Resumé

LG G4 (H815)


LG G4 (H815)
1130 Kč
+splátky dle přání

Volný neblokovaný

Do druhého dne

Poznámka 1

Za starý mobil vyplatíme 200-8000Kč

Poznámka 2

Přetažení kontaktů a kompletní nastavení v ceně

LG G4 je ztělesněním toho nejlepšího na poli smartphonů. V špičkově zpracovaném 5,5“ těle je v bezpečí i ten nejlepší hardware. Telefon je poháněn nejmodernější verzi operačního systému Android Lollipop od internetového giganta Google. Systém bude s uživatelem komunikovat přes přepracované moderní rozhraní nazvané UX 4.2. Rozhraní je kompletně navržené primárně pro maximální jednoduchost ovládání a nízké výpočetní nároky, přičemž hlavním esem v rukávu je schopnost učit se návykům uživatele a pružně reagovat na veškeré vaše požadavky. Neméně dokonalý je i hardware, který svým výkonem přeskakuje většinu konkurentů. Základním stavebním kamenem je šestice jader ukrytá v mikroprocesoru Snapdragon od firmy Qualcomm. I přes vysoký výkon dosahuje procesor nízké spotřeby a dlouhá výdrž telefonu je tak zásluhou nejen velké baterie o kapacitě 3000mAh. Operační paměť o velikosti 3GB zajistí neustále plynulý běh bez ohledu na počet spuštěných aplikací. Špičkový displej Čelní straně dominuje velký displej o úhlopříčce 5,5“ s neuvěřitelným rozlišením 2560x1440 bodů. Více než tři a půl milionu pixelů bude rozmazlovat váš zrak nejen rekordní jemností, ale také špičkovými barvami, sytou černou a zářivou bílou. I přes špičkové parametry si zachovává tento QHD panel velice nízkou spotřebu energie. Tento klenot mezi displeji je samozřejmě pečlivě střežen nejmodernější verzí Corning Gorilla Glass, které zajištuje extrémní odolnost a neustále perfektní vzhled. Profesionální fotoaparát Hlavní předností je popravdě špičkový fotoaparát, který nabízí skvělé parametry. 16 Mpx, optická stabilizace a perfektní světelnost f/1,8 zajistí snímky ostré jako břitva s maximálními detaily a minimem šumu. Kvalitní fotografie doplňuje možnost natáčení videí ve vysokém rozlišení.Exklusivní provedení Ovšem nejen dokonalý hardware je doménou vlajkové lodě LG, novinka přichází s možností volby zadního krytu vyrobeného z pravé kůže! Nejen, že vám telefon již nikdy nevyklouzne z dlaně, ale zároveň bude vypadat ještě exkluzivněji než kdy dřív.
Plusy



Mínusy




Info výrobce


LG G4 (H815)


Parametry a specifikace
Použití
Chytrý telefon – Smartphone
Konstrukce
Dotykový displej
Provedení
Displej odolný vůči poškrábání
Platforma
Google Android
Verze operačního systému
Android 5.0 (Lollipop)
Displej
Úhlopříčka displeje
5,5"
Rozlišení v pixelech
1080×1920
Typ displeje
IPS
Fotoaparát
Rozlišení standardní zadní kamery
16 Mpx
Rozlišení přední selfie kamery
8 Mpx
Funkce fotoaparátu
Přisvětlovací dioda, Automatické ostření, Záznam HD videa, Stabilizace obrazu
Maximální rozlišení fotografie
Neuvedeno
Maximální rozlišení videa
Ultra HD - 3840 × 2160
Světelnost
f/1,8
Výdrž baterie
Kapacita baterie
3 000 mAh
Výdrž baterie
Maximální – nad 6 h
Barva
Barva
Titanová
Paměť
Velikost úložiště
32 GB
Slot pro paměťovou kartu
Micro SDHC
Maximální velikost paměťové karty
128 GB
Hardware
Frekvence procesoru
1 800 MHz (1,8 GHz)
Počet jader procesoru

Operační paměť
3 072 MB (3 GB)
Funkce
Funkce
Wi-Fi, BlueTooth, GPS, FM Rádio, Přední kamera, Kalendář/Budík, Dotykový displej, Hudební přehrávač, Svítilna, NFC
Senzory
Pohybový senzor, Digitální kompas, Gyroskop, Světelný senzor, Senzor přiblížení
Multimédia
Podporované video formáty
AVI, H.264, MP4, WMV
Konektivita/rozhraní
Podporované internetové protokoly
GPRS, EDGE, UMTS (3G), HSDPA, HSUPA, LTE (4G)
Typ SIM karty
Micro SIM
Konektory
Jack (3,5mm), USB micro
Rozměry
Šířka
75,3 mm (7,53 cm)
Výška
149,1 mm (14,91 cm)
Hloubka
8,9 mm (0,89 cm)
Hmotnost
Hmotnost přesně
155 g
Obsah balení/Příslušenství
Balení obsahuje
Napájecí adaptér, USB kabel, Sluchátka, Rychlá startovní příručka

