Resumé

Philips 639


Philips 639 Aktuální informace
na Info-Lince

Philips 639 je jednoduché elegantní véčko, které zaujme především originálním designem. Jeho vnější displej je ukryt za velkým zrcátkem, a pokud je zhasnutý, vůbec o něm nevíte. Když ale déle podržíte klávesu na boku, displej se oživí některou z pěti zábavných animací. Protože je na zrcátku vidět každý otisk prstu, je k telefonu připevněn hadřík na šňůrce pro časté leštění.
Vnitřní displej by mohl být vzhledem k volnému místu mnohem větší. Jeho parametry jsou však dobré, je aktivní, podporuje 65 tisíc barev a má rozlišení 128 x 128 bodů.Větší mohla být také klávesnice, ovládání není příliš pohodlné

Telefonní seznam Philipsu 639 je dostatečný, uložíte do něj 500 kontaktů.Využít můžete také hlasové vytáčení. Kromě zpráv SMS, MMS najdete v telefonu i e-mailového klienta. U editoru textových zpráv je nepříjemné, že nezobrazují počet napsaných znaků a nepoznáte ani kolikátou SMS píšete.
S organizací času pomáhá budík a jednoduchý kalendář. Philips 639 zvládá datové přenosy GPRS a nechybí pochopitelně ani wap.
Plusy



Mínusy




Panská 96, J. Hradec

Klášterská 81, J. Hradec

www.ydd.cz

721-04 00 24

zakaznicky.servis@ydd.cz