Resumé

Aligator A670


Aligator A670
1695Kč

Volný neblokovaný

Skladem

Poznámka 1

Za starý mobil vyplatíme 200-8000Kč

Poznámka 2

Přetažení kontaktů a kompletní nastavení v ceně

A670 pokračuje v osvědčené koncepci telefonu s uživatelsky velmi přívětivým používáním, takže se osvědčí pro úplné začátečníky, děti i seniory nepolíbené elektronikou. Telefon této skupině uživatelů nabízí velká, oddělená tlačítka, dobře viditelný displej a intuitivní ovládání, aby mohly funkce používat všichni jeho uživatelé. Ergonomický tvar padne přesně do ruky i lidem s nižší citlivostí a pohyblivostí prstů.
Opravdu pro každého

I když se na displeji zobrazují dostatečně velká a dobře čitelná písmenka, přesto se nabízí řešení pro osoby se slabším zrakem. Pokud by majitel na písmenka neviděl dobře, lze využít místo výběru jména v seznamu uloženou fotografii volaného. Známou podobu tváře rozezná takřka každý.
Minimum starostí

Nemalou výhodou je i značná výdrž baterie. Na jedno nabití vydrží až 15 dní, takže se není třeba obávat, že dojde uprostřed výletu. I samotné nabíjení je velmi snadné. K telefonu dostanete komfortní dokovací stanici pro dobíjení, takže nemusíte připojovat kabel do telefonu. Prostě jen telefon postavíte do stanice.
SOS tlačítko

Po jeho zmáčknutí majitel přivolá pomoc SMS zprávou na předvolená čísla. Na cílových telefonech se zobrazí zpráva i z odkazem na pozici v mapě. Pokud by tedy majitel telefonu ztratil orientaci, stačí využít SOS funkce a jeho nejbližší budou ihned vědět, kde se právě nachází, a že potřebuje jejich pomoc.
Plusy

Telefon celkově uzpůsobený pro seniory Foto kontakty pro snadné volání zrakově slabších SOS tlačítko přivolá pomoc přes SMS Dlouhá výdrž baterie (až 15 dní) Nabíjení postavením do dokovací stanice Fotoaparát pro zachycení zajímavostí Bluetooth pro p

Mínusy




Info výrobce


Aligator A670


Parametry a specifikace

Úhlopříčka displeje

2,2"

Rozlišení v pixelech

220 × 176

Typ displeje

TFT

Max.výdrž v pohotovostním režimu

360 h

Max. délka hovoru

7 h

Baterie

Kapacita baterie

900 mAh

Uživatelsky vyměnitelná baterie

Ano

Výdrž baterie

Maximální – nad 6 h

Použití a konstrukce

Použití

Pro seniory

Konstrukce

Klasická

Funkce a senzory

Funkce

Bluetooth, FM Rádio, Kalendář/Budík, Hudební přehrávač, Svítilna

Úložiště a RAM

Slot pro paměťovou kartu

Micro SD

Operační systém

Platforma

Ostatní

Rozměry

Šířka

58,8 mm (5,88 cm)

Výška

122 mm (12,2 cm)

Hloubka

13,3 mm (1,33 cm)

Barva

Barva

Černá

Obsah balení

Obsah balení

Napájecí adaptér, USB kabel, Nabíjecí stojánek

Konektivita/rozhraní

Typ hlavní SIM karty

Mini SIM (standardní)

Konektory

USB micro

Hmotnost

Hmotnost

85 g

Recenze odborníků

Aligator A670


Obrázek 1
Obrázek 2
Obrázek 3
Praktický a elegantní mobilní telefon A670 Senior s ještě větším displejem, je pro své snadné a pohodlné ovládání bez zbytečných funkcí vhodnou volbou nejen pro seniory a začátečníky.Intuitivní a lehký telefon



Díky osvědčené koncepci splňuje A670 Senior všechny předpoklady pro příjemné a intuitivní ovládání, takže je jeho používání snadné i pro úplné začátečníky. Předností je přehledný velký displej a možnost využít všechny oblíbené funkce seniorských telefonů, včetně rádia nebo fotoaparátu.



SOS Locator



Tato nezbytná funkce seniorských telefonů nechybí ani u A670. SOS Locator je funkce, která při stisku SOS tlačítka odešle zprávu s polohou a nouzovou SMS na přednastavená čísla. Na cílových lelefonech se tato zpráva zobrazí i z odkazem na pozici v mapě. Pokud majitel telefonu kdekoli ztratí orientaci, stačí využít SOS funkce a jeho nejbližší budou ihned vědět, kde se právě nachází a že potřebuje jejich pomoc.



Foto kontakty pro snadné volání



Pro ještě snadnější ovládání, umožňuje telefon vytáčet čísla pomocí přiřazených fotografií. Stačí pak jedním stiskem tlačítka zobrazit seznam fotografí a jen si vybrat komu volat.



Velká tlačítka, ergonomické tvarování



Ergonomicky vyvážený tvar pro pohodlnou manipulaci s nízkou váhou 85g. S rozměry 121x59x14 mm padne přesně do ruky i lidem s nižší citlivostí a pohyblivostí prstů. Velká, hmatem odlišitelná tlačítka pomáhají k příjemnému používání telefonu.



Nabíjecí stojánek a dlouhá výdrž baterie



Oblíbený nabíjecí stojánek je součástí balení, svůj telefon tak můžete mít vždy připraven k použití na stejném místě. Spolehlivá baterie Li-on 900 mAh zaručí dlouhou výdrž telefonu na jedno nabití, v pohotovostním režimu je to až 360 hodin (tedy až 15 dní). Nemusíte tak mít strach telefon používat třeba na výletě, kde nebude k dispozici nabíječka.



Funkce a paměť



A670 má zabudovaný fotoaparát, budík, svítilnu, kalkulačku, Bluetooth nebo FM rádio. Pro vyzvánění je na výběr ze základní nabídky 5 melodií nebo lze nastavit melodii vlastní. Tam kde by hlasité vyzvánění rušilo, je k dispozici vibrace. Do paměti lze uložit až 500 kontaktů a pomocí podporované microSD karty lze interní paměť rozšířit o 32 GB a používat ji k přehrávání hudby nebo ukládání obrázků a videa.



Čistý a štíhlý design



A670 je k dispozici ve dvou barvách: černá, morá a červená. Používejte svůj telefon snadno a jednoduše. Přejeme vám bezstarostné používání mobilního telefonu Aligator A670!

Panská 96, J. Hradec

Klášterská 81, J. Hradec

www.ydd.cz

721-04 00 24

zakaznicky.servis@ydd.cz