Resumé

SonyEricsson K500i

mladší bráška K700i


SonyEricsson K500i Aktuální informace
na Info-Lince

Sony Ericsson K500i je levnější varianta špičkového modelu K700i. Nabídka funkcí je o něco chudší, ale je dostatečně kompenzována výhodnější cenou, proto je před koupí dobré zvážit, zda opravdu využijete všechny funkce vyššího modelu.
Displej má rozlišení 128 x 160 bodů a zobrazí 65 tisíc barev. V modelu je integrovaný fotoaparát s VGA rozlišením. Pomocí interpolace dosahuje až megapixelových snímků, ale s pravými megapixely se srovnávat nemůže.
Do telefonního seznamu uložíte 510 jmen, ke každému až pět čísel. Mezi kontakty lze vyhledávat postupným zadáváním jména.Kontakty můžete rozdělit do skupin, přiřadit k nim obrázek, vlastní zvonění nebo hlasový příkaz.

Telefon podporuje zprávy SMS, MMS i EMS a e-mail až pro deset různých adres. Organizační funkce jsou na dobré úrovni, v telefonu najdete kalendář, upomínky, úkolovník i opakovaný budík. Zvonění zvládne až čtyřicetihlasé, podporován je také formát MP3, ale musí vám stačit celková paměť 12MB. Telefon podporuje GPRS třídy 10, wap 2.0 a nechybí ani infraport.
Plusy

velký displej ,funkční výbava a příznivá cena , dostatek paměti

Mínusy

malá kapacita adresáře , hrubý displej , kalendář bez opakování


Panská 96, J. Hradec

Klášterská 81, J. Hradec

www.ydd.cz

721-04 00 24

zakaznicky.servis@ydd.cz