Resumé

LG G4 Stylus (H635)


LG G4 Stylus (H635)
880 Kč
+splátky dle přání

Volný neblokovaný

Do druhéh dne

Poznámka 1

Za starý mobil vyplatíme 200-8000Kč

Poznámka 2

Přetažení kontaktů a kompletní nastavení v ceně

Příznivci mobilních telefonů LG jistě směřovali svůj zrak k datu 21.5.2015. Kdy světlo světa spatřil designový telefon LG G4 Stylus. Svým unikátním vyvedením, jemným designem a gigantickým displejem navozuje atmosféru drahé vlajkové lodi společnosti. Avšak nenechme se ukolébat prvním, neodolatelným dojmem zařízení. Jedná se o zařízení střední třídy, které si vzalo design od telefonu G4. Příjemným překvapením je, že vám tento telefon neprovětrá kapsu. Za své peníze dostanete k dokonalosti vybroušený diamant. Který bude je zabezpečen prostřednictvím technologie Knoc Code. Díky tomu tento diamant a vaše data nebudou sloužit nikomu nepovolanému. V zařízení tepe čtyřjádrový procesor o výkonu 1,2 GHz a operační pamětí 1 GB. Díky tomu si buďte jisti, že zařízení vyvíjí dostatečný výkon na plynulý běh a zvládne i několik operací naráz. K ještě stabilnějšímu chodu produktu přispívá operační systém Android 5.0 Lollipop se zajímavými rozšířeními od LG. Jak již vyplývá z názvu, telefon je opatřen perem, které zajistí lepší přesnost při používání telefonu, tvoření nákresů či tvorbě dokumentů. Technologie QuickCircle nabízí oči vábící světelné efekty, neuvěřitelně rychlý přístup k používaným funkcím a maximální míru ochrany. Bezkonkurenční obraz Dominantní HD IPS displej o velikosti 5,7 palce s dokonalým obrazovým provedením v rozlišení 1280x720 px podporuje sledování vašich oblíbených videí, filmů nebo snímků oči přecházející kvalitě. Přední fotoaparát o rozlišení 5 mpx je ideální k pořizování módních selfie. Technologiemi nabitý telefon nabízí funkci samospouště, hlasové spouště, selfie s gestem ruky nebo automatického ostření. Zadní fotoaparát s rozlišením 8 mpx je vhodný k zachycení mnoha příjemných okamžiků ve vašem životě. Snímky budou uloženy na 8GB interní paměť, nebo na paměťovou kartu o velikosti 32 GB, která se dá k zařízení dokoupit.
Plusy

Našlapaný čtyřjádrový procesor Nejaktuálnější operační systém Lollipop Vynikající ovladatelnost díky stylusu Dominantní displej o velikosti 5,7 palce Podporováno přehrávání HD videí Dva velice kvalitní fotoaparáty

Mínusy




Info výrobce


LG G4 Stylus (H635)


Parametry a specifikace
Použití
Chytrý telefon – Smartphone
Konstrukce
Dotykový displej
Platforma
Google Android
Verze operačního systému
Android 5.0 (Lollipop)
Úhlopříčka displeje
5,7"
Displej
Rozlišení v pixelech
1280x720
Typ displeje
IPS
Fotoaparát
Rozlišení standardní zadní kamery
8 Mpx
Rozlišení přední selfie kamery
5 Mpx
Funkce fotoaparátu
Přisvětlovací dioda, Automatické ostření, Záznam HD videa
Maximální rozlišení fotografie
3264 x 2448
Maximální rozlišení videa
Full HD - 1920 × 1080
Výdrž baterie
Kapacita baterie
3 000 mAh
Výdrž baterie
Maximální – nad 6 h
Barva
Barva
Stříbrná
Paměť
Velikost úložiště
8 GB
Slot pro paměťovou kartu
Micro SDHC
Maximální velikost paměťové karty
32 GB
Hardware
Frekvence procesoru
1 200 MHz (1,2 GHz)
Počet jader procesoru

Operační paměť
1 024 MB (1 GB)
Funkce
Funkce
Wi-Fi, BlueTooth, GPS, FM Rádio, Přední kamera, Kalendář/Budík, Dotykový displej, Hudební přehrávač
Konektivita/rozhraní
Podporované internetové protokoly
GPRS, EDGE, LTE (4G)
Typ SIM karty
Micro SIM
Konektory
Jack (3,5mm), USB micro
Rozměry
Šířka
79,2 mm (7,92 cm)
Výška
154,35 mm (15,44 cm)
Hloubka
9,38 mm (0,94 cm)
Hmotnost
Hmotnost přesně
165 g
Obsah balení/Příslušenství
Balení obsahuje
Napájecí adaptér, USB kabel, Rychlá startovní příručka, Záruční kartička, Stylus

Recenze odborníků

LG G4 Stylus (H635)


Obrázek 1
Obrázek 2
Novinky LG G4 Stylus a LG G4c (mini) toho však příliš společného se současnou vlajkovou lodí LG G4 kromě samotného designu nemají. Obě totiž nabízí značně slabší výbavu, která by měla znamenat logicky také nižší cenu, a i rozdílnou úhlopříčku displeje (včetně samotného rozlišení), která samozřejmě podstatně ovlivňuje jejich celkové rozměry. Nyní se ale již na ně pojďme podrobně podívat.
LG G4 Stylus

Druhým z představených modelů pak není nic jiného než mírně upravený telefon LG G Stylo, který byl přibližně před měsícem představen v domovské Koreji. Jeho hardwarová výbava tak zahrnuje kupříkladu 5,7″ HD IPS displej (258 ppi), 1 GB RAM, 8 GB rozšiřitelné úložiště, 13 Mpx zadní a 8 Mpx přední fotoaparát (u 3G varianty pouze 5 Mpx) nebo baterii o kapacitě 3 000 mAh. Hlavním trumfem by však měl být až přiložený stylus, jenž je integrovaný přímo do těla telefonu a oceníte jej především při psaní poznámek.

O dostatečný výkon se pak u dražší LTE varianty tohoto zařízení postará nespecifikovaný čtyřjádrový procesor s taktem 1,2 GHz, zatímco u levnější varianty s 3G osmijádrový procesor s taktem 1,4 GHz, jenž bude s největší pravděpodobností od MediaTeku. Opět nechybí podpora NFC, Bluetooth 4.1 ani Wi-Fi ac a systémem je zde taktéž Android 5.0 Lollipop s nadstavbou od LG.

Panská 96, J. Hradec

Klášterská 81, J. Hradec

www.ydd.cz

721-04 00 24

zakaznicky.servis@ydd.cz