Resumé

Huawei P9 Lite Dual Sim


Huawei P9 Lite Dual Sim
700 Kč
+splátky dle přání

Volný neblokovaný

Skladem

Poznámka 1

Za starý mobil vyplatíme 200-8000Kč

Poznámka 2

Přetažení kontaktů a kompletní nastavení v ceně

Novinka HUAWEI P9 Lite je stejně jako jeho předchůdce P8 Lite vynikající smartphone za perfektní cenu s řadou vylepšení, především větším 5,2" Full HD displejem. Nabízí podporu LTE, dual-SIM, čtečku otisku prstu, parádní fotoaparát s bleskem, nadupaný procesor s osmi jádry, kompaktní a lehkou konstrukci a nechybí ani nejnovější verze operačního systému - Android 6.0. Co víc si uživatel může přát?
Nádherný obraz

HUAWEI P9 Lite je vybaven 5,2" IPS displejem s jemným rozlišením 1920 × 1080 pixelů. Jeho jemnost patří v této cenové kategorii k absolutní špičce. Spolehněte se na ostré a čisté barvy či prvotřídní jas, díky kterému budete textové zprávy číst pohodlně i na slunci.
Bezchybné fotky

Aby toho nebylo málo, model P9 Lite nabízí také kvalitní fotoaparát s rozlišením 13 MPx, autofokusem a dvoudiodovým bleskem s možností natáčet Full HD video. Vpředu se pak nachází také 8MPx kamera pro videohovory a pořizování selfie.
Nadstandardní výbava

Chytrý telefon pohání osmijádrový procesor HiSillicon Kirin 650. K němu je dodávána 2GB RAM, což zajišťuje maximálně plynulý a spolehlivý chod systému i náročných aplikací. Z konektivity je uživatelům k dispozici podpora WiFi, dále Bluetooth 4.1, GPS, NFC a také vysokorychlostní LTE. Na vnitřní úložiště si můžete uskladnit až 16 GB dat, přičemž ho lze rozšířit pomocí paměťových karet typu microSDXC s jejich maximální kapacitou 128 GB. Do paměťového slotu lze vložit i druhou SIM kartu a využívat obě najednou.
Výborný operační systém

Odlehčená verze letošní vlajkové lodi je dále vybavena operačním systémem Android 6.0 s uživatelskou nadstavbou Emotion 4.1 UI. Ta je ve světě velice oblíbená a získává si stále více pozitivních recenzí. Uživatelé si nemohou vynachválit její odlehčenou verzi, která je přehledná, rychlá a nezahlcuje systém jako uživatelská prostředí konkurenčních výrobců.
Plusy

Osmijádrový procesor pro spolehlivý, plynulý a rychlý chod Vysoce kvalitní Full HD displej Krásné tělo s rámem z leteckého hliníku Čtečku otisku prstu na zadní straně lze využít i jako touchpad Kvalitní fotoaparát s autofokusem Nejnovější systém Andr

Mínusy




Info výrobce


Huawei P9 Lite Dual Sim


5,2"

úhlopříčka displeje



Typ operačního systému

Android 6.0

typ operačního systému



Výdrž baterie

3000 mAh

kapacita baterie



MicroSim

Dual SIM

slot pro SIM karty



Rozměry

72,6 × 146,8 × 7,5

rozměry telefonu (Š×V×H)



Vnitřní paměť

16 GB

vnitřní paměť

Typ fotoaparátu



13 + 8 MPx

fotoaparát



Připojení

4G LTE

nejrychlejší internet



SD karta

micro SDXC

slot na paměťové karty



Váha

147 g

hmotnost

Recenze odborníků

Huawei P9 Lite Dual Sim


Obrázek 1
Obrázek 2
Obrázek 3
Obrázek 4
Huawei opět boduje ve střední třídě. Smartphone P9 Lite nemá žádná zásadní slabá místa a prodává se za rozumnou cenu. Huawei se loni podařilo trefit jackpot. Model střední třídy P8 Lite se stal absolutním bestsellerem, kterého se globálně prodalo více než 10 milionů kusů. Chytře namixovaná výbava, rozumně zvolená cena a pěkný design přilákal i mnoho tuzemských zákazníků. Je tedy logické, že se čínská jednička letos bude snažit tento úspěch zopakovat s nástupnickým modelem Huawei P9 Lite. Podaří se firmě znovu zabodovat? Verdikt:



Nástupce loňského bestselleru přichází do střední třídy s designově zajímavým a výborně zpracovaný tělem. Kovový rám dodává pevnost, plastová záda nenavyšují hmotnost, skleněné okolí fotoaparátu ozvláštní záda. Design vychází z loňského vlajkového modelu P8, což není sice špatně, ale ocenili bychom větší originalitu, hlavně na přední straně. Výbava a cena se opět potkaly na půl cesty, a to je u střední třídy správně. Čtečka otisků je příjemným bonusem. Smartphone má šanci stát se dalším desetimilionovým modelem Huawei.



Plusy:



elegantní design s kovovým rámem

výborné tovární zpracování

rychlý snímač otisků prstů

jednoduché a přehledné prostředí

rozumně nastavená cena

Minusy:



nevýrazný design přední části

hybridní slot nedává možnost současného dualSIM a rozšíření paměti

stále stejná úhlopříčka 5,2", kterou má Huawei (Honor) na dalších 5 modelech – P9 Lite mohl být o fous menší

Panská 96, J. Hradec

Klášterská 81, J. Hradec

www.ydd.cz

721-04 00 24

zakaznicky.servis@ydd.cz