Resumé

Motorola V171


Motorola V171 Aktuální informace
na Info-Lince

Motorola V171 patří mezi nejjednodušší telefony na trhu. Má véčkovou konstrukci, příjemné oblé tvary a působí velmi elegantně. Ještě víc by mu to však slušelo s integrovanou anténou. Modelu V171 chybí vnější displej a ani ten vnitřní nemá příliš dobré vlastnosti.Podporuje pouze čtyři tisíce barev a je pasivní.
Telefon nemá žádnou paměť, a tak můžete kontakty nebo příchozí textové zprávy ukládat pouze na kartu SIM. Když si pořizujete takto jednoduchý telefon, musíte se smířit i s absencí multimediálních zpráv.
Ale s textovými zprávami si snad vystačíte, práce s nimi je pohodlná a při jejich tvorbě budete mít k dispozici slovník pro rychlé psaní iTap.
I ty nejlevnější telefony už dnes podporují datové přenosy. GPRS třídy 4 je sice pomalé, ale je to pořád lepší než nic. Použijete ho především pro přístup na wap. Z dalších funkcí, které Motorola V171 nabízí, stojí za zmínku několik her, jednouchý převodník jednotek, kalkulačka, stopky a skladatel vyzváněcích tónů. Java v tomto telefonu bohužel chybí.
Plusy



Mínusy




Panská 96, J. Hradec

Klášterská 81, J. Hradec

www.ydd.cz

721-04 00 24

zakaznicky.servis@ydd.cz