Resumé

LG G4c (H525n)


LG G4c (H525n)
750 Kč
+splátky dle přání

Volný neblokovaný

Do druhého dne

Poznámka 1

Za starý mobil vyplatíme 200-8000Kč

Poznámka 2

Přetažení kontaktů a kompletní nastavení v ceně

Chcete mít působivý chytrý telefon a zároveň se odlišit od obrovské masy obyčejných modelů? Vsaďte se, že LG G4c vás ani na vteřinu nezklame. Částečně totiž následuje momentální vlajkovou loď výrobce a ve všech ohledech nabízí velmi pěknou výbavu. Té rozhodně dominuje velmi pěkný IPS displej s úhlopříčkou 5palců a HD rozlišením. LG však jde ještě dále. I v tomto cenově dostupném modelu totiž najdete jemně zakřivenou obrazovku. Čekají tak na vás dosud nepoznané zážitky.Velká dokonalost v líbivém provedení

Telefon je poháněn nejmodernější verzi operačního systému Android Lollipop od internetového giganta Google. Rozhraní je kompletně navržené primárně pro maximální jednoduchost ovládání a nízké výpočetní nároky, přičemž hlavním esem v rukávu je schopnost učit se návykům uživatele a pružně reagovat na veškeré vaše požadavky.
Celkovou bezpečnost uložených dat výrazně zvyšuje technologie Knock Kode, která vám dovolí odemknout telefon až po vyťukání zvoleného obrazce.
Váš nový parťák pro práci a zábavu

LG G4c je samozřejmě vybavený slotem pro micro SD karty a není tedy žádný problém si rozšířit prostor pro multimediální data. Rozhodně vás budou bavit tlačítka pro ovládaní hlasitosti nebo fotoaparátu. Ty se totiž nachází na zadní straně - přesně v místech kam je ideální dosah prstů. Potěší i baterie s velmi slušnou kapacitou 2540 mAh.
Plusy

Kompaktní varianta prestižního modelu LG G4 Jemně zakřivený displej pro příjemné držení Úsporný čtyřjádrový procesor s vysokým výkonem Připraven na práci v rychlých sítích LTE Notifikační didoda pro lepší přehled o zmeškaných událostech

Mínusy




Info výrobce


LG G4c (H525n)


Parametry a specifikace

Použití

Chytrý telefon – Smartphone

Konstrukce

Dotykový displej

Provedení

Displej odolný vůči poškrábání

Platforma

Google Android

Verze operačního systému

Android 5.0 (Lollipop)

Displej

Úhlopříčka displeje

5"

Rozlišení v pixelech

720×1280

Typ displeje

IPS

Fotoaparát

Rozlišení standardní zadní kamery

8 Mpx

Rozlišení přední selfie kamery

5 Mpx

Funkce fotoaparátu

Přisvětlovací dioda, Automatické ostření

Maximální rozlišení fotografie

3264 x 2448

Maximální rozlišení videa

1920 × 1080

Výdrž baterie

Kapacita baterie

2 540 mAh

Výdrž baterie

Maximální – nad 6 h

Barva

Barva

Šedá

Paměť

Velikost úložiště

8 GB

Slot pro paměťovou kartu

Micro SDHC

Maximální velikost paměťové karty

32 GB

Hardware

Frekvence procesoru

1 200 MHz (1,2 GHz)

Počet jader procesoru



Operační paměť

1 024 MB (1 GB)

Funkce

Funkce

Wi-Fi, BlueTooth, GPS, FM Rádio, Přední kamera, Kalendář/Budík, Dotykový displej, Hudební přehrávač, NFC

Senzory

Senzor přiblížení

Konektivita/rozhraní

Podporované internetové protokoly

LTE (4G)

Typ SIM karty

Micro SIM

Konektory

Jack (3,5mm), USB micro

Datové Funkce

Frekvence LTE

800 MHz - Plně kompatibilní s O2, T-Mobile, Vodafone, Cat. 20., 900 MHz - Plně kompatibilní s Vodafone, Cat. 8., 1800 MHz - Plně kompatibilní s O2, T-Mobile, Vodafone, Cat. 3., 2600 MHz - Plně kompatibilní s O2, T-Mobile, Vodafone, Cat. 7.

Rozměry

Šířka

69,9 mm (6,99 cm)

Výška

139,7 mm (13,97 cm)

Hloubka

10,1 mm (1,01 cm)

Hmotnost

Hmotnost přesně

139 g

Obsah balení/Příslušenství

Balení obsahuje

Napájecí adaptér, USB kabel, Sluchátka, Rychlá startovní příručka, Záruční kartička

Recenze odborníků

LG G4c (H525n)


Obrázek 1
Obrázek 2
Obrázek 3
LG zopakuje strategii se zmenšenou verzí svého špičkového modelu. Vedle toho řada G4 také dostala také provedení s dotykovým perem. Výbava však na špičkový vrcholný model ani v jednom případě nestačí.



Design modelu G4c je s vrcholným modelem G4 víceméně shodný, jen rozměry budou menší, konkrétně 139,7 × 69,8 × 10,2 milimetru (G4 má rozměry 149,1 × 75,3 × 9,8 milimetru). Novinka je tak o něco větší než loňský zmenšený model G3 s.

Změn ve výbavě oproti předchůdci G3 s není mnoho. Mimo lepšího předního fotoaparátu se tak výbava nijak zásadně lišit nebude. Ve výbavě je opět podpora sítí LTE i technologie NFC.



Displej typu IPS je opět pětipalcový s HD rozlišením (1 280 × 720 obrazových bodů). Osmimegapixelový fotoaparát má LED blesk, naopak laserové ostření výrobce nezmiňuje. Přední snímač bude pětimegapixelový.



Smartphone s Androidem 5.0 bude znovu používat čtyřjádrový procesor s taktem 1,2 GHz. Operační paměť je 1 GB a 8 GB uživatelské paměti půjde rozšířit paměťovými kartami. Výměnná baterie má kapacitu 2 540 mAh.



Smartphone střední třídy bude v prodeji ve zlatém, šedém a bílém provedení. Hmotnost pětipalcového „mini“ LG je 136 gramů.



Panská 96, J. Hradec

Klášterská 81, J. Hradec

www.ydd.cz

721-04 00 24

zakaznicky.servis@ydd.cz