Resumé

Aligator D920 Dual Sim


Aligator D920 Dual Sim
1595Kč

Volný neblokovaný

Skladem

Poznámka 1

Za starý mobil vyplatíme 200-8000Kč

Poznámka 2

Přetažení kontaktů a kompletní nastavení v ceně

Stylový mobilní telefon pro každého Aligator D920 s lehkým tělem z ušlechtilého kovu a plastu s bohatou multimediální výbavou. Jeho hlavní předností velmi dlouhá výdrž baterie, která na jedno nabití vydrží až 6 hodin hovoru nebo 10 dní v pohotovostním režimu. Dále telefon podporuje Dual SIM s funkcí 2X SIM umožňující využívat obě karty současně v jednom okamžiku. Stylový mobilní telefon s bohatou výbavou

Barevný 2,4" displej s dostatečně jemným rozlišením 320 × 240 pixelů dokáže kvalitně zobrazit fotografie a používání funkcí jako je například zabudovaný organizér. Snímky pořídíte zadním fotoaparátem s přisvětlovací LED diodou, kterou lze využít i jako praktickou svítilnu. Pohodlné ovládání a psaní zajišťuje mechanická klávesnice s dobrou hmatovou odezvou. Mezi další funkce patří FM rádio, budík, hudební přehrávač a mnoho dalších. Ostatní zařízení připojíte pomocí technologie Bluetooth a dostatek úložného prostoru zajistí i možnost rozšíření pomocí karet micro SD.
Plusy

Tenké a lehké tělo s elegantním designem Dlouhá výdrž baterie Dual SIM Fotoaparát pro zachycení zajímavostí Bluetooth pro připojení bezdrátového handsfree Svítilna, hudební přehrávač, FM rádio a další

Mínusy




Info výrobce


Aligator D920 Dual Sim


Parametry a specifikace

Úhlopříčka displeje

2,4"

Rozlišení v pixelech

320 × 240

Rozlišení zadní kamery

1,3 Mpx

Funkce fotoaparátu

Přisvětlovací dioda

Max.výdrž v pohotovostním režimu

240 h

Baterie

Max. délka hovoru

6 h

Kapacita baterie

1 450 mAh

Uživatelsky vyměnitelná baterie

Ano

Použití a konstrukce

Použití

Základní

Konstrukce

Klasická

Funkce a senzory

Funkce

Bluetooth, Klasický Dual SIM, FM Rádio, Kalendář/Budík, Hudební přehrávač, Svítilna

Úložiště a RAM

Slot pro paměťovou kartu

Micro SD

Operační systém

Platforma

Ostatní

Rozměry

Šířka

51 mm (5,1 cm)

Výška

120 mm (12 cm)

Hloubka

11,5 mm (1,15 cm)

Barva

Barva

Černá

Obsah balení

Obsah balení

Napájecí adaptér, Sluchátka

Konektivita/rozhraní

Typ hlavní SIM karty

Mini SIM (standardní)

Konektory

Jack (3,5mm), USB micro

Hmotnost

Hmotnost

130 g

Recenze odborníků

Aligator D920 Dual Sim


Obrázek 1
Obrázek 2
Stylový mobilní telefon s bohatou funkční výbavou a velmi dlouhou výdrží na jedno nabití. Umožňuje používat dvě SIM karty současně.Výbava a souhrn funkcí



Stylový mobilní telefon, který umožní používat dvě SIM karty najednou a zárověň nabízí nezvykle dlouhou výdrž na jedno nabití baterie. V kvalitně zpracovaném, tenkém těle z ušlechtilého kovu a plastu objevíte bohatou multimediální výbavu, přehledný barevný displej, fotoaparát i slot pro paměťovou micro SD kartu. Telefon podporuje technologii Bluetooth pro přenos dat mezi telefony nebo počítačem, ke kterému se lze připojit také pomocí kabelu. Den vám zpříjemní poslech hudby, a to jak z FM rádia, tak pomocí hudebního přehrávače. Díky možnosti použití dvou SIM karet najednou můžete snadno rozlišit soukromé a pracovní hovory. K funkční výbavě telefonu patří i budík, kalendář, kalkulačka a organizér pro připomenutí všech důležitých schůzek a termínů.



Baterie a dlouhá výdrž



I přes své kompaktní rozměry a nízkou hmotnost je D920 vybaven vysokokapacitní baterií 1450 mAh. Je ho výdrž je tak až 10 dnů v pohotovostním režimu na jedno nabití!



Dvě SIM karty v jenom okamžiku



Používání funkce 2X SIM je jednoduché a intuitivní. V každém okamžiku máte plně pod kontrolou nastavení a volby hovorů nebo SMS. Obě SIM karty jsou k dispozici současně, v jednom okamžiku, stačí jen vybrat kontakt a poté SIM kartu, ze které chcete volat, nebo poslat SMS.



Displej, design a zpracování



Kontrastní 2,4" TFT displej s velkým QVGA rozlišením zobrazuje grafické prvky jemně a detailně. Oceníte ho například při zobrazování fotografií nebo používání organizéru, který je součástí výbavy telefonu.



Tělo telefonu je designově vyladěné a kvalitně zpracované, v ušlechtilé kombinaci kovu a kvalitního plastu. Eleganci kovovým částem dodává luxusní povrchová úprava v dekoru kartáčovaného a černěného nerezu.



Ovládání a grafické menu



Telefon se ovládá pohodlně pomocí klasické tlačítkové klávesnice. V přehledném grafickém menu vám usnadní pohyb multifunkční křížový ovladač s centrálním tlačítkem. Dvě funkční klávesy jsou umístěny přímo pod displejem. Všechna tlačítka telefonu při stisknu znatelně "kliknou", takže je cítit odezva v prstech. Díky tomu je ovládání ještě jistější a pohodlnější.



Další funkce pro práci i zábavu



D920 je vybaven nejen pro hovory a SMS pomocí dvou SIM karet najednou. V menu najdete kromě praktického organizéru s kalendářem, budíkem a kalkulačkou také funkce pro zábavu a odpočinek. Můžete přehrávat hudební a video soubory umístěné na paměťové micro SD kartě. Můžete pořizovat zvukové a video záznamy, nebo fotografovat pomocí vestavěného fotoaparátu s přisvětlovací LED diodou. Mezi další zajímavé funkce patří také svítilna, nebo oblíbené FM rádio.

Panská 96, J. Hradec

Klášterská 81, J. Hradec

www.ydd.cz

721-04 00 24

zakaznicky.servis@ydd.cz