Resumé

SonyEricsson T610

špičkové funkce v minimalistickém designu


SonyEricsson T610 Aktuální informace
na Info-Lince

Sony Ericsson T610 je v současné době nejlépe vybavený mobil a na špici žebříčku se podle všeho ještě nějaký čas udrží. Design je velmi střídmý, barevný displej patří mezi největší, ale i při podpoře 65 000 barev zůstal pasivní. Díky tzv. schématům lze kompletně měnit barevné prostředí telefonu. Číslicová tlačítka jsou poměrně malá, ale dostatečně vzdálená, takže ovládání je pohodlné; na velké psaní to však není.
Telefonní seznam má kapacitu na pět set deset položek. Čím více údajů uložíte k jednomu jménu, tím méně kontaktů se ale do telefonu vejde. Nechybí skupiny volajících, vyzváněcí profily, na displeji můžete také vidět fotografii volajícího. Paměť v telefonu lze synchronizovat s Microsoft Outlookem, nechybí ani podpora českých znaků. Zvonění je vícehlasé a velmi kvalitní.
Sony Ericsson T610 umí pracovat s běžnými textovými zprávami, zvládá EMS a také multimediální ememesky, se kterými využijete vestavěný digitální fotoaparát. Dostupný je také e-mailový prohlížeč. Při psaní lze využít
český slovník T9, do vnitřní paměti telefonu se vejde kolem šestašedesáti textových zpráv.
Do kalendáře přidáte šest různých druhů událostí, nastavíte jim popis a místo, datum a čas zahájení, dobu trvání i připomenutí, chybí pouze možnost pravidelného opakování. Spolu s úkoly lze kalendář synchronizovat s počítačem až do kapacity 300 položek v kalendáři a 80 v úkolovníku. V telefonu je jednorázový a opakovaný budík a několik javových her, mobil podporuje Javu i prostředí Mophun.
Přístroj zvládá GPRS rychlostí 4+1, lze se ale připojit také přes vytáčené datové přenosy i prostřednictvím HSCSD. S počítačem můžete telefon spojit kabelem, infračerveně nebo pomocí Bluetooth.
Sony Ericsson T610 je přes veškeré stylové a multimediální funkce především dobrý pomocník při práci. Nejnáročnější uživatelé ocení jeho propracované funkce.
Plusy

funkční výbava, zejména pro mobilní datové přenosy, velmi dobrá cena

Mínusy

na lesklém povrchu jsou vidět otisky, malá kapacita adresáře, pasivní display


Panská 96, J. Hradec

Klášterská 81, J. Hradec

www.ydd.cz

721-04 00 24

zakaznicky.servis@ydd.cz