Resumé

SonyEricsson P910i


SonyEricsson P910i Aktuální informace
na Info-Lince

Sony Ericsson P910i přináší oproti staršímu modelu P900 několik užitečných vylepšení a opravuje jeho drobné nedostatky. Důležitou změnou je počeštění, které se týká i slovníku T9. Nejvýraznější inovací je však plnohodnotná QWERTY klávesnice. I když jsou tlačítka miniaturní a jejich ovládání není zrovna nejpohodlnější, celkovou práci s přístrojem to znatelně urychlí a usnadní. K ovládání lze využít také dotykové pero.
Vylepšený je i displej s rozlišením 208 x 320 bodů, který nyní zobrazí 262 tisíc barev. Kapacita paměti byla navýšena z původních 16 MB u modelu P900 na 64MB. S telefonem se dodává i paměťová karta o kapacitě 32 MB. Model P910i si ovšem poradí s kartami až do kapacity 1GB.

Sony Ericsson pracuje na platformě Symbian. Ze softwarové výbavy je potřeba zmínit editory programů Microsoft Word a Excel, nechybí ani prohlížeč dokumentů a ve formátu PDF. Telefon disponuje integrovaným fotoaparátem s rozlišením VGA, který zvládne natáčet i video. Lze ho propojit s jiným zařízením pomocí kabelu, infraportu nebo Bluetooth.
Plusy



Mínusy




Panská 96, J. Hradec

Klášterská 81, J. Hradec

www.ydd.cz

721-04 00 24

zakaznicky.servis@ydd.cz