Recenze odborníků

LG G4 (H815)


Obrázek 1
Obrázek 2
Obrázek 3
Vím, že duplicitní nitě jsou odsuzován, ale jeden názor obvykle se liší od druhého, a tak jsem se rozhodl bych se podělit o své myšlenky a zkušenosti.
Můj první dojem z G4 byl: "Dobře, co se změnilo?" Fyzicky G3 a G4 se úzce podobají jeden druhému. G4 má výraznější rohy, jakož i mírně konkávní obrazovku. Byl jsem trochu zklamaný LG nezvýšilo mAh 3000, ale LG musel udělat nějaký TWEAK protože G4 udrží delší náboj než G3. Také jsem si všiml, že v rámci intenzivního používání, telefon zůstal při nízké teplotě. Zdá se, že velmi dobře více věcí najednou.
To je hlášeno, že G4 má lepší fotoaparát než G3. To může být pravda, ale je to těžké říct, protože LG odvedl skvělou práci s oběma kamerami. Selfie Objektiv na G4 vzrostl pixilace je. Byl jsem spokojený s design softwaru LG G3, ale já jsem ještě víc ohromen tím, jak se zkonstruoval G4. Je to neuvěřitelně uživatelsky přívětivé a měla obstarávat různorodé davu.

Benchmarky - Ach, ty milujete, nebo nenávidět. 801 v G3 vs 808 v G4 je více, než je uvedeno, "Mírné upgrade." Je to obrovská aktualizace. G4 vs Turbo produkoval zajímavé výsledky. Použil jsem asi 10 různých benchmarků aplikací a G4 produkoval lepší výsledky o 70% času. S oběma telefony mimo nabíječky, životnost baterie v Turbo nikdy klesl pod 75%, zatímco G4 baterie klesla na asi 55%. Získáte celý den používání na jedno nabití za předpokladu, že nejste hrát Angry Birds po dobu 14 hodin.

Rozšiřitelná paměť a vyměnitelná baterie jsou dvě vlastnosti v G4, že Turbo nemá. Na rozdíl od toho, co někteří z tech guru to může říci, baterie skutečně rozkládat a životnost baterie vám poskytne den jednou bude ostrém kontrastu 18 měsíců do vaší smlouvy. Nakonec jsem si jistý, že věda se bude rozvíjet na základě akumulátor lithium, které se bude držet jeho integritu, ale to se zatím nestalo.

Jsem těžce použil G4 v téměř každém aspektu k dispozici; hledá něco k nezdaru. To se nestalo. Zatím spolehlivost G4 se pevně držel jeho zemi. Myslím si, že senzory jsou úžasné - gyroskop, tlak, blízkost, magnetické, akcelerometr, senzor decibel, orientace a světelný senzor jsou v ceně. Přál bych si to měl schopnost hlásit okolní teploty, ale že je to menší luxus budu muset překonat.

Myslím si, že Turbo je skvělý telefon. Mám sklon se nudit rychle pomocí stejné telefonní den za dnem. Ale já jsem stále velmi spokojený s mým Turbo. Za týden, jsem dospěl k závěru, že G4 bude držet mě stejně nezajímá. Byl jsem trochu zklamaný, že to nemá rychlou nabíječku krmiva jako Turbo dělá, ale to dostane účtován obvykle, když jsem se jít do postele. Opět platí, že další bezvýznamný detail.

Bohužel nemohu komentovat na jeho recepci. T-Mobile, kde žiji, je velmi slabá. G4 je mrtev ve svém domě, zatímco mí Turbo sportů 3 bary na 4G. Návrat zpět na G3, vzpomínám si, že telefon je spolehlivé, pokud jde o síle signálu, a mohu jen konstatovat, že měl aktivován jsem G4 na Verizon, Turbo a G4 by produkovat velmi podobné výsledky.

Takže to je moje recenze. Turbo nebo G4? Tough volání. 4.4 vs 5.1 rozhodně staví pírko v čepici G4 je. Trvanlivost a dlouhou životnost baterie v Turbo jsou jeho upozorňuje na mě. Jsem 35 let fyzik a mohou být velmi kritická, pokud jde o technologii.

Panská 96, J. Hradec

Klášterská 81, J. Hradec

www.ydd.cz

721-04 00 24

zakaznicky.servis@ydd.cz