Resumé

Samsung Galaxy J5 (J500)


Samsung Galaxy J5 (J500)
580 Kč
+splátky dle přání

Volný neblokovaný

Skladem

Poznámka 1

Za starý mobil vyplatíme 200-8000Kč

Poznámka 2

Přetažení kontaktů a kompletní nastavení v ceně

Samsung k vám opět přichází s nabídkou, které v případě, že hledáte kvalitní smartphone za rozumnou cenu, zcela jistě neodoláte. Tento produkt nabízí svému uživateli nejen veškeré moderní technologie, ale také kvalitní zpracování. To vše ve stylovém a moderním designu. Zachyťte každý okamžik Nechte se strhnout vlnou selfie a pořiďte si fotografie, na kterých již nebudete nikdy chybět. Díky přednímu 5Mpix fotoaparátu a LED osvětlení budou vaše fotografie s přáteli v daleko lepší kvalitě. Širší zorné pole vám umožní dostat do záběru více přátel, takže držák na pořizování autoportrétů můžete klidně nechat doma. Zadní fotoaparát disponuje rozlišením 13 Mpix. Skvělá konektivita S telefonem se můžete těšit na telefonování, focení, prohlížení si obrázků, surfovaní po internetu přes Wi-fi síť nebo hraní online her. To vše s podporou vysokorychlostní sítě LTE, která je zárukou nejrychlejších datových přenosů. Streamujte proto hudbu a videa nejen doma, ale i na cestách. Vylepšený operační systém Využijte aktualizovaného operačního systému Android 5.1, který vám přináší daleko vyšší stabilizaci systému a zvýšený výkon. Nová verze operačního systému s grafickou nadstavbou TouchWiz přináší daleko více možností. Za zmínku určitě stojí nová a rychlá možnost připojení se přes roletku rychlého nastavení, díky které můžete ovládat spárovaná Bluetooth zařízení. Velkou výhodou nového Androidu je funkce Device Protection, která zajistí zamknutí zařízení při ztrátě či odcizení i v případě, že nálezce provede jeho reset. Opětovné odemčení lze provést až majitelem při přihlášení se na účtu Google.
Plusy

LED osvětlení fotoaparátu na zadní i přední straně Líbivý design od Samsungu Našlapaný procesor Podpora LTE Nový operační systém

Mínusy




Info výrobce


Samsung Galaxy J5 (J500)


Parametry a specifikace
Použití
Chytrý telefon – Smartphone
Konstrukce
Dotykový displej
Platforma
Google Android
Verze operačního systému
Android 5.1
Úhlopříčka displeje
5"
Displej
Rozlišení v pixelech
720×1280
Typ displeje
TFT
Fotoaparát
Rozlišení standardní zadní kamery
13 Mpx
Rozlišení přední selfie kamery
5 Mpx
Funkce fotoaparátu
Přisvětlovací dioda, Automatické ostření, Záznam HD videa
Maximální rozlišení videa
Full HD - 1920 × 1080
Výdrž baterie
Kapacita baterie
2 600 mAh
Barva
Barva
Zlatá
Paměť
Velikost úložiště
16 GB
Slot pro paměťovou kartu
Micro SDHC
Hardware
Frekvence procesoru
1 200 MHz (1,2 GHz)
Počet jader procesoru

Operační paměť
1 536 MB (1,5 GB)
Funkce
Funkce
Wi-Fi, BlueTooth, GPS, FM Rádio, Dotykový displej, NFC
Konektivita/rozhraní
Podporované internetové protokoly
GPRS, EDGE, LTE (4G)
Konektory
Jack (3,5mm), USB micro
Datové Funkce
Frekvence LTE
1800 MHz - Plně kompatibilní s O2, T-Mobile, Vodafone, Cat. 3., 2100 MHz, 2600 MHz - Plně kompatibilní s O2, T-Mobile, Vodafone, Cat. 7.
Rozměry
Šířka
73 mm (7,3 cm)
Výška
142 mm (14,2 cm)
Hloubka
8,5 mm (0,85 cm)
Hmotnost
Hmotnost přesně
149 g

Recenze odborníků

Samsung Galaxy J5 (J500)


Obrázek 1
Obrázek 2
Obrázek 3
Bez velké premiéry a nenápadně představil Samsung dva modely základní řady J. Obě novinky jsou určeny selfieholikům, mají totiž blesk i vepředu. Novinky budou patřit mezi levné modely, tedy alespoň v kontextu produkce Samsungu.
Řada J, kam zatím patřil jen velmi jednoduchý model J1, se nyní rozrostla o dva nové modely. Obě novinky s Androidem 5.1 Lollipop míří výše než naprostý low-end Galaxy J1.

Oba nové samsungy mají displeje s HD rozlišením 1 280 × 720 obrazových bodů. Model Galaxy J7 má větší 5,5palcový displej, model Galaxy J5 má jen pětipalcový.
Obě novinky mají i shodné fotoaparáty. Ten hlavní je 13megapixelový, přední pak pětimegapixelový. Vysoké rozlišení čelního snímače dává tušit zaměření na autoportréty. Ty bude možné pořídit i za zhoršených světelných podmínek, oba modely totiž mají blesk i vepředu.
Samsung Galaxy J7 používá osmijádrový procesor Qualcomm Snapdragon 615. Menší model má čtyřjádrový procesor Snapdragon 410. Oba smartphony mají operační paměť s kapacitou 1,5 GB a rozšiřitelnou uživatelskou s kapacitou 16 GB.

Přestože jde o základní nabídku smartphonů od Samsungu, nechybí podpora sítí čtvrté generace LTE. Větší novinka používá baterii s kapacitou 3 000 mAh, menší má baterii s kapacitou 2 600 mAh.

Design nových modelů nepřináší nic nového. Rohy jsou zaoblené a nechybí ústřední tlačítko pod displejem. Sluchátkový konektor se nachází na spodní hraně. Oba modely se budou prodávat v bílém, černém a zlatém provedení.

Panská 96, J. Hradec

Klášterská 81, J. Hradec

www.ydd.cz

721-04 00 24

zakaznicky.servis@ydd.cz