Resumé

Siemens C70


Siemens C70 Aktuální informace
na Info-Lince

Pokud se vám líbí Siemens C65, který nabízí 10,3 MB sdílené paměti, infraport a 1000 jmen v adresáři, možná vás zaujme také model C70. Funkčně i vzhledově jsou na tom totiž oba telefony stejně, C70 má navíc jen podporu technologie Push to talk.
Vestavěný fotoaparát vytváří obrázky v rozlišení 352 x 288 bodů, což není na dnešní dobu nic moc. Uživatelé si u staršího modelu stěžovali také na špatně ovladatelnou klávesnici a příliš zapuštěný joystick, případná vylepšení u nového modelu ukáže až delší používání.
Pochvalu si naopak zaslouží datové a organizační funkce. Pravděpodobně budete postrádat e-mailový prohlížeč, ale jinak má telefon vestavěný infraport,


k počítači ho připojíme přes kabel a mobilní internet vám bude svištět rychlostí 4 +2 timesloty. Kromě toho si můžete vytvářet libovolně dlouhé hlasové poznámky, které lze díky podpoře Push to talk odesílat dál.
Volba mezi oběma modely je v tomto případě jasná – pokud vám vyhovují zmíněné funkce, ale nepotřebujete Push to talk,sáhněte raději po starším a levnějším Siemensu C65.
Plusy



Mínusy




Panská 96, J. Hradec

Klášterská 81, J. Hradec

www.ydd.cz

721-04 00 24

zakaznicky.servis@ydd.cz