Resumé

Huawei Y5 II


Huawei Y5 II
370Kč
+splátky dle přání

Volný neblokovaný

Skladem

Poznámka 1

Za starý mobil vyplatíme 200-8000Kč

Poznámka 2

Přetažení kontaktů a kompletní nastavení v ceně

Chytrý telefon Huawei Y5 II je slušně vybavený smartphone s velkým 5" displejem za velmi příznivou cenu. Solidní výkon, spousta moderních technologií a příjemné ovládání dělají z tohoto telefonu vhodného kandidáta pro nenáročné uživatele, kterým poskytne dostatečný základ pro práci i multimediální zábavu.
Displej, který upoutá váš zrak

Huawei Y5II se chlubí krásným 5-palcovým LCD displejem, poskytujícím příjemný obrazový zážitek z jemných detailů a živých barev, které jsou opravdovou pastvou pro oči. Pod displejem, uvnitř tenkého těla, tepe čtyřjádrový procesor MediaTek, zdatně plnící úlohu pomyslného srdce telefonu. Oplývá dostatečným výpočetním výkonem a multitasking mu nedělá nejmenší problém.
Nebojí se šera

Byla by škoda vzdát se živých detailů na fotografiích kvůli špatným světelným podmínkám. S duálním přisvícením LED blesku můžete očekávat dobře vypadající fotografie i v šeru a ve tmě. 8megapixelový fotoaparát se světelností f2.0 vytváří fotografie, které vypadají profesionálně.
Funkce automatického vylepšení portrétů spolu s předním 2MPx fotoaparátem zprostředkuje dokonalé selifes. K ukládání dat je k dispozici 8 GB interní paměti s možností rozšíření microSD kartami.
Nekonečná zábava

Telefon samozřejmě nabízí možnost bezdrátové připojení k internetu pomocí WiFi a LTE sítě či přenos souborů přes rozhraní Bluetooth. Systém Android 5.1. kromě základních funkcí nabízí přístup ke Google Play, který je bezednou studnici aplikací, sociálních sítí, zpravodajských webů a mnoho dalšího. Nadstavba systému Android EMUI 3.1 lite nabízí rozšířené možnosti pro snadné a plynulé ovládání telefonu se spoustou užitečných funkcí. Snadno si přizpůsobíte prostředí dle svých představ pomocí spousty grafických šablon a tapet. Celé prostředí telefonu je samozřejmě lokalizováno do češtiny.
Plusy

Podpora 4G LTE Operační systém Android 5.1 s nadstavbou Huawei EMUI3.1 Světelnost hlavního fotoaparátu f2.0

Mínusy




Info výrobce


Huawei Y5 II


Parametry a specifikace

Úhlopříčka displeje

5"

Rozlišení v pixelech

1280 × 720

Typ displeje

IPS

Rozlišení zadní kamery

8 Mpx

Rozlišení přední kamery

2 Mpx

Fotoaparát

Funkce fotoaparátu

Přisvětlovací dioda, Automatické ostření, Záznam HD videa, Noční režim

Světelnost

f/2

Baterie

Kapacita baterie

2 200 mAh

Uživatelsky vyměnitelná baterie

Ano

Procesor

Frekvence procesoru

1,3 GHz (1 300 MHz)

Použití a konstrukce

Použití

Chytrý telefon – Smartphone

Konstrukce

Dotykový displej

Funkce a senzory

Funkce

WiFi, Bluetooth, GPS, Klasický Dual SIM, Přední kamera, Kalendář/Budík, Dotykový displej, Hudební přehrávač, Svítilna

Senzory

Pohybový senzor (akcelerometr, G-senzor), Digitální kompas (magnetický senzor), Světelný senzor, Senzor přiblížení (proximity)

Úložiště a RAM

Velikost operační paměti

1 GB (1 024 MB)

Velikost úložiště

8 GB

Slot pro paměťovou kartu

Micro SD

Operační systém

Platforma

Google Android

Verze operačního systému

Android 5.1 (Lollipop)

Rozměry

Šířka

72 mm (7,2 cm)

Výška

143,8 mm (14,38 cm)

Hloubka

8,9 mm (0,89 cm)

Barva

Barva

Černá

Multimédia

Podporované video formáty

H.264, MP4, H.263

Obsah balení

Obsah balení

Napájecí adaptér, USB kabel, Fólie na displej

Konektivita/rozhraní

Datové služby

GPRS, EDGE, LTE (4G), WCDMA

Typ hlavní SIM karty

Micro SIM

Typ vedlejší SIM karty

Micro SIM

Konektory

Jack (3,5mm), USB micro

Hmotnost

Hmotnost

135 g

Recenze odborníků

Huawei Y5 II


Obrázek 1
Obrázek 2
Obrázek 3
Huawei v tichosti představil dvojici smartphonů s Androidem, která nejspíš zamíří do cenově nejdostupnější třídy. Novinky svou výbavou zrovna neuchvátí, díky líbivému designu, kompaktním rozměrům a nízké ceně by ovšem mohlo jít o dobře prodávané telefony.Huawei Y3 II ani Y5 II se nedočkal žádného slavnostního odhalení, jako před nedávnem vlajková loď P9, telefony se zkrátka v tichosti objevily na oficiálních internetových stránkách výrobce. V obou případech se jedná o plastové přístroje, jejichž zadní kryty kov pouze imitují. Na výběr bude více barevných variant, podle aktuálních trendů třeba i zlatá nebo růžové zlatá.

Hlavní rozdíl nových smartphonů spočívá v displeji: Huawei Y5 II spoléhá na 5“ s rozlišením 1280 x 720 pixelů, zatímco Huawei Y3 II si vystačí se 4,5“ o rozlišení 854 x 480 obrazových bodů. Pohon má v obou případech na starosti čtyřjádrový procesor MediaTek taktovaný na 1,3 GHz, konkrétní model závisí na tom, zda se jedná o verzi s LTE nebo bez něj. Příliš nepotěší velikost pamětí, k dispozici je totiž jen 1GB RAM a 8GB vnitřní úložiště (rozšiřitelné pomocí micro SD karet).Shodným znakem obou telefonů je podpora Dual SIM, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0 nebo GPS, neliší se ani použitý operační systém Android 5.1 Lollipop s uživatelskou nadstavbou EMUI 3.1. Jiná už je situace v případě rozlišení zadních fotoaparátů, které činí 8 MPx u Y5 II, respektive 5 MPx u Y3 II. Přední fotoaparát si v obou případech vystačí s 2 MPx, větší Huawei Y5 II navíc přidává LED blesk určený na selfie. Kapacita baterie se liší jen kosmeticky (2 200 mAh v Y5 II, respektive 2 100 mAh v Y3 II).

Panská 96, J. Hradec

Klášterská 81, J. Hradec

www.ydd.cz

721-04 00 24

zakaznicky.servis@ydd.cz