Resumé

Panasonic X700


Panasonic X700 Aktuální informace
na Info-Lince

Panasonic X700je historicky první véčko se Symbianem, i když v prodeji ho na českém trhu nakonec předběhla Nokia 6260. Je to sice chytrý telefon, do něhož můžete doinstalovat další programy, ale jeho funkční výbava už za modernějšími kolegy trochu pokulhává.
Displej zobrazí 65 tisíc barev, jeho rozlišení je 176 x 208 bodů. Telefonní seznam se ukládá do sdílené paměti, k jednotlivým jménům můžete uložit celou řadu údajů včetně fotky volajícího a data narození.
Panasonic X700 podporuje paměťové kary typu miniSD, v balení dostanete kartu s kapacitou 16MB. Vyzváněcí melodie jsou čtyřicetihlasé, můžete použít skladby ve formátu XMF, MID a WAV.
Český slovník T9 píše s diakritikou a zkracuje tak zprávy, telefon podporuje také e-mail. Díky aplikaci QuickOffice umí pracovat se soubory pro Word, Excel a PowerPoint. S počítačem komunikuje prostřednictvím infraportu, Bluetooth a dokoupitelného datového kabelu.
Panasonic X700 bude vyhovovat uživatelům, kteří potřebují chytrý telefon véčkové konstrukce a nechtějí si pořídit Nokii.
Plusy



Mínusy




Panská 96, J. Hradec

Klášterská 81, J. Hradec

www.ydd.cz

721-04 00 24

zakaznicky.servis@ydd.cz