Resumé

LG L3100


LG L3100 Aktuální informace
na Info-Lince

Toužíte-li po telefonu klasických tvarů od korejského výrobce, jednou z mála možností je LG L 3100. Jde o jednoduchý a elegantní telefon, jehož hlavní předností je příznivá cena.
Model L3100 má velmi kvalitní displej. I když není moc velký, přesvědčí vás svými parametry, je aktivní, zobrazí 65 tisíc barev a má vynikající prokreslení barev. Na klávesnici je potřeba si nejprve zvyknou, klávesy mají nezvyklou výšku a viklají se. Na nižší třídu telefonů ukazuje zejména malá kapacita telefonního seznamu, i když 200 vícepoložkových kontaktů by běžnému uživateli mohlo stačit.Textové zprávy zvládá LG na jedničku.


Při psaní se zobrazuje počet napsaných znaků, vidíte,kolikátou SMS právě píšete, a před odesláním telefon ořeže diakritiku. Multimediální zprávy lze tvořit podobně jako textové, posílat můžete zvuky i obrázky.
Organizovat čas pomáhá pět budíků a jednoduchý kalendář, který však nabízí místo jen pro dvacet poznámek. Velkým lákadlem cenově výhodného telefonu je také integrovaný fotoaparát ucházející kvality s bohatými možnostmi nastavení.
Plusy



Mínusy




Panská 96, J. Hradec

Klášterská 81, J. Hradec

www.ydd.cz

721-04 00 24

zakaznicky.servis@ydd.cz