. Dva fotoaparáty pro vaše momentky Multidotykový kapacitní displej s rozlišením 480 × 854 pixelů a úhlopříčkou 4 palce dokonale zobrazí jakýkoli multimediální obsah. Prohlédněte si například momentky, které pořídíte zadním 5Mpx fotoaparátem s LED bleskem. Kochat se můžete i vlastními selfie fotkami, jež zachytíte předním 2Mpx fotoaparátem. Ten poslouží i pro videohovory s vašimi blízkými. Pěkná výbava V těle telefonu se ukrývá čtyřjádrový procesor, který pracuje na frekvenci 1,2 GHz. Sekunduje mu operační paměť o kapacitě 512 MB. Svižně tak poběží jak operační systém Android 4.4, tak všechny spuštěné aplikace a hry. Paměť o velikosti 4 GB snadno rozšíříte paměťovými kartami microSD až na celkem 32 GB. Bezproblémová konektivita Telefon samozřejmě podporuje připojení k internetu pomocí bezdrátové technologie WiFi či přenos souborů přes Bluetooth. Mezi přednosti telefonu patří možnost vložení dvou karet SIM. Pro osobní potřebu a práci tak nepotřebujete dvě zařízení. Telefon Huawei Y360 bude vašim skvělým parťákem.
Plusy



Mínusy




Info výrobce


Huawei Y360 Dual Sim


Parametry a specifikace
Použití
Chytrý telefon – Smartphone
Konstrukce
Dotykový displej
Platforma
Google Android
Verze operačního systému
Android 4.4 KitKat
Úhlopříčka displeje
4"
Displej
Rozlišení v pixelech
480×854
Fotoaparát
Rozlišení standardní zadní kamery
5 Mpx
Rozlišení přední selfie kamery
2 Mpx
Funkce fotoaparátu
Přisvětlovací dioda
Maximální rozlišení fotografie
2592 × 1944
Výdrž baterie
Výdrž baterie
Maximální – nad 6 h
Kapacita baterie
1 730 mAh
Barva
Barva
Černá
Paměť
Velikost úložiště
4 GB
Slot pro paměťovou kartu
Micro SD
Maximální velikost paměťové karty
32 GB
Hardware
Frekvence procesoru
1 200 MHz (1,2 GHz)
Počet jader procesoru

Operační paměť
512 MB (0,5 GB)
Funkce
Funkce
Wi-Fi, BlueTooth, GPS, Dual SIM, FM Rádio, Přední kamera, Kalendář/Budík, Dotykový displej, Hudební přehrávač
Konektivita/rozhraní
Podporované internetové protokoly
GPRS, EDGE
Typ SIM karty
SIM
Konektory
Jack (3,5mm), USB micro
Rozměry
Šířka
63,8 mm (6,38 cm)
Výška
122,6 mm (12,26 cm)
Hloubka
10,9 mm (1,09 cm)
Obsah balení/Příslušenství
Balení obsahuje
Napájecí adaptér, USB kabel, Rychlá startovní příručka, Záruční kartička

Recenze odborníků

Huawei Y360 Dual Sim


Obrázek 1
Obrázek 2
Pokud chcete levný telefon, tak se popozerajte po Huawei Y360 (3/2015). Je to super-levný smartphone i když specifikace nejsou tím za čím se otočíte.
Za své peníze dostanete relativně nízkým výkonem 1.2GHz quad-core procesor s 512 MB paměti RAM žalostný. K dispozici je 4 GB úložiště zabudované, z nichž některé budou přijata až softwarem, ale můžete přidat další prostor pro nohy od drážkování na paměťovou kartu microSD.

Jeho relativně malá obrazovka znamená, že je to pohodlné telefon držet a měly by být snadno použitelný v jedné ruce. To může dobře odvolat, pokud jste právě po telefonu na spánek v kapse, pouze se vytáhl na liché textovou zprávu nebo hovor. Jeho prostý bílá, plastové tělo je daleko od luxusní, ale je to naprosto funkční a alespoň přitažlivější než obvyklé odstíny černé a šedé vidíme na rozpočtových telefonech.

Y360 balení 5-megapixelovým fotoaparátem zadní, s 2-megapixelovým fotoaparátem na přední straně pro videohovory.
Největší opomenutí je 4G LTE, nejnovější generace technologie mobilních telefonů, který se připojuje na webu rychleji. Ale to opomenutí udržuje cenovou cestu, cestu dolů, a kromě toho, které jsme byli stále o s 3G pro let. Takže je to v pořádku pro každého, kdo není rozčiloval o streaming spoustu videa z Netflix nebo tráví veškerý svůj čas procházení webu.
Huawei říká, že telefon bude poháněn Android 4.4.4 software KitKat, což je jedna generace za nejnovější verzi Android. Jako Android telefonu můžete přenést přes vašich aplikací ze svého předchozího telefonu nebo si stáhnout nové z Google Play nebo jiné Android app obchodech. Pokud máte v současnosti Android telefon, budete obeznámeni s domovskými obrazovkami, aplikací a dalších funkcí, i když Y360 může vypadat mírně lišit na povrch, protože "Emotion UI" rozhraní Huawei.

Telefon skrývá objemnou 2,000mAh baterii. Lepší životnost baterie je jeden vzhůru z obrazovce s nízkým rozlišením a relativně neduživý procesor - jedí up méně energie než lepší-specced zařízení, což znamená, svalnatý baterie vydrží ještě déle. Výkon balení je také odnímatelný, tak že si můžete vyměnit za náhradní, pokud jste cestovali do volné přírody.

Budeme se dostat do rukou více roku 2015 nejžhavější nové telefony, tablety a wearables v odvětví Extravaganza Mobile World Congress . Nech si to CNET za prvních fotografií, videí a hands-na první dojmy z letošního nejchladnější kit.

Panská 96, J. Hradec

Klášterská 81, J. Hradec

www.ydd.cz

721-04 00 24

zakaznicky.servis@ydd.cz