Resumé

Panasonic X400


Panasonic X400 Aktuální informace
na Info-Lince

Model X400 je jednoduché stylové véčko s originálním designem. Chybí mu vnější displej, ale zato se může pochlubit automatickým otvíráním krytu, stačí zmáčknout tlačítko na boku a horní díl telefonu prudce vystřelí vzhůru.
Na zmeškané hovory nebo příchozí zprávy vás upozorní blikání diody. Vnitřní displej není příliš velký, navíc je hůře čitelný na přímém slunci. Mírné vylepšení by zasloužila i klávesnice, která má příliš zapuštěná tlačítka.
Ke každému kontaktu ve vícepoložkovém seznamu lze uložit maximálně čtyři údaje a fotografii. Telefon zvládne šestnáctihlasé vyzvánění, které je kvalitní, ale výběr melodií není velký.



Organizační funkce zastupuje pouze opakovaný budík. Kalendář je zde sice také,ale záznamy do něj zapisovat nemůžete. Zato lze ukládat javové hry, kapacita paměti telefonu je 2,2 MB.
Vestavěný fotoaparát je pouze průměrný, výsledné snímky vypadají trochu zamlženě. Telefon také nabídne jen základní možnosti nastavení. Fotky můžete odeslat přes infraport, nebo multimediální zprávu.
Plusy



Mínusy




Panská 96, J. Hradec

Klášterská 81, J. Hradec

www.ydd.cz

721-04 00 24

zakaznicky.servis@ydd.cz