Resumé

HTC Desire 626G Dual Sim


HTC Desire 626G Dual Sim
700 Kč
+splátky dle přání

Volný neblokovaný

Skladem

Poznámka 1

Za starý mobil vyplatíme 200-8000Kč

Poznámka 2

Přetažení kontaktů a kompletní nastavení v ceně

Smartphone střední třídy HTC Desire 626G doznal mnoha vylepšení oproti svému předchůdci Desire 620G, a tak se můžeme těšit například na 13Mpx fotoaparát s autofocusem nebo 8jádrový procesor. Sází na pohledný design a velkorysou výbavu. A body sbírá i slotem pro dvě SIM karty např. pro pracovní a soukromé číslo.
Výkon s velkým displejem


Smartphone dostal velký 5palcový displej, přesto ideálně padne do ruky. Super LCD panel s rozlišením 1280 x 720 nabídne pohodlí při surfování na internetu i hraní her. A jen tak se nezadýchá, přítomen je totiž 8jádrový procesor s dostatkem výkonu i pro náročnější aplikace a hry. Jejich nepřeberné množství najdete na Google Play, kde si každý přijde na své. Optimalizovaný operační systém Google Android 4.4 KitKat je sázkou na svižnost a přehledně navržené prostředí.
Probuďte v sobě fotografa


13Mpx fotoaparát s přisvětlovací diodou a autofocusem je ideálním společníkem pro fotografické nadšence. Nechybí fotografické efekty, nahrává videa ve Full HD a s aplikací Zoe si můžete své snímky seskupovat do videosekvencí. Rádi si pořizujete selfie? Tak to jistě využijete 5Mpx přední kamerky s odpočítáváním a funkcí automatického selfie. Vše se ukládá na 8GB vnitřní paměť telefonu, kterou lze rozšířit o kartu Micro SDHC s velikostí až 32 GB.
Plusy

Obří displej Tenký, moderní design Bohatá výbava Solidní výkon Specifikace Dual SIM

Mínusy




Info výrobce


HTC Desire 626G Dual Sim


Parametry a specifikace

Použití

Chytrý telefon – Smartphone

Konstrukce

Dotykový displej

Platforma

Google Android

Verze operačního systému

Android 4.4 KitKat

Úhlopříčka displeje

5"

Displej

Rozlišení v pixelech

1280x720

Typ displeje

TFT

Fotoaparát

Rozlišení standardní zadní kamery

13 Mpx

Rozlišení přední selfie kamery

5 Mpx

Funkce fotoaparátu

Přisvětlovací dioda, Automatické ostření, Záznam HD videa

Výdrž baterie

Maximální výdrž baterie

521 h

Výdrž baterie

Maximální – nad 6 h

Kapacita baterie

2 000 mAh

Barva

Barva

Bílá

Paměť

Velikost úložiště

8 GB

Slot pro paměťovou kartu

Micro SDHC

Maximální velikost paměťové karty

32 GB

Hardware

Frekvence procesoru

1 700 MHz (1,7 GHz)

Počet jader procesoru



Operační paměť

1 024 MB (1 GB)

Funkce

Funkce

Wi-Fi, BlueTooth, GPS, Dual SIM, FM Rádio, Přední kamera, Kalendář/Budík, Dotykový displej, Hudební přehrávač

Senzory

Pohybový senzor, Digitální kompas, Světelný senzor, Senzor přiblížení

Multimédia

Podporované video formáty

AVI, MP4

Konektivita/rozhraní

Typ SIM karty

Nano SIM

Konektory

Jack (3,5mm), USB micro

Rozměry

Šířka

70,9 mm (7,09 cm)

Výška

146,9 mm (14,69 cm)

Hloubka

8,2 mm (0,82 cm)

Hmotnost

Hmotnost přesně

140 g

Obsah balení/Příslušenství

Balení obsahuje

Napájecí adaptér, USB kabel, Sluchátka, Rychlá startovní příručka, Záruční kartička

Recenze odborníků

HTC Desire 626G Dual Sim


Obrázek 1
Obrázek 2
Společnost HTC uvede na český trh nový model HTC Desire 626G Dual SIM, nástupce předchozího Dual SIM modelu Desire 620G. Cenově dostupný smartphone přichází se zaobleným designem, díky kterému skvěle padne do ruky, těšit se můžete také na výrazné barevné varianty.



HTC uvádí na trh další model střední třídy, tentokrát s označením Desire 626G Dual SIM. Ten navazuje na svého předchůdce Desire 620G, který se mezi zákazníky příliš neuchytil. A čím bude bojovat novinka? Zajímavou funkční výbavou, povedeným, avšak už známým designem a samozřejmě také zajímavými barevnými variantami.

Po designové stránce se nejedná o žádnou revoluci, HTC vsadilo na čisté linie, které ozvláštnilo především barevnými variantami. Novinka tak bude dostupná v barevných variantách: bílo-béžová a pro jedince, kteří se rádi odliší je tu tmavě-modrá varianta, která je doplněna světlejším odstínem téže barvy. Designově novinka vychází z HTC Desire 620, i ona si tedy s sebou bere nešvar v podobě velmi zapuštěného displeje mezi výraznými rámečky. Na tom už by v HTC přeci jen mohli trochu zapracovat. Dodáme, že rozměry jsou konkrétně 146,9 × 70,9 × 8,2 milimetrů, hmotnost se zastavila na 140 gramech.

Výkon a hardware



HTC Desire 626G Dual SIM nabídne jako operační systémem Android ve verzi 4.4 KitKat, samozřejmostí je grafická nadstavba v podobě HTC Sense. O výkonnostní složku se bude starat osmijádrový procesor MediaTek 6752, ten bude taktovaný na 1,7 GHz. Interní paměť se ustálila na hodnotě 8 GB, bude ale dále rozšiřitelná pomocí paměťových karet microSD až do velikosti 32 GB. Co se týče zobrazovače, HTC vsadilo na klasický 5palcový displej s HD rozlišením. Co se týče fotoaparátů, zde si novinka poměrně výrazně polepšila. Na zadní straně tak nalezneme 13Mpx snímač s autofokusem a samozřejmě také s přisvětlovací LED diodou. Přední fotoaparát pro pořizování selfie pak nabídne rozlišení 5 Mpx. Samozřejmostí je nahrávání FullHD videoklipů. Fotografie je možné slepovat do kreativních videosekvencí s pomocí aplikace Zoe, která kromě sdílení obsahu s přáteli umí seskupit až 20 různých fotek a proměnit je v pohyblivou galerii.

Co se týče konektivity, novinka od HTC zvládne maximálně HSPA sítě do rychlosti 42 Mb/s, na LTE a NFC si bohužel budeme muset nechat zajít chuť. Kompenzovat to má ona podpora dvou SIM karet. Mezi další funkce patří Wi-Fi a/b/g/n a také nízkoenergetické Bluetooth ve verzi 4.0. Baterie nabídne vcelku podprůměrnou kapacitu 2 000 mAh.

Panská 96, J. Hradec

Klášterská 81, J. Hradec

www.ydd.cz

721-04 00 24

zakaznicky.servis@ydd.cz