Resumé

Huawei Y6 II Compact


Huawei Y6 II Compact
450 Kč
+splátky dle přání

Volný neblokovaný

Do druhého dne

Poznámka 1

Za starý mobil vyplatíme 200-8000Kč0

Poznámka 2

Přetažení kontaktů a kompletní nastavení v ceně

Nový model HUAWEI Y6 II Compact míří do kategorie levnějších smartphounů avšak i zde nabídne slušnou výbavu srovnatelnou se střední třídou. Ať už se jedná o 5" displej, čtyřjádrový procesor MediaTek? pohánějící systém Android 5.1 nebo příjemná texturovaná záda, vše je pečlivě sladěno a užívaní telefonu tak působí dotaženým dojmem.Skvěle vyvážený smartphone za nízkou cenu Rozměrný IPS displej o velikosti 5" s HD rozlišením, na kterém neblednou barvy ani při sledování z úhlů poslouží pro pohodlné prohlížení internetu i hraní her. HUAWEI Y6 II Compact má ve výbavě kvalitní 13Mpx foťák s autofokusem, LED bleskem a vysokou světelností f/2,0. Díky němu snáze zachytíte i pohybující se objekty, stejně jako scenérie při slabším světle. S 5Mpx čelní kamerou pak pořídíte dokonalá selfíčka samostatně i s přáteli. Nechybí dále podpora rychlých sítí LTE, slot pro microSDXC karty s kapacitou až 128 GB a praktická funkce Dual SIM pro používání dvou účtů v jeden okamžik.
Plusy

5" displej IPS s vysokým rozlišením a zářícími barvami Čtyřjádrový procesor MediaTek? 1,3 GHz 13Mpx foťák s autofokusem a LED bleskem, 5Mpx čelní pro selfie Dual SIM, dual-standby pro současné využívání dvou SIM Moderní systém Android 5.1

Mínusy




Info výrobce


Huawei Y6 II Compact


Parametry a specifikace
Úhlopříčka displeje
5"
Rozlišení v pixelech
1280 × 720
Typ displeje
IPS
Rozlišení zadní kamery
13 Mpx
Rozlišení přední kamery
5 Mpx
Fotoaparát
Funkce fotoaparátu
Přisvětlovací dioda, Automatické ostření, Záznam HD videa
Světelnost
f/2
Baterie
Kapacita baterie
2 200 mAh
Procesor
Frekvence procesoru
1,3 GHz (1 300 MHz)
Počet jader procesoru

Použití a konstrukce
Použití
Chytrý telefon – Smartphone
Konstrukce
Dotykový displej
Funkce a senzory
Funkce
WiFi, Bluetooth, A-GPS, GLONASS, GPS, Klasický Dual SIM, FM Rádio, Přední kamera, Kalendář/Budík, Dotykový displej, Hudební přehrávač, Svítilna, Notifikační dioda
Úložiště a RAM
Velikost operační paměti
2 GB (2 048 MB)
Velikost úložiště
16 GB
Slot pro paměťovou kartu
Micro SDXC
Maximální velikost paměťové karty
128 GB
Operační systém
Platforma
Google Android
Verze operačního systému
Android 5.1 (Lollipop)
Rozměry
Šířka
72,5 mm (7,25 cm)
Výška
144,2 mm (14,42 cm)
Hloubka
8,95 mm (0,9 cm)
Barva
Barva
Bílá, Černá, Zlatá
Hmotnost
Hmotnost
140 g
Konektivita/rozhraní
Datové služby
GPRS, EDGE, UMTS (3G), HSDPA (3G), HSUPA (3G), LTE (4G)
Typ hlavní SIM karty
Micro SIM
Konektory
Jack (3,5mm), USB micro
Kompatibilita
Model procesoru
Ostatní

Recenze odborníků

Huawei Y6 II Compact


Obrázek 1
Obrázek 2
Huawei Y6 II a Y6 II Compact: lepší než low-end

Ačkoliv se Huawei v Evropě prosadil především díky levnějším smartphonům, prioritou jsou pro něj nyní high-endové modely. To ovšem neznamená, že by čínský výrobce na dostupné telefony úplně zapomněl, dvojici takových modelů by měl představit už velmi brzy.
Na cestě jsou cenově dostupné smartphony Huawei Y6 II a Huawei Y6 II Compact, první z modelů už se dokonce v tichosti objevil na oficiálních stránkách výrobce, kde je uveden s 5,5“ IPS displejem o rozlišení 1280 x 720 obrazových bodů (HD). Použitý procesor by měl záviset na regionu, buď půjde o HiSilicon Kirin 620 nebo Qualcomm Snapdragon 617. V obou případech se jedná o osmijádro, které bude doplněno o 2GB RAM a 16GB vnitřní úložiště. Nechybí 13MPx zadní fotoaparát schopný nahrávat Full HD videa ani 8MPx přední kamerka na selfie.V oblasti konektivity potěší podpora Dual SIM i sítí LTE (4G), v případě Wi-Fi je ovšem podporován pouze jednopásmový standard 802.11n. Dále smartphone nabídne baterii s kapacitou 3 000 mAh nebo operační systém Android 6.0 Marshmallow doplněný o uživatelskou nadstavbu EMUI 4.1. To vše uloženo v těle o tloušťce 8,45 mm a hmotnosti 168 gTelefon by měl být dostupný také ve zmenšené variantě Huawei Y6 II Compact, o které zatím máme k dispozici méně podrobností. Základní parametry jsou ovšem známy, takže víme o přítomnosti 5“ IPS displeje s rozlišení 1280 x 720 pixelů (HD), čtyřjádrového procesoru MediaTek MT6735P taktovaného na frekvenci 1,3 GHz nebo kombinaci 13MPx zadního a 5MPx předního fotoaparátu. Kromě úhlopříčky displeje či selfie kamerky se údajně snížila také kapacita baterie, a to na 2 200 mAh. Zamrzí také přítomnost staršího operačního systému Android 5.1 Lollipop.Smartphony Huawei Y6 II a Y6 II Compact by se v blízké době měly objevit na evropských trzích.

Panská 96, J. Hradec

Klášterská 81, J. Hradec

www.ydd.cz

721-04 00 24

zakaznicky.servis@ydd.cz